THANKFUL FOR 2015

2015-12-30

  
Viem, že koláží už musíte mať dosť, ale keď som rozmýšľala nad správnym koncoročným článkom, nevedela som si predstaviť lepší spôsob ako tento. Vždy som si myslela, že môj život je clekom nezaujímavý a nezáživný. No každým rokom zisťujem pravý opak. Najmä, keď sa pozriem na fotografie, ktoré mi ostávajú ležať v rôznych priečinkoch. Je to tak krásne zaspomínať si na tú dlhú, ale rýchlu cestu, ktorou som si prešla. Ide to vážne rýchlo, až sa mi tomu nechce veriť. Každým rokom sa zlepšujem a som na seba hrdá. Nielen v blogovom svete, kde mi od minulého roku pribudlo skoro 70 nových followerov a 20 000 nových videní (ďakujem), ale aj v osobnom živote, kde sa snažím prekonávať pomaly svoj strach zo všetkého. Snažím sa viac komunikovať s cudzími ľuďmi, vytvárať svoje osobné projekty, ochutnávať nové jedlá a zažívať nové udalosti, ktoré neskôr pretrvávajú v spomienkach. Je to zázrak, keď sa tak na to pozerám. Bol to môj prvý rok dospelosti a stále sa cítim ako malé dieťa, ktorá radšej drží ruku niekomu inému. Z maturity a vysokej školy mám strach, ale verím, že ho dokážem prekonať tak isto ako iné prekážky minulých rokov. 
Ešte raz vám chcem poďakovať za vašu priazeň, ktorú ste mi ukazovali počas roku 2015. Želám aj vám veľa nových zážitkov a úspechov v nasledujúcom roku, ktorý nebude prelomový len pre mňa, ale aj pre množstvo iných ľudí, ktorí sa venujú blogovaniu. Aj keď to už robím roky, vždy je to pre mňa nové a niečím zaujímavé - má to jednoducho svoje čaro. A verím, že aj vám sa bude dariť či už v blogovom alebo reálnom živote. xxx

9 komentárov:

  1. Předně tě musím pochválit, jakou velkou cestu jsi ušla, podle tvých blogových článků se mi to tak zdá. Stává se z tebe silná a sebevědomá žena ;). A myslím, že pro blog to byl taky skvělý rok, z toho blogového hlediska to tak cítím i u sebe. Zdá se mi, že ty velké, známé blogy čtenáře poněkud ztrácejí (minimálně na komentářích), ale my, maalí, nějak rosteme :D. Pozoruju to tak už delší dobu, a nechci, aby to znělo jako vychloubání, jen jsem zkonstatovala fakta (doufám a myslím).
    Pro mě osobně byl ale rok 2015 divný (a stále ještě je), nemůžu říct, že to byl nejlepší rok, protože jsem v něm poznala (zatím) ty nejhorší momenty dosavadnáho života, ale díky nim jsem pak třeba zjistila, že mám vedle sebe opravdové kamarády a že jsem měla štěstí se narodit do takové rodiny, jakou mám :D :).
    Abych citovala taylor Swift: "And life was never worse but never better". Tak nějak vidím svůj rok 2015.
    Vrátím se k tobě - pro mě jsi jedna z nejmilejších a zároveň nejpřemýšlivějších blogerek a budu moc ráda, pokud "spolu" ještě nějaké ty roky strávíme ;).

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Pamätám si, ako si písala zhrnutie roku 2014 a priania do nového roku. A cítim sa super staro a akosi zvláštne, kam to všetko ubehlo.
    Bolo úžasné sledovať tento tvoj "rast" na blogu. Pamätáš si, keď si dosiahla prvých desať pravidelných čitateľov? :D Teraz sa to zdá ako roky vzdialená udalosť, že :D Alebo prvý článok, pod ktorým bolo viac ako päť komentárov, prvá prekročená tisícka kliknutí? Dívať sa teraz na tie čísla... človek by to nikdy nečakal.
    Ale musím súhlasiť - ušla si poriadnu cestu a bolo (a aj je) úžasné sledovať, ako si hľadala samú seba, skúšala nové štýly písania a upravovania článkov, nové designy - zisťovala, čo sa ti páči a čo nie - hľadala si ďalší kus seba.
    Bol to zaujímavý rok plný... prekvapení. Dobrých, aj tých menej príjemných, ale určite nám niečo dal :)
    A verím, že ďalší rok bude pre teba taký úspešný, ako to len ide, že sa ti bude dariť a že budeš šťastná celých dlhých tristo šesťdesiatšesť dní ♥♥♥
    BEELIEVIN

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Vůbec tě sice neznám, ale naprosto jsem si tebe a tvůj blog zamilovala :) má něco, co nemá každý, originalitu :) doufám, že to dotáhneš ještě hodně daleko, protože si to opravdu zasloužíš :) Cappuccino Lover

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Koláží nikdy nie je dosť. Hlavne nie u teba, pretože ich robíš úplne dokonalé a naozaj si zaslúžia byť takmer v každom článku. Sú úžasné, takže určite s nimi neprestávaj!
    Pre mňa boli tvoje články už od začiatku neskutočne inšpiratívne, ale teraz je to naozaj ako keby som sa pozerala na dievča/ženu, ktorá vie čo chce a ide si za tým. Skúša nové veci a rada sa s nimi podelí na svojom blogu.
    Do nového roku ti prajem všetko dobré, veľa zážitkov, nových skúseností a hlavne buď šťastná. ♥

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Roztomilá koláž. Šťastný nový rok a hodně štěstí! (Taky mě za rok ta maturita a vysoká čeká, achjo.)

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Tak to ti gratulujem ja si ťa pamätám ešte z blog.cz keď si mala blog zameraný na web dizajn - photoshop a ták :) Takže je to super ako si sa posunula:))
    Dúfam že sa aj ja budem posúvať v pred ako ty, pretože som dosť hanblivý človek a s novými ľudmi ťažko nadväzujem kontakt takže to by bolo také moje novoročné predsavzatie a držím palce aj tebe aby si mala čo najviac krásnych spomienok!
    Prajem ti teda šťastný nový rok
    aestaste blog

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Podľa mňa sú tieto koláže úplne úžasné, takže mi to vôbec neprekáža. Keďže tento rok je pre teba "zlomovým", kedy si vyberáš vysokú školu a máš maturitu, budem ti veľmi držať palce, aby si to všetko zvládla! Všetko len to najlepšie! ♥

    31shadesofaubergine

    OdpovedaťOdstrániť
  8. Tvoje koláže mám najradšej! Samozrejme aj ja ti prajem do Nového roka všetko dobré, veľa ďalších nových skúseností, lásky a pravých priateľov. Dúfam, že sa ti podarí maturita a všetky skúšky, ktoré na teba v živote ešte len čakajú. Krásny rok 2016 <3
    WITH GREY WOLF

    OdpovedaťOdstrániť
  9. Moc krásné fotky a krásný článek :) Jen to nejlepší do nového roku :)

    OdpovedaťOdstrániť

OXFORD © 2017
Theme by Blogs & Lattes

HORE