MINIMALISTIC BLACK&WHITE SUMMER TRENDS

2016-07-22


Keďže som momentálne na dovolenke, rozhodla som si pre vás pripraviť takú mini-koláž s inšpiráciami. Viem, že je leto a svet hýri farbami, kvetinovými vzormi, strapcami a podobnými záležitosťami, ja sa dnes zameriam na tú minimalistickú čierno-bielu stránku s kúskami denimu, ktorú obdivujem celoročne. Chcem vám jednoducho ukázať, že aj v lete sa dajú nosiť jednoduché kúsky. Vždy záleží len na materiáli, strihu a vzore. Táto koláž je inšpirovaná týmto blogom, ktorý rozhodne odporúčam navštíviť (tuším som ho v minulosti už raz odporúčala, ale neviem si pomôcť). Celé outfity sú nádherné, no ja som vypichla pár trendov, ktoré zbožňujem.

DENIM
Denim je základ každého šatníka. Momentálne si najviac užívam tzv. raw hems, čo sú otrhané konca či už na nohaviciach, tričkách, bundách atď. Ja sama som si zohnala mom jeans s takýmto lemom a nemôžem ich vynachváliť. Vyzerajú úžasné s každým outfitom či obuvou. Rada by som si zaobstarala aj wide leg jeans, ktoré sú široké ako na obrázku vľavo hore. To je môj menší sen, no doteraz som nenašla žiadne, ktoré by mi sadli. Keď sa už rozprávame na tom denime, začala som ho obdivovať nielen na klasických jeansoch či bundách, ale aj topoch a šatách. Príde mi to veľmi kreatívne a najmä je to aj sezónne.

WHITES
Veľa ľudí, ktorí sa výhradne obliekajú minimalisticky a zvyčajne len do čiernej a bielej farbe, sa v lete rozhodnú čiernu vypustiť, najmä preto, že je na ňu príliš horúco (aj keď čierna je predsa čierna a všetci ju zbožňujeme a nosíme aj v 30-stupňových horúčavách, však?). Úplne som sa zamilovala do "white on white" looku, ktorý by som rada niekedy zreprodukovala, ale, bohužiaľ, ako som zistila nemám skoro žiadne biele veci. To musím zmeniť, ale keď mňa občas veľmi štve, že čo je biele zvyčajne aj presvitá a ja sa necítim na to, aby mi bolo vidno spodné prádlo. Budem sa musieť poobzerať po kvalitnejších a aj hrubších materiáloch a nájsť ti nejakú basic bielu košeľu, aktuálny trend je mať na nej rozopnuté gombíky na rukávoch a vytvoriť takzvaný zvonový efekt, ktorý vyzerá úžasne. Taktiež biele košele v mäkších materiáloch vyzerajú úžasne. A hitom tohto leto sú aj off-shoulder topy, ktoré vyzerajú najlepšie v bielej farbe.
SHOES
Čo sa týka topánok, tak som nevybrala práve tie najvhodnejšie kúsky na leto, aké sa dali, ale vybrala som také, ktoré sama chcem vlastniť. Biele botasky sa mi už podarilo zohnať a dokonca aj kvázi "loafers" - tento typ topánok sa stal veľkým hitom a ja ich zbožňujem vo všetkých verziách.

PATTERNS
V lete sa snažíme každý outfit oživiť, najmä ten čierno-biely, aby sme dokázali zaujať aj niečím iným. Kontrastné vzory sú super a trendy. Myslím, že najviac vyniknú na šatách či kompletoch ako je možno vidieť na obrázku (vrch a spodok y jedného materiálu, vzoru..). Určite sa budem pozerať po nejakých tých kontrastných vzoroch, keďže jediný, ktorý mám sú pruhy. A vždy bolo mojich snom vlastniť jeden z takýchto kompletov, pretože vyzerajú úžasne! Škoda, že sú zvyčajne drahšie a keď ich chcem kúpiť v zľave, tak chýba vrch alebo spodok #shoppinglife.

