WALK AROUND: ACTIVE

2016-04-12


no stress

Už je síce dosť horúco na rolák a šál, ale snáď nenechám tieto fotografie zapadnúť prachom. Môj svet sa momentálne točí len okolo učenia, ktoré dokáže dosť vyčerpávať. Ja sa však snažím udržať aktívna a nespadnúť do postele každý deň bez toho, aby som niečo okrem učenia neurobila.

Konečne prišla jar a ja sa môžem začať bicyklovať. Minulý rok ma na to priviedol priateľ. Ja som sa bála sadnúť na bicykel, lebo som na ňom nebola asi od piateho ročníka, ale keď ma raz presvedčil, už sa ma nevie zbaviť. Vždy ho otravujem, kedy sa vyberieme preskúmať nové oblasti. Bicyklovanie v prírode pri západe slnka sa stalo takou klasikou, že si bez toho neviem predstaviť ani jar, ani leto a jeseň.

Čítanie som si tento rok zamilovala ako nikdy. A veru pomohla mi k tomu škola! A to rovno vysoká (tam, kde ešte nie som prijatá, ale držím si palce). Na prekladateľstvo je potrebné prečítať množstvo anglickej, americkej a španielskej klasiky a ja som nesmierne šťastná, že niečo také urobili. Ja som doteraz čítala samé nové romány, čo boli buď sci-fi alebo neprípustné mládežníkom. Konečne som sa donútila čítať knihy, ktoré získali Nobelove ceny za literatúru a ja som šťastná, že som sa na to dala. Baví ma to oveľa viac ako ktorákoľvek časť Hunger Games či Na sú hviezdy. Tie staré knihy sa o niečo zaslúžili a normálne uvažuje o článku, no neviem, či by niekoho zaujímali knihy z 20. storočia a nižšie.

Tento rok som si taktiež sľúbila, že sa budem stretávať s novými ľuďmi, aj napriek tomu, že som nedostupná introvertka. Zaujal ma jeden fashion workshop, ktorý sa bude konať zajtra v Košiciach a už sa neviem dočkať. Na ničom podobnom som v živote nebola.


  trousers: f&f - turtleneck: f&f - trainers: deichmann - scarf: mango - sunglasses: tally weijl - jacket: second-hand




5 komentárov:

  1. Fakt, že my končíme školu trikrát do týždňa už o pol jednej, ma akosi "drží na nohách", keďže ešte celý deň mám pred sebou :D Ale aj tak už chcem, aby bol jún, lebo už ma to vôbec nebaví :D
    A určite pridaj článok o klasickej literatúre ♡ Nečítala som jej síce zatiaľ tak veľa, keďže ma baví aj aktuálna tvorba, ale predsa len si tie knihu ceny za niečo zaslúžili :D
    O workshope mi povedala Lily (lilyofthevalley) asi dva týždne dozadu a aj sme sa tam chystali, ale zajtra píše skúšobné matury :D Hoci to vyzerá úžasne, jediné, čo ma od toho odráža, je fakt, že sa to začína až o šiestej večer a má trvať až takmer dve hodiny... Ale inak to vyzerá super; takže ak sa chystáš, budem rada, ak mi potom dáš vedieť, ako bolo ♡
    BEELIEVIN

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Jejo, páči sa mi na tebe ten široký úsmev na prvej fotke:))

    Bicyklovanie je jedna úžasná vec a ja mám záväzok, že začínam chodiť do školy na bicykli, aj keď to mám celkom ďaleko, no ranné zápchy nie sú o nič lepšie.

    Ja ešte nie som veľmi stotožnená so starými knihami, no čím som staršia, tým ich viac prečítam a tým viac ma bavia, takže ak by si tu dala nejaký typy, ktoré zato stoja, tak si určite s radosťou článok prečítam!

    A huraaaa, tým pádom sa zajtra vidíme! :)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Skvělý outfit! :3
    Tak jízdou na kole jsou tu u nás doma posedlí, asi i proto jsem si k tomu vypěstovala nějakou nenávist.. už jako malou mě moje kolo zradilo a mám kvůli němu na bradě památku na celý život... au
    Workshop ale vypadá moc zajímavě!! :) tak snad si o něm pak přečtu něco víc tady

    OdpovedaťOdstrániť

OXFORD © 2017
Theme by Blogs & Lattes

HORE