INSPIRATIONS

2015-06-06

Už dlhšiu dobu sa snažím urobiť nejaký článok plný inšpirácií, ktoré nachádzam na internete, ale pravdou je, že som vždy neschopná to zlepiť nejako dokopy. A preto som sa rozhodla obnoviť moje staré tumblr a soundcloud, kde môžete sledovať moje momentálne hudobné a obrázkové inšpirácie. Budem sa snažiť aktualizovať často, ale predsa len stačí dať follow, ak máte aj vy účet na týchto sociálnych sieťach a budete mať všetko pod palcom. Čo sa týka môjho bežného života, tak sa toho neudialo príliš veľa. Odstrihla som si 13 cm z vlasov a ničoho neľutujem, pretože mám príliš jemné vlasy na to, aby boli dlhé. Potom vyzerajú ako suchá slama, štiepia sa a nepočúvajú. Ak máte nejaký typ pre suché, štiepiace sa vlasy, čo sa týka kozmetiky rada príjmem všetky nápady a rady. 

Okrem toho som momentálne chorá ako pes, aj keď je vonku horúčava, mňa bolí hlava a preto sa snažím viac venovať sebe, keďže mi nič ani iné neostáva pri tom všetkom vysedávaní doma. Pozrela som si aj pár filmov a musím povedať, že Darren Aronofsky je unikát! Videla som väčšinu jeho filmov, ale včerajší Requeim for a Dream ma dostal spolu s modrými očami Jareda Leta a dokonalej tváre Jennifer Connely. Okrem toho fičím na druhej sérií írskeho seriálu The Fall, kde hraje skvelý Jamie Dornan. Jún bude taktiež mesiac filmov, pretože rada chodím do kina a tentoraz sa tam objaví Jurský svet! Som fanúšik série Jurského parku a preto sa neviem dočkať na novodobé spracovanie. Dúfam, že to bude stáť za to. Ku knihám som sa z mojej lenivosti nedopracovala, ale prečítala som Obranu Sokratovu, čo bolo mojou úlohou na psychológiu. Ale chystám sa čítať Ugly Love. Dopracovala som sa k tomu čistou náhodou, keď na mňa vyskočil trailer pre tento film. Zistila som, že to je podľa knižnej predlohy a veľa ľudí to odporúča, tak sa na to vrhnem, keď sa mi bude chcieť. Čo sa týka klasík, tak sa už dlhšiu dobu chystám na Vedľajšie účinky, Mechanický pomaranč a čokoľvek od Dostojevského, ale nejak mi tá horúčava nedovoľuje ľahnúť ku knihe. Tak by som jedným odstavcom zhodnotila moje inšpirácie, čo sa týka filmov a kníh.

v skratke, ak by ste odo mňa radi sledovali hudobné, fashion a iné inšpirácie tu sú odkazy na moje tumblr a soundcloud

+ kedykoľvek a s ochotou odpoviem na vaše otázky ohľadom blogu, či môjho osobného života

4 komentáre:

  1. Skoré uzdravienie prajem :) krásna blúzka!

    OdpovedaťOdstrániť
  2. ta blůzka je kouzelná, sluší ti to! :)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Ja si svoje vlasy podstrihávam každý mesiac, teda sú stále rovnakej dĺžky, ale veľmi ma to netrápi, pretože takto je to predsa len lepšie. Mám ten istý problém čo sa týka vlasov. Neposlúchajú a keď neodstrihnem každý mesiac 5/10 cm štiepia sa. Počula som, že sú na to dobré rôzne olejčeky. Ja mám jeden taký od oriflame tuším. Väčšinou si ho len vmasírujem do končekov, nie do celej dĺžky vlasov, pretože sa potom rýchlo mastia. Ale má to nejaký účinok. Taktiež som chcela skúsiť kokosový olej, tak uvidí sa. Keď sa to osvedčí, ozvem sa :) Tiež sa chystáme na jurský svet, síce mňa to nikdy veľmi nebavilo (alebo som sa skôr bála) toto vyzerá naozaj veľmi zaujímavo :)

    OdpovedaťOdstrániť

OXFORD © 2017
Theme by Blogs & Lattes

HORE