2014-09-13


Určite ste si všimli moju posadnutosť základnou kombináciou čierna a biela, ktorú v poslednej dobe tak obdivujem. Táto kombinácia mi príde vždy tak in, je nadčasová a dá sa s ňou poriadne vyhrať, o čo sa snažím každý jeden deň. Dnes som však pridala ďalšiu farbu a tou je béžová, ktorú taktiež obľubujem. Najmä túto kabelku, ktorú som vyhrabala z maminho šatníka. Je priam ideálna na školské dni, kedy si do nej jednoducho môžem pozakladať učebnice. Navyše je elegantná, takže aj kombinácie so sukňou a šatami jednoznačne vyhrá.

Tento outfit je viac menej letný, ale u nás, na východnom Slovensku, sa dá nosiť bezproblémovo. Využila som tieto ešte teplé dni na to, aby som vám ukázala môj obľúbený letný outfit. Zkladá sa z jednoduchého čierneho trička s tenkými ramienkami + úzka, krátka sukňa s čiernobielymi prúžkami. Túto sukňu mi kúpil brat a musím povedať, že sa trafil. Doladila som to spomínanou kabelkou a sandálami, na ktoré som natrafila náhodou, ale prirástli mi k srdcu. Myslím, že sa k nim ideálne hodia tieto perly. Bohužiaľ už si nepamätám, kde som ich kúpila.
TRIČKO: TAKKO | SUKŇA: TALLY WEIJL | TOPÁNKY: ××× | NÁHRDELNÍK: ×××

5 komentárov:

  1. Opět naprosto krásný outfit ♥ Černá s bílou niky nebudou out... Skvěle jsi to zkombinovala:) Připomnělo mi to, že bych měla využít počasí a ještě nosit sukně než bude zima...

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Tak to je nádhera! <3 máš krásný blog a tento post se mi hrozně zalíbil. :)
    http://beautifulwhile.blogspot.cz/

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Milujem čiernu, milujem bielu. Ako si aj povedala, je to proste nadčasová kombinácia. A ju tiež hrozne rada nosím. Veľmi sa mi páči ako si to skombinovala, a síce to nie je môj štýl .. myslím sukňa a tak, páči sa mi to veľmi!

    OdpovedaťOdstrániť

OXFORD © 2017
Theme by Blogs & Lattes

HORE