WALK AROUND: LAYERED STRIPES

2015-05-21

 Závisláčim na walk around, aby som vždy zlepšila kvalitu článkov, aj keď návštevnosť klesá. Aj napriek tomu som veľmi vďačná za každého pravidelného čitateľa. Tieto fotografie vznikli ešte v apríli, kedy sa počasie hralo na vtipné a vietor fúkal. Mohla som si tým pádom zaspomínať na jeseň a moje milované vrstvenie. Vždy si do ruksaku naskladám množstvo kúskov, ktoré patria k sebe len na prvý pohľad a potom sa po vonku prezliekam ako nejaké individuum. Keďže sa vám v poslednom článku moje okuliare tak veľmi páčili, tak som sa rozhodla, že pridám túto jednu sexy fotografiu, kde ma môžete vidieť s nimi. Snáď niekto tento pokus o žart pochopí a trochu sa pousmeje. Taktiež si z fotiek môžete všimnúť moje ďalšiu vyvíjajúcu sa obsesiu v podobe fotenia nôh, ako to ja len zbožňujem. 

Čo sa týka môjho osobného života, tak nič nestíham. Prebiehajú maturity, na ktoré som sa stihla ísť pozrieť aj napriek tomu, že sme mali trojdňové aktivity v podobe orientačného behu v lese, túry a streľby zo vzduchovky (odteraz som nebezpečná). Na tento blog nemám veľa času (fotím stále a veľa, ale nejako nestíham tento blog propragovať a obiehať ostatné, čo ma mrzí). Kvôli tomuto klesá záujem a úsilie hrabať sa v photoshope. Chcela som meniť aj design, ale nejako mi zatiaľ tento ešte vyhovuje, aj keď už mi trochu lezie na nervy to preťažené menu. Budem sa to snažiť nejako napraviť. Možno niekedy v budúcnosti (sľuby, sľuby, sľuby).

t-shirt: takko | cardigan: kik | shirt: gate | jeans: F&F | bag: oriflame
Pre otázky a odkazy k článkom môžete využiť aj môj ask.fm, kde vždy rada odpovedám - ask.fm/feelikeunicorn
Bonusové fotografie sa nachádzajú na mojom instagrame - instagram.com/feelikeunicorn 

11 komentárov:

  1. Jaj, orientační běh, túra a střelba =D, takové jsme na škole neměli =/, škoda..

    A snad přes léto budeš mít času na blog víc, hm? Byla by škoda to tu nechat ležet ladem..

    Michael
    www.ontheleaf.net

    OdpovedaťOdstrániť
  2. My sme počas maturít mali v pondelok a utorok tanečnú prípravu, včera sme boli na muzikál, dnes v planetáriu, ale zajtra sa už normálne učíme. Ani neviem, ako to zbehlo :D
    Ja si chcem tento víkend tak predpísať nejaké články, nech v ich potom už iba opravujem - ďalší týždeň i týždeň po tom budú strašné :D

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Ta fotka s brýlemi je totálně roztomilá:3 Já taky nic nestíhám... Polovina maturantů na naší škole neudělala maturitu z češtiny a já se už teď v prváku bojím, co si vymyslí na nás...

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Skvelé fotky! :)
    U nás na škole sú maturity od pondelka a máme 2 dni voľna plus 1 branné cvičenie za čo som nesmierne rada :D

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Skvelé fotky :) Rupsak je tiež fajn a moja kamoška má tie čierne topánky a vraví, že sú nepohodlné :) Aj ty to tak cítiš ?
    www.aduliksun.blogspot.sk

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Tak keď ich po dlhej dobe zoberiem niekde na dlhú cestu, tak ma trochu otlačia, ale všeobecne na prechádzku a bežné chodenie som s nimi spokojná;)

      Odstrániť
  6. to tvoje vrstvenie je úplne geniálne, ako vieš všetko tak zladiť a pasuje to k sebe. ja keď to občas skúsim, pripadám si maximálne "dogabaná" a vyzerám, ako keby so si nevedela vybrať čo na seba :D ja mám tiež občas pocit, že zanedbávam blog, čo ma ozaj mrzí, ale preferujem skôr kvalitu ako kvantitu, teda nechcem zbytočne písať a písať len preto, lebo dlhšie nepribudol článok, chcem, aby moje články boli premyslené a nie zbrklé.

    OdpovedaťOdstrániť
  7. už minule som písala aké sú tie okuliare super, a proste sú!
    ľúbezná

    OdpovedaťOdstrániť
  8. to pocasie je teraz cista tragedia takze mozes vrstvit zase :)

    Pozyvam na giveaway o kozmeticky balicek, tu: http://biancaprincipessa.blogspot.sk/2015/05/giveaway.html

    OdpovedaťOdstrániť

OXFORD © 2017
Theme by Blogs & Lattes

HORE