SUMMER ESSENTIALS: FLORAL FRAGRANCE

2015-07-06

Ja osobne som trochu na vône zaťažená. Nevlastním vždy tie najdrahšie a najluxusnejšie, ale vždy si ich pečlivo vyberám. Občas strávim v parfumérii aj polhodiny ovoniavaním rôznych kúskov a niekedy jednoducho vsadím na šťastie a vôňu si objednám z katalógu. Každá vôňa vo mne evokuje niečo iné. Už som mala určité, ktoré mi jednoducho pripomínajú zimné večery (ako Midnight Rose od Trésor) a niektoré zas pre mňa znamenajú leto. Myslím, že táto vôňa sa u mňa zapíše ako letná, pretože je vážne príjemná a nič sa ňou nedá pokaziť. Pravdou je, že nie je čisto kvetinová, ale chcela som jej fotografie skombinovať s kyticou karafiátov, ktoré sa na moje meniny objavili na kuchynskom stole. Zbožňujem vôňu čerstvým kvetín a chcem ju cítiť každý týždeň. Rada by som vedela aké vône máte vy najradšej, či už letné, alebo zimné.

Dúfam, že trochu oznamu v tomto článku nezaškodí. Zajtra na obed idem vlakom do Bratislavy a vrátim sa až v piatok, kedy bude zverejnený ďalší článok, takže počas mojej neprítomnosti nečakajte žiadnu aktivitu. Uvidím, či vzniknú nejaké zaujímavé fotografie alebo nákupy a potom vás budem informovať ako som sa tam mala. Ak by ste mali nejaké otázky, môj ask je vždy k službám.

16 komentárov:

  1. Najsamlepšia voňavka :) nemala som ju, no kamoška hej, vieš si predstaviť ako som jej ju míňala...

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Najsamlepšia voňavka :) nemala som ju, no kamoška hej, vieš si predstaviť ako som jej ju míňala...

    OdpovedaťOdstrániť
  3. ja som človek, ktorý si vôňu stále pripisuje k nejakému obdobiu. nemusí to byť ročné obdobie. stačí ak to je nejaká fáza, ktorá bola buď dobrá alebo zlá. jednu takú mi pripomína eau de gaga, ktorá je silná a naozaj korenistá vôňa. momentálne ju už ale veľmi nenosím, keďže na toto obdobie sa nehodí. možno v zime ju znovu vytiahnem :) sama som ale takú poriadnu vlastne vyberanú voňavku nevlastnila, pretože inokedy hociakú ktorú máme doma schmatnem a nastriekam ju na seba. ale rada by som vlastnila jednu on chanel, tak uvidíme :)
    už si Bratislavu! :)

    OdpovedaťOdstrániť
  4. I love floral fragrances! I think they are perfect for the summer :)

    http://www.fineclic.blogspot.com

    OdpovedaťOdstrániť
  5. od tejto vône mám vzorku a nádherne vonia, ale mám toho toľko, že nestíham vypotrebovávať a tak si ju zatiaľ nekúpim :)
    ľúbezná

    OdpovedaťOdstrániť
  6. I love sweet floral fragrances! Great post and pictures my dear :D

    OdpovedaťOdstrániť
  7. These photos are so beautiful, the accompanying flowers to the scent are just perfect and represent the fragrance wonderfully :)

    Gabrielle | A Glass Of Ice

    x

    OdpovedaťOdstrániť
  8. Na začiatok, uži si Bratislavu :) Vojaka vyzerá veľmi dobre, má krásny obal! U mňa jednoznačne vyhráva parfum Karla Lagerfelda, ktorý som nedávno dostala, no tiež vôňa Calvina Kleina, IN 2 U :)

    OdpovedaťOdstrániť
  9. Tahle vůně má krásný obal a určitě i nádherně voní, taky mě lákala, když se objevila v Avonu :-) Jinak já jsem na sladší vůně, hlavně květinové, ale klidně i ovocné, nemám moc ráda ty těžké, orientální vůně :-)

    OdpovedaťOdstrániť
  10. Já mám hodně ráda květinové a sladší vůně. Nesmějí být ale až moc sladké... Momentálně mám jednu od Avon a jsem s ní velmi spokojená. Největším požadavkem u mě je ale výdrž. Strašně ráda na sobě cítím vůni celý den a ne jen pár minut:)

    OdpovedaťOdstrániť
  11. Jéé, to jsou krásné fotky ❤ a květinové vůně mám také moc ráda :) a momentálně jsou mými favority vůně od Lancomu :)

    OdpovedaťOdstrániť
  12. Počas leta mám radšej len telové spreje, ktoré majú úžasné ovocné osviežujúce vône ♥
    beelievin.blogspot.com

    OdpovedaťOdstrániť
  13. taky jsem hrozně zatížená na vůně :D já to mám třeba i tak, že když kolem mě projde někdo s vůní, kterou si pamatuju třeba z dětství, tak se mi úplně vybaví ten moment (třeba i před 10 lety), kdy jsem jí cítila a lidi s ní spojené..

    OdpovedaťOdstrániť
  14. Amazing post! What cute items!!!!

    Kiss
    http://fetish-tokyo.blogspot.com/

    OdpovedaťOdstrániť

OXFORD © 2017
Theme by Blogs & Lattes

HORE