WALK AROUND: MOM JEANS

2016-05-29


sebarealizácia

Čakajú ma ešte tri týždne plné povinností, poštových obálok, cestovania, doučovania, čítania kníh, nervozity a rezignácie. Tak ťažko sa to všetko plní, keď je von 30 stupňov a je si bežím v sandáloch overiť maturitné vysvedčenie. Okolo tých vybavovačiek, snaženia si navariť obed a fungovania v byte sama pár dní, naberám zodpovednosť za svoje činy. Už čoskoro sa znova vyberiem vlakom sama na osem a pol hodinovú cestu tam a osem a pol hodinovú cestu naspäť (musím si začať zvykať, ale to sedenie vážne nenávidím).

Ešte stále som si neoddýchla, vstávam skoro ráno, čítam, testujem sa a ako relax považujem bicyklovanie na pár hodín mimo mesta. Ja keď po tých troch týždňoch so všetkým skončím, nebudem vedieť prestať a len tak oddychovať. Ani nechcem prestať. Keď som sa konečne donútila a odložila tú lenivosť na bok, musím využiť situáciu. Budem sa snažiť čítať, robiť si testy a rozprávať sa s kadekým cudzími jazykmi. Nepotrebujem znova zlenivieť, aby som sa potom celú jeseň tlačila do toho, aby som konečne začala niečo robiť. V živote som nebola tak aktívna ako posledné dva mesiace a chcem si to udržať aj počas letných prázdnin. Veď keď budem ležať doma na zadku s mobilom v ruke, nezažijem toho veľa a nikomu tomu neprospejem. Buď zábava alebo vzdelávanie sa, ktoré mi pomôže v budúcnosti!



top: takko - mom jeans: pull&bear - bag: ikea - scarf: mango - sunglasses & shoes: chinese



...tú šatku vážne zbožňujem...


12 komentárov:

  1. Outfit je hrozně super a jinak celkem dost motivační článek, to je super přístup :) taky se o to budu snažit, ale uvidíme, bohužel se dost dobře znám... :D
    Young, wild and free

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Tak toto Ti neskutočne pristane! <3 Tie mom jeans sú dokonalé a sú stvorené rovno pre teba! Čo sa tej lenivosti a jej prekonania týka, som na tom úplne podobne. Každý deň niečo robím a som tomu nesmierne rada. Je príjemné, keď nás lenivosť konečne opustí... :)
    WITH GREY WOLF

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Mooooja, už len to vydrž a potiahni, potom ten konečný pocit, keď to všetko budeš mať za sebou, bude úúžasný! Držím ti palce a želám veľa síl a energie♥ A ten úsmev na tvári hovorí, že už je to všetko na dobrej ceste:D

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Jé, tak to zní super! Vážně, jsem ráda, že jsi v sobě našla tu sílu a odhodlání a plánuješ si ji udržet :). Snad si na mě něco z té aktivnosti a elánu přenesla :D!

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Ja som si už tak v hlave "spísala", čo všetko si musím ešte pozrieť pred prijímačkami, ale ani trochu sa mi nechce :D Ale na druhú stranu - druhú polovicu júna už budem mať voľnú, takže toto ma tak motivuje - a dúfam, že aj ty to všetko úspešne dotiahneš do konca a budeš si užívať predĺžené prázdniny - aj keď možno aktívnejšie ako po iné roky :D

    BTW: Kedy máš prijímačky?
    BEELIEVIN

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Moja, dneska som si bola overovať vysvedčenie aj ja.
    Prišla som na prvý úrad " ale veď mi tu neoverujeme vysvedčenia toto je úrad práce" - vyšla som von a vynadala kamoške, že kde ma to volala, a volala som mame do Grécka nech mi povie kde mám ísť :D (ako taká sprostá)
    Prišla som na tretí úrad a tam mi povedali, že toto je krajský úrad, že to musím ísť na matriku na mestký úrad ( ja som si bola 100% istá že idem na mestký ja netuším ako som sa dopracovala na krajský)
    Prišla som na tretí úrad, stlačila som si poradové číslo "Matričné oddelenie", prišla som po 30 minutach na rad a tam mi povedali, že oni nič neoverujú, že to si musím potlačiť poradové číslo "Potvrdenia tlačív a podpisov"

    Ty si nevieš predstaviť aké neskutočné nervy som v tomto teple mala :D:D:D takže sa drž moja, ty si šikovná :)

    Ak budeš chcieť, spustila som giveaway.
    Dominicaminarik

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Takéto nohavice úplne milujem! I keď sa mi spočiatku nepáčili a mala som pocit, že deformujú postavu, keď som našla tie svoje, úplne som zmenila názor. A sú tak neskutočne pohodlné!
    Btw. Tá taška je fakt skvelá, úplne ma dostalo, že je z IKEA!

    OdpovedaťOdstrániť
  8. Tie nohavice sú neskutočné a veľmi sa ti hodia!♥ Dúfam, že ti to naozaj vyjde a budeš motivovaná a aktívna naďalej, pretože to ti veľmi veľmi závidím, že si dokážeš takto stáť za niečím a využívaš to, že si mladá a vzdelávaš sa. :) To je skutočne niečo, čo by som raz chcela aj ja dokázať.

    OdpovedaťOdstrániť
  9. Super outfit, můj styl! Mimochodem, ráda bych tě pozvala na svůj blog www.jojovictus.blogspot.com , kde najdeš články především o modelingu, zdravém životním stylu, cestování a samozřejmě i něco fashion. :-)

    OdpovedaťOdstrániť
  10. No musím říct, že máš úžasný minimalistický design blogu!! A celkově mi přijde že to k tvému stylu i sedí! :)
    Sleduji na insta! :)
    www.lifestylebirdie.com

    OdpovedaťOdstrániť

OXFORD © 2017
Theme by Blogs & Lattes

HORE