2014-08-28


Začiatok ďalšieho nového dobrodružstva! Tento blog som zrekonštruovala už po tretí krát, no aj počas mojej neprítomnosti som rozmýšľala nad článkami, ktoré by som tu mohla zverejňovať. Nie som si istá ako to tu budem stíhať, pretože začiatkom školy je to vždy ťažšie. Už som tretiačka na strednej a tým pádom sa pre mňa otvárajú semináre, budem ďalej chodiť na cambridge a taktiež by som sa chcela zapísať do krúžku literárneho písania. Možno sa mi pošťastí a ja budem chodiť aj na doučovanie zo španielčiny. Popri tom všetkom musím zvládať všetky nástrahy chémie, matematiky a fyziky, ktoré mi dávajú dosť zabrať, keďže na nich moje zmýšľanie nereaguje veľmi pekne. Pridá sa pár psychických problémov a skončí to tu. Článkov mám pripravených habadej, len neviem ako na tom budem s časom a preto sem pridávam pár informácií, ktoré možno budete potrebovať.

  • články by som chcela pridávať 2-krát do týždňa, avšak počas školy to budem asi len raz do týždňa
  • všetky fotografie a grafické úpravy na tomto blogu sú mojou prácou
  • inšpiráciu hľadám na youtube, avšak nikoho nekopírujem
  • budem neskutočne vďačná ak nájdem niekoho, komu sa budú moje nápady páčiť 
  • sledovať ma môžte na bloglovine, instagrame, twitteri či asku
  • ask je určený na to, aby ste sa ma pýtali rôzne otázky, písali konštruktívnu kritiku či sa ozvali ak tu dlhšie nebudem
  • fotím obyč. 10 mega pixlovým Canon PowerShot SX120 IS, takže sa ospravedlňujem za nie svetoborné fotografie
  • budem sa držať rôznorodosti článkov

pýtať sa a informovať sa môžete na asku

ask.fm/feelikeunicorn

PS: foťákom na fotografii som ešte nefotila, no vlastním ho, musí ísť do opravy

4 komentáre:

  1. Na chemii, matiku, a hlavně fyziku se opravdu netěším:/
    10 mega pixelů je docela dobrých hlavní je to mít dobře zaostřené a fotit v dobrých podmínkách:) A ten foťák vypadá tak zvláštně dobře:).
    sabiney.blogspot.cz

    OdpovedaťOdstrániť
  2. som rada, že si sa tu vrátila, predsa len, takéto typy blogov navštevujem asi najradšej. :) tá fotka na začiatku.. kým som si neprečítala článok som si myslela, že je odniekadiaľ stiahnutá. fyzika je asi najhorší predmet v škole. ešte že ju tento rok nebudem mať. :3 (horšie to už bude neskôr :D) chémiu mám radšej ako fyziku (ale tiež ju ešte nebudem mať joo :D) a matika? nad tou sa síce trápiť budem, ale pretože ju chápem - ber to s rezervou - tak ju mám aj celkom rada (som jedna z tých mála ľudí :D). teším sa na nové články, som zvedavá, čo tu bude.

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Úžasné, že jsou všechny fotky tvoje, tím se rozhodně nemůže chlubit každý. A navíc máš nádherné fotky, vždycky zírám, kam na ty nápady chodíš. Hlavní je, že máš článků připravených habaděj ;-), však my si na ně rádi počkáme.
    Vivi

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Vzhled stránky se mi moc líbí. Ta fotka je opravdu tvoje? Taky jsem myslela že je stáhnutá:) Fyziku a chemii nesnáším moje nejhorší předměty. + ruština heh. :D Určitě na tvůj blog ještě příjdu:)

    OdpovedaťOdstrániť

OXFORD © 2017
Theme by Blogs & Lattes

HORE