LONGLINE
Vrstviť sa dá aj v lete. Tento rok som si veľmi obľúbila dlhé línie. Nosenie rovných midi šiat cez rifle? Dokonalá kombinácia. Dokonca začali vyrábať extrémne dlhé tričká, pretože sa tento trend dosť ujal. Každému jednoduchému čierno-bielemu outfitu to dodá istý šmrnc a hneď to vyzerá zaujímavejšie najmä v letných dňoch, kedy na sebe nemusíme mať bundy.

Okrem týchto vypísaných trendov môžete na obrázkov nájsť množstvo ďalších ako napr. batohy, široké nohavice, odhalený chrbát, slnečné okuliare s okrúhlym rámom a tak ďalej. Kreativita je len na vás, pretože každému sa páči niečo iné. Určite mi dajte vedieť, ktorý z týchto trendov máte najradšej, ktorý by ste radi vyskúšali a ktorý by ste naopak v živote neobliekli. Bude to pre mňa zaujímavé čítať, keď už som momentálne na tej dovolenke. Tento článok je prednastavený ako budú aj nasledujúce. Mimo budem až do 29.7. a potom čakajte nejaký ten článok z dovolenky. Ak chcete o mne nájsť aktuálne informácie, určite ma sledujte aj na sociálnych sieťach:

snapchat: feelikeunic0rn






9 komentárov:

  1. Miluju tvoje koláže, oooch <3
    Denim a bílá na bílou jsou takové (minimálně moje) stálice, dlouhým trikům jsem na chuť nepřišla, jelikož je vidím všude a většinou to na mě působí spíš strašně..ušmudlaně, než nějak promyšleně minimalisticky...možná to dělá ten moc lehký, až průhledný materiál, z jakého jsou většinou vyrobená. Ale nikdy neříkej nikdy!

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Och, úúžasý článok Di♥♥ Tá celá koláž je dokonalá, nauč ma robiť také:D
    Mojou určite must have sú biele sneakers, tie beriem vždy, všade, za každých okolností, ku všetkému. No a toto leto som sa zamilovala do wide leg trousers aka culottes.

    OdpovedaťOdstrániť
  3. absolutely love anything minimalist! amazing picks and collage dear
    www.rebelrebel.co | Youtube x

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Já jsem se například úplně zamilovala do off-shoulders outfitů! A tenhle článek je úplně perfektní, už jen proto, že moje dvě nejoblíbenější barvy jsou bílá a černá! :D Loafers se mi taky hrozně líbí, stejně jako ty košile! Opravdu hezký článek. :)
    Young, wild and free

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Blog, ktorý si uviedla, poznám už nejakú dlhšiu dobu a patrí medzi moje obľúbene a tá kolíž je naozaj pekne spravená. Úplne najviac zbožňujem denim veci, fakt to môže byť čokoľvek a ak to je denim, tak sa mi to páči :D Za to moc nie som fanúšik tých wide leg jeanov a vecí na tento štýl. Nikdy som to nemala rada a neviem či sa to niekedy v budúcnosti zmení, ale zatiaľ proste nie. Ale napríklad mom jeans sú celkom v pohode, ale tak páčia sa mi skorej keď sú zospodu vyhrnuté (nie také moc voľné) a záleží aj na tom kto si ich oblečie. Ja by som si ich aj chcela kúpiť, ale nedokopala som sa ku skúšaniu a tiež si nemyslím, že mne nejako dobre sadnú.

    OdpovedaťOdstrániť
  6. paráda, moc sa mi to páči ale neviem to nosiť. Myslím že je to také tvoje :)

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Tvoja kreativita nemá hraníc a mňa to nesmierne inšpiruje ♥
    White on white sa mi veľmi páči, ale mám rovnaký problém ako ty - treba na to trochu hrubší a kvalitnejší materiál :D A už si musím zohnať biele tenisky, lebo mám pocit, že som posledný človek, čo nejaké nemá a skutočne mi v šatníku chýbajú :D
    BEELIEVIN // Facebook Page

    OdpovedaťOdstrániť

OXFORD © 2017
Theme by Blogs & Lattes

HORE