POLYVORE: BASIC COLOR SPRING COMBO

2016-03-08


Už mnohokrát som spomínala, že čieno-bielo-sivá kombinácia je moja obľúbená a taktiež veľmi nadčasová. Ja verím v to, že nie je vhodná len na zimu a jeseň, ale taktiež aj na nadchádzajúcu jar. V skutočnosti je to vhodné na každé ročné obdobie. Niekedy keď v jari vychádzam von, počúvam ako by som mala nosiť kvetinové vzory, výraznejšie farby, motýliky a podobne. Ale ja osobne si to nemyslím. Verím, že s rôznymi vzormi, materiálmi a strihmi sa dá veľmi pekne pohrať. Vybrala som pár základných kúskov, čo sa týka vrchných dielov a sukní, čo je myslím najčastejšia ženská kombinácia v jari (keď už dnes je to MDŽ, vytiahnime tie naše sukne). Nielen, že tieto základné kúsky vyzerajú úžasne, ale dajú sa kombinovať nespočetne veľakrát. Ja som toho asi príkladom, keďže vlastním pár párov tričiek, nohavíc a sukní a pri tom každý deň vyzerám inak.
Samozrejme, aj ja mám rada trochu farby, ale chcela som spoločnosti ukázať, že aj bez nej sa dá obliecť zaujímavo a dokonca aj žensky. Keďže sa blíži ešte len jar a vonku sú teploty tesne nad desiatimi stupňami, ak na tieto základné kombinácie hodíte sveter, bude to vyzerať ešte lepšie. Podľa obuvi sa môže dokonca outfit dotvoriť buď do casual štýlu (botasky, tenisky) alebo do ešte viac ženského a formálneho štýlu (opätky, čižmy, mokasíny). Tie kombinácie sú vážne nekonečné.

Určite mi dajte vedieť či sa vám takéto "basic" inšpirácie páčia a čo vy radi nosíte cez toto jarné obdobie. Či ozaj vytiahnete všetky farby sveta, alebo ostávate pri tom istom, akurát zhadzujete vrstvy? Ktorú kombináciu by ste si na seba vzali vy? Píšte čísla, rada by som sa to dozvedela.
#003 basics

6 komentárov:

  1. Naprosto nádherná kombinace! Přesně tohle jsou mé barvy :D Škoda, že na ty krásné crop topy nemám postavu :/
    Everythin Kate

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Jednoznačne v týchto inšpiráciách pokračuj! <3 Teraz, keď je vonku príjemných 15 stupňov, milujem nosenie šiat! A máš pravdu. Ešte lepšie to vyzerá so svetrom ale aj obyčajnou mikinou! Ach, ako mi chýbala táto krásna jar! <3
    WITH GREY WOLF

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Presne tie isté slová počúvam stále i ja :D Ale keď sa dívam na moje super outfity také tri roky dozadu, kedy som mala na sebe zelené rifle, oranžové tričko a modrý sveter, tak nemám vôbec žiaden záujem kupovať si kúsky oblečenia v inej farbe ako bielej, sivej, čiernej a prípadne hnedej :D
    A môžem tak... všetko? Neviem vybrať svoj obľúbený kúsok z týchto koláži, rovnako neviem ani označiť ten, ktorý by sa mi akosi nepozdával ♡

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Krááásne kúsky si povyberala, mám rada basic kúsky a je mi ľúto, že ich mám vo svojej skrini tak málo, no potom si ich kombinujem do svojho štýlu, aj keď sa mi veľmi páčia obyčajné a minimalistické looky. Na jar sa už tak nekonečne teším, až to nie je fyzicky možné, najviac sa teším na tenisky, už mám po krk čižiem, aj keď si na ne každým rokom zvykám viac a viac. Cez leto najradšej nosím sukne a celkovo vzdušné a svetlé veci. Farby mám síce rada, no skôr tie také naturálne a pastelové, sýte veľmi nemusím.

    TVoj výber sa mi veeeľmi páči, až sa idem asi pozrieť na polyvore, pretože tá midi sukňa s jemným marble potiskom sa mi veeľmi ľúbi!! Určite pokračuj s takýmto typom článkov, je to inšpiratívne.:)

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Krásné kousky, zde bych si vybrala, protože mé oblíbené barvy jsou černá, bílá šedá a nejraději mám basic kousky!

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Ja som čo sa týka obliekania taký chameleón, pretože si dokážem na seba obliecť naozaj hoci čo. Aj keď jasné, farby ako červená, oranžová či žltá nepatria medzi moje obľúbené ale nedá sa povedať, že by som farby nejak odcudzovala. A síce by som sa naozaj veľmi rada obliekla do všetkých vecí z koláže, po 1. - nerada nosím sukne. Obdivujem ich, či už na vešiaku, bábke v obchode alebo na ľuďoch, ja sa sama seba v nej nepáčim, a tak ich veľmi žiaľ ani nenosím a po 2. tu sa väčšina takých vecí kúpiť nedá. Viem, že je to len chabá výhovorka, ale je naozaj ťažké nájsť takéto krásne kúsky v kope oblečenia s rôznymi veľkými nápismi, kamienkami alebo obrázkami random ľudí.
    Kebyže môžem, tak beriem snáď všetky tieto veci, ale veľmi veľmi sa mi páči tá biela sukňa s gombíkmi vpredu. Ten strih je úžasný a príde mi taká retro ♥

    OdpovedaťOdstrániť

OXFORD © 2017
Theme by Blogs & Lattes

HORE