SUMMER FAVOURITES

2015-08-21

Viem, že leto ešte neskončilo (aj keď tým by som si nebola celkom istá, keďže včera večer pri šestnástich stupňoch som skoro zamrzla aj v mikine), ale chcela som urobiť menší prehľad vecí, ktoré sa stali počas tohto obdobia v mojom svete najviac používané. Snažila som sa zahrnúť, čo najviac vecí z rôznych oblastí, aby to nebolo všetko na jedno kopyto, aj keď všetko sa jednoducho zahrnúť nedá. Ak by ste mali hocaké otázky k spomínaným veciam, jednoducho zanechajte komentár alebo využite môj ask, ktorý je vám vždy k dispozícií. A určite nezabudnite aj vy napísať, čo ste najviac nosili, používali a užívali si počas leta!

SANDÁLY

Tohto leta som viac nachodila ako naležala, čiže vhodná obuv bola dôležitá. Dlhšiu dobu som zháňala sandály, ktoré by mi sadli (mám totiž úzku nohu a väčšina obuvi mi je široká), až som jedného dňa našla tie najpohodlnejšie a môjmu oku najsympatickejšie kúsky, v ktorých som prechodila celé moje malé mesto, celú Bratislavu a zažila množstvo zážitkov. Nielenže sú neskutočne pohodlné, ale taktiež majú skvelé strieborné detaily ako pracky a pás na pätách. Je to milý detail, ktorý urobí aj z obyčajných topánok niečo špeciálne. Bez tejto obuvi sa už neletujem.

BATOH

Ďalšou záchranou pre každú akciu bol môj celočierny mini batoh z oriflamu. Dostala som ho od brata a musím povedať, že som ho vážne využila. Veľmi sa mi páči, že nie je obrovský, takže ho môžem vziať aj k šatám a vyzerá to normálne a taktiež má zaujímavé ramienka, na ktoré som si najskôr musela dosť zvyknúť. Taktiež si užívam strieborné detaily, ktoré ako môžete vidieť zbožňujem a hodia sa ku všetkému. A aj keď sa zdá niekedy príliš malý, dokázala som tam napchať už veľa vecí, takže je vážne vhodný na každú príležitosť, aj na takú menšiu túru. Dokonca už bol aj od gréckej soli, tento malý turista bol so mnou toto leto vážne všade. A nejak tuším, že ani počas jesene sa ho nevzdám, pretože sa mi hodí aj k svetrom aj ku kabátu. 

SLNEČNÉ OKULIARE

Asi zjavný kúsok v tomto článku sú slnečné okuliare, pretože ja osobne zbožňujem slnečné okuliare. Dokonca som napísala článok o mojej zbierke, ktorá sa aj tak rozrástla. No základom sú moje čierne okuliare so striebornými detailami. Aká náhoda, že to spolu všetko ladí, že? Asi preto, že som to nosila dokopy neustále. Okrem čiernych klasík rada aj experimentujem a tento druhý kúsok taktiež zbožňujem, pretože mi svojimi sklami ladia k teniskám, ktoré ste v živote nevideli, pretože sú tak strašne rozbité a špinavé, že sa hanbím ich ukázať alebo snáď sa jedného dňa umúdrim a zverejním ich na instagrame

VOŇAVKA

Posúvame sa ďalej od oblečenia a doplnkom ku kozmetike, do ktorej sa ja veľmi nevyznám, ale určite viem, že táto letná vôňa, o ktorej som písala už samostatný článok mi prirástla k srdcu. Skvelo doplňuje každý vzhľad a pri tom nie je príliš silná. K tomu má aj rozkošný obal, ktorý sám o sebe pripomína dlhé letné dni a večery, takže niet pochýb o jej vhodnosti na toto obdobie. Každý deň ju mám na sebe. 

ČÍTAČKA

Tentokrát technologický kúsok, ktorý som nepustila z ruky najmä počas cestovania, či už do Bratislavy alebo na pláži v Grécku bola moje milovaná čítačka. Je to kompromis, pretože nemusím rozmýšľať pred dovolenkou, ktoré knihy by som si vzala a nezaberá to miesto. Jednoducho si vezmem všetky v malom krásnom obale. Ja viem, že držať knihu v rukách je osobitý pocit a ja ho zbožňujem, ale čím dlhšie mám čítačku, tým viac si uvedomujem jej výhody. Tieto prázdniny som prečítala štyri knihy, čo je u mňa vážne rekord. Asi to bude tým, že cestovanie robí svoje a kniha je vtedy najlepší priateľ. 

MOBIL

Viem, že mobil používame denne a nemá to čo robiť vo favourites článku, ale tu skôr ide o to, že začiatkom augusta som dostala mobil (prvý mobil, ktorý bol kúpený mne, takže si to nesmierne vážim, pretože predošlé som dedila a dedila po bratovi). Mierne som to spomínala v minulých článkoch, pretože tento zázrak s názvom Sony Xperia Z3 má 20,7 mpix-lový fotoaparát a ja som z tejto skutočnosti viac než nadšená. Konečne môžem postovať fotografie rovno z mobilu a konečne môžem raz za čas zverejniť aj fotografie z instagramu v súhrnnom článku. Rozmýšľala som, žeby som napísala nejaký článok o aplikáciách, ktoré používam, ale neviem, či by to malo úspech a či by to vôbec malo čitateľov, tak som ho chcela aspoň zahrnúť takto do favourites, aby ste si túto novinku mali možnosť všimnúť.

9 komentárov:

  1. Sandálky jsou krásný! Já nedávno také sehnala ty svoje nejkrásnější a nejpohodlnější sandálky, ze kterých jsem úplně nadšená :) ..a batůžky jsem tohle léto nosila častěji, než kabelky, jsou mnohem pohodlnější a vejde se do nich víc věcí, což je vždycky výhoda ;)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. batoh- souhlasím, zachrání všechno! a vůně, ta mě zaujala hrozně moc ♥

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Ten batoh vyzerá vážne skvelo!

    Pozývam ťa na Giveaway, ktorá práve prebieha u mňa na blogu :)

    Hello, my name is Ev

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Super post jako vždy ^-^ jinak mobil ti strašně moc přeju <3 capuccinolover.blogspot.cz

    OdpovedaťOdstrániť
  5. tak kvůli té voňavce snad začnu dělat Avon Lady, myslím to vážně! :D
    www.plesatazpevacka.blogspot.cz

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Tuto voňavku už jsem viděla několikrát v katalogu, možná si ji objednám!:D
    Verranda

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Okuliare sú rozhodne niečo, čo je v lete potrebné, avšak ja si zabúdam doma aj vreckovky, teda na okuliare nezabudnem len v tom prípade, že si ich pred odchodom dám na hlavu. Ja si doteraz neviem zvyknúť na čítanie na mobile alebo tablete. Nesadlo mi to a pre mňa to je nepríjemné, keď viem, že ten súbor sa mi môže zmazať a kniha bude fuč. Ale určite to má svoje výhody, ako si už povedala, nezaberá to veľa miesta. :)

    OdpovedaťOdstrániť
  8. Hoci som si hovorila, že leto by som mala využiť ako čas oddychu od mobilu, veľmi to nejde - čítam na ňom knihy, počúvam pesničky, fotím :D Ale sandále či slnečné okuliare sú i moje must-haves ♥
    beelievin.blogspot.com

    OdpovedaťOdstrániť

OXFORD © 2017
Theme by Blogs & Lattes

HORE