winter basics

2014-12-13



1, Bez poriadnej čiapky ani na krok! Síce momentálne nie je zima ako zima (dnes som si uvedomila, že je už len pár dní do Vianoc a ešte nebolo poriadne pod nulou), ale je potrebné sa chrániť. Túto čiapku z mužského oddelenia ste už mali možnosť vidieť, ale ja ju zbožňujem (aj keď mne nesedí tak dobre, som zvyknutá naťahovať ju kde komu na hlavu, aby vyzerali sto percentne rozkošne).

2, V-necks v základných farbách sú must have a basic pre každé ročné obdobie, ale ja im nedokážem odolať ani teraz (robia krásny výstrih pre moje kľúčne kosti, ktoré upútajú skôr ako moje prednosti). Netreba však zabúdať na poriadnu ochranu krku pri takýchto véčkových výstrihoch. Preto je potrebné natiahnuť na seba sveter alebo ho zakryť poriadnym šálom (stále hľadám ten ideálny pre mňa, snáď sa mi ho podarí nájsť počas môjho výletu do Bratislavy). 

3, Tieto čižmy ste mohli vidieť v predchádzajúcom článku, ale teraz sú tu v plnej kráse. Nič krajšie ako kožené vysoké čierne čižmy si na žene v tomto období neviem ani predstaviť. Sú ideálne aj k šatám, jednoducho na každú udalosť. Vedia prejaviť kúsok elegancie v každom outfite!

Aké sú vaše winter basics?

7 komentárov:

  1. Tak tyhle kozačky jsou opravdu krásné, přesně po takových pátrám.

    OdpovedaťOdstrániť
  2. To je super kulíšek :) a ty kozačky - krásný
    Blog by Veru

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Mne sa čiapky nehodia vôbec ale vôbec, no aj napriek tomu ich nosim, pretože ma zahreju a tak po nich v zimných dňoch stále rada siahnem. Úplne súhlasím aj s basic trickami, ktoré by nemali chýbať v žiadnom šatníku, pretože sa dajú nosiť v každom ročnom období a je jednoduché ich kombinovať. Ja si síce až tak na čižmách nezakladam a vlastne ja všobecne na topankach, ale tieto su ozaj krásne! Mojimi winter basics je určite čiapka, šál a balzam na pery. :)

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Minulého roku mi skoro odmrzli uši a odmŕzajú mi i teraz, ale ešte som nenašla čiapku, v ktorej by som vyzerala ako človek. Ale skúsim sa tiež poobzerať po mužských oddeleniach - nie je to zlý nápad.
    Moje kožené čižmy sú na trochu vyššom opätku, preto ich bežne nenosím. Zväčša sa niekam ponáhľam (keďže neustále meškám - začína to už ráno behom na autobus) a asi by som sa zabila :D

    berenicaz.blogspot.com

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. A moja must-have je určite môj bordový teplý šál (na ktorý sa ma všetci pýtajú, odkiaľ ho mám, ale bol to darček, takže netuším, ale musím priznať, že je vážne veľmi pekný) a, naše milované :D, svetre :D

      berenicaz.blogspot.com

      Odstrániť
  5. Ta čepice a ta šááála :) <3

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Já vypadám v čepicích jak elfík, takže je nenosím. Ale nosím hodně šály a také jednobarevná trička, takže to jsou moje 'winter basics' (:

    OdpovedaťOdstrániť

OXFORD © 2017
Theme by Blogs & Lattes

HORE