2014-08-31


V Bratislave som bola už niekoľko krát. Nie je to pre mňa žiadna novinka, ale nevravím, že som si hneď zvykla. Do tohto mesta som zavítala na pozvanie môjho brata, ktorý tam študuje a má s priateľkou byt, kde sme mohli prespať. Áno, hovorím v množnom čísle, pretože som tam nebola sama. Šla som tam s mojím priateľom, lebo sme si chceli urobiť výlet. Celé to bolo ohromné, cítila som sa tak nezávislá. Nikto ma v ničom neobmedzoval. A aj keď sme tam strávili len tri dni, boli to skvelé tri dni. 

Boli to dni plné zábavy, nakupovania, prežierania sa, filmov a predovšetkým chodenia. Prvý deň sme sa boli pozrieť na tréningy, potom sme boli v nákupnom centre a taktiež sme sa prešli po nábreží. Druhý deň som prakticky nefotila, pretože som ho takmer celý strávila v ďalšom nákupnom centre a večer ma čakal výstup na hrad, kde som síce bola, ale ten výhľad na mesto plné žiarivých svetiel bolo neodolateľné. V posledný deň som navštívila mnoho antikvariátov z čoho som nesmierne nadšená. Knihy za pár eur ma potešili, no knihy zadarmo? Skoro som ukradla celé police plné starožitných učebníc. Nakoniec sme sa museli rozhodnúť pre posledný krok. A keďže ženy zahlásili do ZOO, tak sa šlo tam. Myslím, že bolo ideálne počasie, pretože bolo celý čas pod mrakom a ja nenávidím chodiť po nejakom rozsiahlom areáli, keď praží slnko. Cestu tam a cestu naspäť som prepočúvala s audioknihou 50 Shades of Grey. Prečítala som všetky dieli, ale vždy je pekné sa vrátiť k obľúbeným momentom. Vybrala som vážne len pár fotografií prostredia (viem, že väčšina je zo ZOO, ale to sa dá snáď odpustiť).




























1 komentár:

  1. Aj keď Bratislava nie je tak ďaleko a nie je ťažké sa tam dostať, ešte som tam nikdy nebola - akosi nebola príležitosť. Ale určite by som tam zašla.
    Aj keď mnohí ZOO veľmi neschvaľujú a tvrdia, že to nie sú vyhovujúce podmienky pre zvieratá, ja tam chodím celkom rada. Človek by sa bežne k zebrám či slonom nedostal :D Rovnako ako i dinoparky - v tom v Ostrave v Čechách som bola už trikrát, no vždy tam nájdem niečo, čo som si predtým nevšimla :D

    OdpovedaťOdstrániť

OXFORD © 2017
Theme by Blogs & Lattes

HORE