CHRISTMAS GIFTS

2015-12-25


#darčekoland

Aj keď Vianoce nie sú o darčekoch, pár z nich pristálo pod mojim stromčekom. Veru som to nečakala, ale všetky prejavy náklonnosti, či už v podobe materiálneho výrobku alebo nežného slova ma veľmi potešili. No najviac mi urobilo radosť jedlo a za to som mamke veľmi vďačná. Síce neboli tak celkom biele Vianoce (teda hustá hmla, ktorá prebývala na našom území, robila celkom bielu atmosféru) užila som si ich zdobením stromčeka, balením darčekov a pomáhaním kade-tade. No tieto sviatky ešte len začínajú a ja sa teším na najbližší týždeň, ktorý prežijem v kruhu rodiny a priateľov.

Ale teraz dosť rečí a vrhnime sa priamo na tú materiálnu, komerčnú a inú stránku. Pod mojim stromčekom sa zjavil malý #ponožkoland a aj keď mnohí neradi dostávajú týchto malých a potrebných priateľov, ja ich zbožňujem. Ponožky sú pre mňa spôsob prejavu a tak sa vždy teším na Vianoce, kedy ich dostanem neskutočné množstvo (tento rok deväť párov, asi rekord).

Okrem toho som sa dokonca ocitla v Paríži vďaka tejto voňavke a skvelým vzorovaným nohaviciam (samozrejme čierno-bielym). V poslednej dobe som sa viac zamilovala do nohavíc so zaujímavými strihmi viac ako do riflí, aj keď tie nosím dennodenne. Každopádne, urobilo mi to veľkú radosť.

A asi posledným kúskom bol milý žabiak, ktorý v sebe skrýval prekvapenie - strieborné náušnice. Všimla som si, že mi obyčajná bižutéria v ušiach nerobí dobre a tak som si zohnala náušnice z chirurgickej ocele. Vážne som nečakala, že dostanem aj strieborné a ešte v takom milom balení.

Snáď sviatky prežijete v zdraví a šťastí a dúfam, že ste si to včera poriadne užili, či už pri stole alebo pod stromčekom. Určite mi dajte vedieť ako ste strávili včerajší vianočný deň a čo všetko ste dostali.

17 komentárov:

  1. Tak to jsou nádherné dárky! Ta krabička je úžasná! A opravdu tam máš takový malý svět ponožek a malou Paříž :)
    Young, wild and free

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Á, kam až se Star Wars dostanou? :D Všechny dárky jsou krásné a už se těším, až kalhoty předvedeš v nějakém outfitovém článku :).

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Krasne darecky :) U nas bylo na Stedry den krasne jako by bylo jaro :D

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Krasne darecky :) U nas bylo na Stedry den krasne jako by bylo jaro :D

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Jee tuhle vůni od Avonu jsem dostala taky a úplně jsem se do ní zamilovala! Voní tak dokonale! :) A ponožky jsou vážně krásné! :)
    Diary of a Girly Things

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Krásné dárečky:) Ty ponožky jsou vážně perfektní:D

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Ten článok je nádherný ♥ Nemám rada komerčnú stránku Vianoc.. ja osobne nepociťujem žiaden vianočný stres o akom všetci hovoria, pokiaľ nezájdem do nejakého obchodu a nevidím tie kopy ľudí.. najdôležitejšie je byť s blízkymi, a nie mať kopu darčekov :)
    By the way, tie Star Wars ponožky sú super! :D

    OdpovedaťOdstrániť
  8. Tak ty po ozky jsou skvely, takovy bych klidne dostavala taky :)) krasne Vankce preju! :)

    OdpovedaťOdstrániť
  9. Krásne darčeky a tá žabka je rozkošná! :)

    OdpovedaťOdstrániť
  10. Ponožky sú z kade? Och tie su premilené... veruže, hmla bola aj u nás. Veď čo, vianoce bez snehu sú už tradíciou- no nie?

    OdpovedaťOdstrániť
  11. Super dárky, super fotky:)

    OdpovedaťOdstrániť
  12. Ponožiek nie je nikdy dosť - a to si človek uvedomí až vtedy, keď sa márne prehrabuje skriňou :D No všetky, čo si dostala, sú prekrásne ♥
    Rovnako nádherné sú aj náušnice a nohavice!
    A verím, že si prežila prekrásne Vianoce ♥
    beelievin.blogspot.com

    OdpovedaťOdstrániť
  13. Rovnako nerozumiem ľudí, ktorým sa ponožky ako vianočný darček nepáčia. Podľa mňa je to super darček a keď človek nájde takéto krásne, milé a funny ponožky tak je to o to lepšie!
    Dúfam, že si si tiež užila sviatky ♥

    OdpovedaťOdstrániť
  14. Krásné fotky a ty ponožky jsou super :-D
    http://verrygusto.blogspot.cz/

    OdpovedaťOdstrániť
  15. Jééé ponožky ze Star Wars jsem taky dostala a pak kalendář http://www.pg.cz/cs/produkt/4333-star-wars-classic-poznamkovy-kalendar-2016-21-x-21-cm a pak dva lístky a postavičky :-D

    OdpovedaťOdstrániť

OXFORD © 2017
Theme by Blogs & Lattes

HORE