GREYISH APRIL

2015-04-07

Už mám pripravených pár jarných outfitov dlhšiu dobu, ale vždy ma štve to strašne zimné počasie, tak som si dovolila pridať jeden úplne jednoduchý outfit, ktorý sa perfektne hodí pod nejakú hrubšiu bundu, ktorá zahreje. Vážne nestojí za nič, ale ja zbožňujem jednoduchosť, tak som si to nemohla odpustiť. Tieto rifle sú z tých tenších a sú moje obľúbené, pretože majú skvelý elastický materiál. Spolu so sivým tričkom vytvárajú skvelý mix a okuliare so strieborným detailom nesmú chýbať. V poslednej dobe som zaťažená na sivú farbu, takže sa vopred ospravedlňujem za jej množstvo na tomto blogu.
jeans: F&F | t-shirt: takko

8 komentárov:

  1. no čím tá sivá asi tak bude! :D ( 50 shades)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Mne se seda barva taky moc libi, v posledni dobe se snazim zaplnovat svuj satnik hlavne takovymi neutralnimi odstiny, ktere se daji dobre kombinovat :-)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. v jednoduchosti je krása :). Šedá je jediná barva, kterou nemám ráda a vůbec ji nenosím, ani ji nemám nikde v interiéru nebo na doplňcích, místo ní jedu v nude nebo béžové :).

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Skvělý brýle a jak napsala Yvonne výše, jednoduchost je prostě jistota ;)

    Michael
    www.ontheleaf.net

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Tvé fotky mě hrozně baví! :) A máš pravdu, v tomto počasí se ani nedají nosit barevné, veselé věcičky :) Ale jak se znám, šedé nebo černé oblečení budu beztak nosit i v létě :D

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Páči sa mi, ako vo svojich fotkách premieňaš úplne jednoduché veci na úžasne vyzerajúce outfity - tento je ďalší dokonalý :)
    beelievin.blogspot.com

    OdpovedaťOdstrániť

OXFORD © 2017
Theme by Blogs & Lattes

HORE