NEW IN: SPRING BLUE

2016-04-25


jarné haulovanie

Vo štvrtok som sa na vlastnú päsť vybrala do Bratislavy na prípravné kurzy z anglického jazyka. Bratislava sa mi spája takisto s nakupovaním, keďže tam chodím raz za pol roka, zoženiem si pár zaujímavých kúskov. Tentoraz som mala podozrenie, že pri mojej poslednej návšteve nákupných centier ma odpočúvali. Naposledy som tam totiž bola zháňať topánky na stužkovú. Hľadala som buď zlaté topánky alebo béžové na nízkom hrubom opätku. Spomínala som, že mám ružové plisované šaty v slaboružovej farbe. Dostavím sa ja koncom apríla do nákupného centra a čo nevidím, všade samé zlaté topánky na nízkom opätku, plisované slaboružové sukne a zlaté doplnky. To ma dostalo, netušila som totiž, že dokážem predvídať jarné trendy, ale asi by som to mohla začať využívať v svoj prospech, keď som také veštica.

No nič, nabudúce si dám pozor, čo hovorím po nákupných centrách. Okrem vedomostí som si z tohto výletu odniesla aj pár kúskov, ktoré som si plánovala so sebou odniesť už dlhšiu dobu. Aby som opäť nebola čierno-bielo-šedo-nudná, tak som siala po pár farbách

BASIC WHITE TOP
Večný problém mojej skrine je, že mi v nej chýbajú obyčajné tričká. Mám ich vážne pár a nesutále sa sťažujem, že nemám čo navrch. Tak som si ako menšie "predsavzatie" dala, že si kúpim aspoň jedno tričko. To bol môj hlavný cieľ a aj môj prvý kúsok, po ktorom som lačne siahla. Hľadala som však niečo zaujímavé, keďže aj tie tričká, čo vlastním sú buď jednofarebné alebo pruhované. V Pull&Bear som narazila na hromadu tričiek, ktoré boli však okoťahajuce svojími vzormi. Ako napríklad toto. Hneď ma zaujali oči a aj to, že je to čiernobiela klasika, len čosím oživená. Ja nevlastním žiadne biele tričko, pretože ma štve ako veľmi presvitajú, ale tento príjemný materiál na dotyk ma prekvapil. Presvitá vážne len trochu a aj tak si myslím, že každého najprv zaujmú tie oči ako čokoľvek iné. 
OVERSIZED STRIPED SHIRT
Vlastniť oversized košeľu bolo vždy mojím snom. Po internete som hľadala kadejaké inšpirácie, kde dievčatá vyzerali elegantne, no týmto kúskom aj zaujímavo. Ja som na také niečo narazila v Zare. Táto košeľa si vyhrala moje srdce už len pri pohľade na ňu, no keď som si ju vyskúšala, zbadala som aj jej všestranné využitie. Dá sa zastrčiť rôznymi spôsobmi, ale nosiť ju aj vytrčenú bude mať v lete svoje čaro najmä pre ten úžasný vzdušný a ľahký materiál. Tie prúžky (ako inak) tomu dodávajú taký ten morský nádych a mňa to teda nadchlo. Po dlhej dobe nejaký základný kúsok šatníka, ktoré nieje nutne v čiernej, bielej alebo šedej farbe. Snáď mi táto krásna modrá farba pomôže oživiť aj outfity, ktoré sa s ňou chystám nafotiť. Len aby ich nebolo príliš veľa a vám sa nezunovala.

