#0003 essentials

2014-11-16

Fotky z vonkajšieho prostredie sa mi v poslednej dobe akosi nedaria zachytiť, keďže sa už veľmi skoro stmieva. Vidím to tak, že cez leto tu bude viac fotiek z exteriéru a v zime z interiéru, takže sa budeme musieť pripraviť na zával vecí a vecí a ďalších nezaujímavých vecí ako sú tieto autumn essentials pripravené na toto ročné obdobie v znamení červenej farby. Ja už veľmi jeseňou nežijem, skôr sa chystám na zimu. Zimušné topánky nakúpené, darčeky na Vianoce tiež, už len čakám na obrovské šály, ktoré sa chystám kúpiť a budem hotová na víchrice a záveje, len dúfam, že nejaké budú.

socks: gate / lip balm: oriflame / notebook: tesco / toblerone: bulgaria

9 komentárov:

  1. Zbožňujem takéto tvoje články a fotografie. Veľmi sa mi páči, ako dávaš dokopy veci, ktoré sú úplne bežné a okrem farby nemajú spoločné viac-menej nič, no spolu to vyzerá úžasne :)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. To jsou roztomilý ponožky :) balzámek se mi taky líbí
    Blog by Veru

    OdpovedaťOdstrániť
  3. krasny dazdnik :)

    Pozyvam na 5 rocnu giveaway o Bioderma balicek, stylove hodinky a 50€ voucher, tu: http://biancaprincipessa.blogspot.sk/2014/11/mega-naj-naj-giveaway.html

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Milujem takéto fotky, aj keď červenú moc neobľubujem za fotku chválim ♥
    Dijoun&Klaudi

    OdpovedaťOdstrániť
  5. S focením v tuto roční dobu je to naprostá katastrofa! Fakt jsem netušila, že mi to bude takhle vadit ale nemám šanci udělat pěknou fotku, která by se dala publikovat na blog. Budu se s tím muset ale nějak porvat. Jinak tyhle červené essentials jsou šíleně roztomilé a hodně štěstí při nákupu šály ♥

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Přesně takový deštník by se mi dnes hodil. Nebyla bych úplně promočená a třeba by mi i zlepšil náladu. A ty ponožky jsou prostě boží ! :))

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Take uz nejak nestiham fotit za svetla :) Jinak ty ponozky jsou kouzelne ♡

    OdpovedaťOdstrániť
  8. Mne sa už v tomto období nedarí fotiť už ani dnu, pretože nikde nemáme dobré svetlo a plus v posledných dňoch je stale pod mrakom, teda je to ešte horšie. Bože ja sa už tak teším na ten čas Vianoc. Síce všetky darčeky ešte nakúpené nemám, teším sa na to, pretože milujem kupovať darčeky a potom ich baliť. To je proste krásne. Inak tie fotky su úžasné.. milujem to ako dokážeš veci skombinovať.

    OdpovedaťOdstrániť
  9. Super článok,už nech je ten sneh (mám pocit že tento rok ani nebude)

    pozývam ťa na moju giveaway http://janie-hannagonova.blogspot.sk/2014/11/vianocna-giveaway.html

    OdpovedaťOdstrániť

OXFORD © 2017
Theme by Blogs & Lattes

HORE