2014-12-17


5 komentárov:

  1. Veľmi sa mi páči, že k svojmu blogu pristupuješ tak profesionálne, články nie sú odfláknuté a naozaj ti záleží aj na tom, čo si myslíme my - čitatelia. Si úžasná naozaj! Mne sa páčia všetky tvoje články, ktoré obsahujú nejaké tie fotky, či už nejaké zhrnutie týždňa/mesiaca alebo outfity a tak ďalej. Potešili by ma tiež nejaké recenzie alebo obľúbené produkty/veci za nejaký čas :) Teším sa každopádne. Uži si Bratislavu :)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Já bych ti strašně ráda pomohla, ale na tvůj blog jsem právě začala chodit kvůli tvým příjemným a nekoplikovaným článkům. Ale ráda bych u tebe viděla nějaké (třeba i kratší) recenze na filmy/knihy, což by ti mohlo velmi jít, myslím :).
    A taky je pravda, že bych uvítala nějaký nový design...hodilo by se mi k tvému něco jednoduchého, ale zároveň útulného. J8 vím, těžká představa :D.

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Ja milujem tie tvoje essentials. Sama neviem prečo, ale jednoducho sa mi neskutočne páčia fotky, na ktorých zachytávaš viac-menej jednoduché a bežné veci, no spolu vyzerajú perfektne.
    A vieš, čo mi akosi chýba? Tie tvoje recenzie, ktoré si zverejňovala ešte na svoj starý blog (dreaming.blog.cz). Stále som ťa obdivovala, aké všetky filmy si videla a bola si pre mňa obrovským zdrojom inšpirácie - kdesi v hlave si mi mnohé názvy poukladali a keď som mala možnosť film vidieť, hneď som sa doňho pustila :D
    Hm... spomínaš si ešte na svoju challenge zo starého blogu? Skús ju nájsť, pretože - ja si teraz na nič konkrétne nespomeniem, ale boli to super veci - mnohé témy boli vážne dobré a tešila som sa, ako ich spracuješ a ako sa k jednotlivým veciam vyjadríš. Nemusíš robiť celú challenge, len ak budeš mať čas, skús ju trochu "oprášiť" a možno nájdeš témy, ku ktorým by si sa rada vyjadrila. Píšeš veľmi pekne a pútavo, človeka tvoje texty hneď chytia a rada by som znova len tak "nahliadla" do tvojej mysle. Nenútim ťa do ničoho, ale keď si nájdeš chvíľočku, skús o tom popremýšľať :3

    berenicaz.blogspot.com

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Nesledují tvůj blog často, tak nemám najeté články na 100%, a proto jsem pro každý článek! Čím víc tím líp. Jen do toho <3 <3

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Tak to je skvělá zpráva:) Jaké články bych tu chtěla... Tohle bude asi ten nejblbší komentář ale mě je to upřímně jedno. Samozřejmě to nemyslím vůbec špatně. Já si od tebe přečtu cokoliv! A když jsem moc líná si to přečíst, tak se alespoň pokochám perfektními a originálními fotkami, které ke článku dáš:) Podle mě jsi takový nenápadný blogový živel... Člověk by to do tebe neřekl ale z ničeho nic ze sebe vydáš veškeré úsilý do nějakého tématu/typu článků a vždy se to dobře čte a ještě to díky fotkám vypadá jako umění. Takže jediné co bych chtěla, tak aby jsi i nadále přidávala ke článkům své fotky (u některých to nejde...to sama vím samozřejmě:D) a zůstala sama sebou. Hlavně nedělej nic ''na sílu''. Musíš se tu cítit dobře a když budeš zveřejňovat příspěvky, které se udou líbit tobě, bude se to líbit i nám, tvým čtenářům:)

    OdpovedaťOdstrániť

OXFORD © 2017
Theme by Blogs & Lattes

HORE