WALK AROUND: CLASSIC

2015-09-21

Momentálne som naštvaná na celý svet, pretože mám pocit, že z predmetov, z ktorých idem maturovať mám tých najhorších učiteľov a že to dopadne všetko celé zle. Snažím sa každým dňom utešovať a správa, že som si vybavila doučovanie španielčiny u mojej bývalej učiteľky ma nesmierne potešila. Na nálade mi pridal aj fakt, že som konečne našla elegantné nohavice svojich snov v úžasnom odtieni sivej za polovičnú cenu. Sama tomu neverím, keď nad tým opäť premýšľam, ale takto si kompenzujem svoje pády v škole, nakupovaním a písaním článkov na blog. Aspoň, že sa neprejedám a nepodlieham iným závislostiam, že? A to som sa ešte nezačala starať do záležitostí ohľadom stužkovej. No vždy si poviem, že na to ešte je čas, ale ten plynie neskutočne rýchlo a z horúcich dní tu ostávajú len chladné veterné rána, ktoré vyžadujú nejaký sveter ako krytie. Nuž viac vám neposkytnem, pretože sa strácam v slovách ako persifláž a to nedáva žiadny zmysel, iba žeby to bol bežný literárny výraz. Že nie som jediná, ktorú škola pohltila a nedokáže rozmýšľať o ničom inom?
bodysuit: gate | trousers: F&F | backpack: oriflame | cardigan: kik
minule som zistila, že existuje táto stránka


12 komentárov:

  1. Tešila som sa, kedy zakomponuješ tie úžasné nohavice do nejakého outfitu ♥
    Ja som z profesormi celkom spokojná, predsa len - ostali mi tí istí, čo ma učili i po zvyšné tri roky, takže som rada, že si nemusím zvykať na nejaký iný štýl učenia. Ale verím, že ťa to nejako nebude obmedzovať a na tých profesorov si zvykneš :)
    beelievin.blogspot.com

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Nemaj stres, som na tom rovnako , a preto píšem menej lebo to by bola hotová katastrofa psycho príspevky ... kedy mas stuzkovu ? dúfam ze sa aspon na ňu tešíš !:)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Abych řekla pravdu, už z té školy taky chytám nerva a to jsem "teprve" ve třeťáku.
    Hezký outfit, ale hlavně miluju ty tvoje soví brýle! :D

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Já naštěstí do školy ještě nechodím, ale za dva týdny už tam taky budu sedět :( Ráda bych tě pozvala na giveaway :)
    www.getmovincz.blogspot.com

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Si neuveriteľná! Tie nohavice sú nádherné a veľmi ti pristanú.
    A teda veľa šťastia s tou školou. Aké máš maturitné predmety? :)
    http://valley-of-the-dollss.blogspot.sk/

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Predmety: dejepis, občianska náuka, konverzácie z anglického jazyka a konverzácie zo španielskeho jazyka.
      Maturita: slovenský jazyk, anglický jazyk, občianska náuka, španielský jazyk.

      Odstrániť
  6. Neboj, nejsi! :D Taky tenhle rok budu maturovat a je to nahoda, ale taktez jsem si vybrala nejhorsi predmety nebo spise ucitele na ne, kteri budou podle meho mineni delat vse proto abych do skoly sla jeste zari 2016 :( drzim Ti palce! teda spis nam..
    Na outfitu se mi moc líbí tvoje botky:) a kalhoty, of course!

    PŘIDEJTE SE DO MOJÍ GIVEAWAY!!! http://eli-rou.blogspot.cz/2015/08/giveaway.html

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Mě škola taky pohltila,a le trochu opačným směrem, je toho rpostě najednou moc a mě trvá učení strašně dlouho, na jeden předmět potřebuju většinou okolo 6 hodin intenzivního učení a my píšeme písemky třeba tento týden snad z pěti předmětů. Prostě moc, moc to nedávám :/. Ale taky si to vykompenzovávám, žejo :D. Myslím, že tyhle kalhoty jsou dokonalé a ještě dokonalejší je, že prostě nechápu, jak může někdo vypadat v tomto seriózně klasickém oděvu tak děsně roztomile :)!

    OdpovedaťOdstrániť
  8. Tak toto je úplne môj štýl. Super, super, super!!! Držím ti palce aby si zvládla maturitu a všetko okolo toho :) Hlavne nepodliehaj panike. :)
    With grey wolf

    OdpovedaťOdstrániť
  9. Žiaľ, vďaka učiteľovi si predmet buď a) úplne obľúbiš alebo b) znenávidíš. Nie je asi stredná zlatá cesta napríklad, že to dokážeš odignorovať a venovať sa predmetu s radosťou. Nejak to nejde a treba na to možno aj šťastie. Dúfam, že bude lepšie a nejako sa s tým vysporiadaš, ja verím, že áno. Tie nohavice sú skvelé a krásne, veľmi sa ti hodia ♡

    OdpovedaťOdstrániť
  10. Wow, máš skvělý styl :) Držím palce! :))

    Zvu tě na Dior giveaway :)
    www.stylesolution.cz

    OdpovedaťOdstrániť

OXFORD © 2017
Theme by Blogs & Lattes

HORE