CHECKMATE

2015-01-27

Minule som spomínala, že vytvorím článok o mojej obľúbenej kaviarni (aj keď kávu nepijem, zbožňujem ich čaj). Túto kaviareň som spoznala prostredníctvom školskej akcie (šachový turnaj), ktorú sponzorovali, keďže je to šachová kaviareň. Mám to síce od ruky, ale to ma neodradilo tam zájsť. Prekvapenie pre mňa boli nielen priestory (ktoré sú dokonalé), ale aj ponuka čajov! Toto je jediné miesto, kde predávajú čerstvé a sypané čaje v našom meste a ja som si to nemohla viac než zamilovať. Servis je skvelý, dostala som pozornosť v podobe maškrty a ku každej šálke presýpacie hodiny s troma verziami časovania - silný, akurát, slabý čaj. V ponuke je možné nájsť okrem čajov samozrejme kávu, víno, miešané nápoje a dezerty! Jedla som tam najlepšiu čokoládovú tortu so šľahačkou a k tomu chcem ochutnať ešte nejaký ten cheesecake. 

Keďže som spomínala, že je to šachová kaviareň, na istých stoloch sú rozprestrené drevené šachy, ktoré dokonale ladia. Okrem toho si môžte zahrať aj iné spoločenské hry od výmyslu sveta. Z tých známejších som tam hrala Scrabble a Jengu, ktoré som si pádne užila. Neviem sa dočkať každej ďalšej návštevy. + bonus v celom článku.


4 komentáre:

  1. Jé, tak to musí být skvělé místo :)
    http://everythin-kate.blogspot.cz

    OdpovedaťOdstrániť
  2. V prvom rade, už si musím kúpiť nejaký malý foťák, ktorý budem nosiť v kabelke, lebo ten na mobile nie je nič extra a ťahať so sebou všade stokilovú zrkadlovku nebudem ani náhodou - už aj tak so sebou večne beriem sto vecí. Ale chcem fotiť svet okolo seba.
    Obľúbenú čajovňu v Prešove nemám, lebo zatiaľ som sa nestretla s nejakou, ktorá by ma vyslovene sklamala. Ale zato mám obľúbené miesto, kde robia iba horúcu čokoládu :3
    beelievin.blogspot.com

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Ta kavárna zní úplně skvěle! Zní to jako pohodlné místo na relax a odreagování. Spojení společenských her a jídla s drinky je dostačující. Docela si přeju aby u nás taky byla nějaká taková kavárna!:)

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Hned bych do takové kavárny si zalezla a už nevylezla :D

    OdpovedaťOdstrániť

OXFORD © 2017
Theme by Blogs & Lattes

HORE