top: pull&bear - shirt: zara - jeans: pull&bear - bag: ikea



MOM JEANS
Túto jar som si konečne chcela zaobstarať nejaké poriadne rifle. Naposledy som si kúpila nejaké rifle asi pred dvoma rokmi, keď nie viac (strašná predstava). Išla som po mom jeans s otrhanými koncami a som nesmierne rada, že sa mi ich podarilo zohnať. Najprv som narazila na pár dobrých kúskov avšak s obrovskými dierami na kolenách a to nie je momentálne môj štýl. Je pravda, že si niekedy chcem zaobstarať deravé nohavice, avšak nie skôr ako mám aspoň jedny poriadne. Veľmi ma potešilo, že ten denim je vážne ťažký a tvrdý, takže je to kvalita a aj tá farba je výborná. Nikdy som nemala také svetlé rifle. Mám však dojem, že na mne vyzerajú trochu široko a neforemne, avšak predpokladám, že to tak má byť a určite budem zvedavá na váš názor, keď sa objavia v nejakom outfitovom článku. 
COTTON BAG
Takúto bavlnenú "shopping bag" som chcela už dosť dlho. Snáď vyše roka, ale všade som našla buď nezaujímavé kúsky alebo príliš drahé (ako príde mi veľa pýtať 15 eur za plátnenú tašku). Už som sa aj vzdala tej predstavy, že niečo také za rozumnú cenu nájdem a tak som sa vybrala do Ikey na baterky (inak vážne, ak potrebujete na niečo baterky, Ikeovské vydržia nehorázne dlho a stoja minimum). Prechádzali sme už ku koncu v sekcii, kde sú utierky a podobné blbosti do kuchyne, keď som na stene videla vyvesené dva druhy tejto plátnenej tašky. Jedna bola so včelou s červenými detailami a druhá s ginkom so zelenými detailami. Tá včela ma uchvátila a keď som sa dozvedela, že stojí len štyri eurá, držala som ju pevne v rukách. Dokonca ma prekvapilo, že včela je obojstranne!

PS: Veľmi ma potešili komentáre pri minulom článku a vlastne pri každom jednom, vy ste tie skvelé osoby, ktoré mi pomáhajú posúvať sa ďalej. Pre vás človek strávi aj celý deň fotením, upravovaním fotiek a kreslením po nich. Som rada, že táto dlhá práca nie je zbytočná. xxx



8 komentárov:

  1. Ooooo, oooooo, oooooo, pardón, ale inak sa vyjadriť nedokážem:D To tričko je tak dokonalé, že asi nasadám na vlak do Bratislavy či čo!:D A inak nie si sama, komu chýbajú basic tričká v šatníku. Taktiež ooo na nohavice, úplne dokonalé sú, ako vytrhnuté zo 60 rokov. A textilná taška je moja srdcovka, od kedy mám jednu, neviem ju prestať nosiť.:) Naozaj krásne kúsky, nákupy sa vydarili♥

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Dokonalé kousky, hlavně ty kalhoty!♥

    OdpovedaťOdstrániť
  3. to tričkoooo je mega !! :) ❤️

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Tak to jsou super kousky, všechny! Nechápu, že já nikdy na nic takového nenarazím! :D
    KattyLife

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Ty džíny chci nutně vidět :D! Otrhané konce jsem začala nějak vyhledávat, dokonce jsem takhle vylepšila i jedny své jinak zcela obyč džíny a přijde mi, že všemu hned dodají šmrnc.
    A jinak se mi všechno moc líbí - jak jinak, u tebe v šatníku bych si určitě vybrala...
    P.S.: Můžeš se živit jako nějaká poradkyně návrhářů, když umíš předpovídat trendy, ne :D?

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Všechny nové věci jsou absolutně super a přijde mi i, že se vzájemně doplňují :) s jednoduchými tričky to mám stejně, taky mi přijde, že bych jich potřebovala víc a to, které jsi sehnala je úžasné! A mom jeans snad ani nepotřebují komentář, jak jsou dokonalé!!
    Young, wild and free

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Och, včera som zistila, keď som sa tak "nevinne" hrabala v tvojich starých článkoch, našla tvoju odpoveď pri predošlom článku a mala chuť si otrieskať hlavu o stenu, seriously... Keby som si ho prečítala, tak jasné, že by sme sa niekde stretli... Och, neznášam sa.
    Ale keď už som pritom, chcem vedieť detaily z tvojej strany - koľko vás tam bolo, kde ste vôbec boli, aké máš z toho dojmy, aké dlhé to bolo...
    A keď vidím to tričko, tak sa neznášam ešte viac, lebo nechápem, s akými klapkami na očiach som chodila po Bratislave ja, ale asi za to budem viniť moju únavu a spánkový deficit, lebo oh dear to tričko je mega ♥♥♥ Ale som veľmi zvedavá aj na mom jeans, lebo mne osobne sa veľmi páčia (teda záleží, čo si k nim človek vezme - v rozťahanom tričku asi afkt budeš vyzerať ako mom) ♥
    Inak... v akom programe "dokresľuješ" fotky? Vyzerá to úžasne a skutočne ma to zaujíma :D
    BEELIEVIN

    OdpovedaťOdstrániť

OXFORD © 2017
Theme by Blogs & Lattes

HORE