BACK TO JOURNAL

2016-09-05

- in this photo:
top: Tearranova | jeans: Pull&Bear
shoes: Deichmann | necklace: H&M


denníčkovo

Práve v tomto momente pravdepodobne behám po internátnej izbe so savom a dvíham každú smietku zo zeme s prosíkom, nech to nie je niečo nechutné. Alebo stojím v dlhom rade v obrovskej miestnosti s množstvom papierov v ruke a ani v najmenšom netuším, čo mám sakra robiť. Ďalšia možnosť je, že sa prechádzam po IKEA (ževraj sa to nemá skloňovať, ale mne sa to teda nepáči) a snažím sa nájsť perfektný veľký hrnček na moje vysokoškolské šálky čaju, rafinované obliečky, ktoré nie sú s rozprávkovým motívom (snehulienka v posteli na veky večné), vysnívané boxy na všetky moje zakladače a papiere, aby sa náhodou neváľali po celej internátnej izbe a možno aj malého priateľa živého, ktorý bude zdieľať moje trápenia počas prvého skúškového obdobia.

Týmto dlhočíznym úvodom som chcela povedať, že sa momentálne nachádzam v Bratislave. Pravdou je však to, že v momente, kedy píšem tento článok je ešte len sobota tretieho septembra (wau, zázrak prednastavenia článku funguje - alebo to môže byť cestovanie v čase, vy si vyberte). Balím sa na pár dní, ktoré strávim v našom hlavnom meste. Chystám sa tam najmä preto, aby som sa oficiálne zapísala na štúdium vysokej školy, ale aj preto, aby som si mohla omrknúť vopred internátnu izbu a psychicky sa na ňu pripraviť. Taktiež sa stretnem s mojou spolubývajúcou, s ktorou si už momentálne dopisujem (zistila som totiž, že sme z rovnakého mesta - aká náhoda že?). Rozmýšľam však, že si zbalím už aj teraz nejakú tašku, ktorú si odnesiem do Blavy k bratovi, aby na mňa počkala do toho devätnásteho, kedy už začína výučba. Zbieram šály, kabáty, svetre, topánky, ktoré nebudem tento september veľmi nosiť, aby som potom nemala taký obrovský kufor, že ma cez neho nebude vidno. A namiesto toho, aby som sa reálne balila píšem článok a upravujem fotografie. Spontánnosť nadovšetko! Ako som už veľakrát spomínala.




#outfitové okienko
Čo sa týka outfitu, ten sa mi veľmi páči, aj keď je farebnejší ako obvykle (áno, modrá je pre mňa asi príliš farebná), ale je tam jeden maličký problém - topánky sú neskutočne nepohodlné. Myslela som, že mi v nich zomrú nohy. Zakaždým, kedy idem von dúfam, že to bude v poriadku, ale bohužiaľ, je to čím ďalej tým horšie. Sú pekné, elegantné a fotogenické, ale zatiaľ aj najnepohodlnejšie, ktoré som mala (keď nepočítam tie jednorázové lodičky na stužkovej). 

#nostalgické okienko
Trochu som sa vrátila k písaniu "denníčkov" ako to bolo za starých čias. Akurát, že teraz sa môžete pozrieť aj na outfit, ktorý nosievam. Vymyslieť tému, ktorá zaujíma všetkých je niekedy ťažké a ja sa preto vždy spolieham na spontánnosť a jednoduchosť, veď na tom som si zakladala odjakživa. Tento blog mal v auguste výročie - 2 roky, no ja osobne blogujem od svojich dvanástich a je to neskutočne dlhá doba - 7 rokov. Vystriedalo sa toho mnoho, ale ja sa teším na každé nové dobrodružstvo a dúfam, že to moje nové (vysoká škola) budem taktiež môcť zdieľať s vami. 


snapchat: feelikeunic0rn

PS: Oznamujem, že back to school giveaway je stále aktuálna a víťaza vyhlásim až keď sa vrátim, takže hurá do zapájania (teším sa najmä na vaše školské komentáre, ktoré s radosťou čítam).






14 komentárov:

  1. Och joj. Viem, že pre teba je to asi veeľmi stresujúce, no ako som to čítala ja, pripadalo mi to zábavné a že aj ja už chcem mať svoj vlastný priestor a nakupovať si bytové záležitosti v Ikee(!):D Držím ti palce so všetkým, určite to napokon bude super! A veeľmi sa mi páčiš v tomto outfite♥

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Moc ti to sluší, outfit je nádherný!♥ Sdílím tvůj stres, vysoká už je nebezpečně blízko! :D

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Dúfam, že všetky tie smietky, ktoré si nazbierala neboli fakt nechutné :D Ako tak čítam, tak Ti aj trochu závidím toľko vlastného priestoru. Podľa mňa je skvelé zariadiť si všetko sama aj keď viem, že ja by som to vôbec nezvládla. No aj tak Ti vo všetkom budem držať prsty. :) Aj keď sú pre teba topánky nepohodlné, vôbec tak nevyzerajú. Ale pre krásu sa trpí, však? Vyzeráš nádherne <3
    WITH GREY WOLF

    OdpovedaťOdstrániť
  4. outfit je úplne skvelý! a škoda tých topánok, sú naozaj fotogenické :D
    Verím, že všetko ti v Bratislave dopadlo viac než dobre. Začiatky sú väčšinou riadne stresujúce, ale hádam to bude lepšie a lepšie!
    A tie fotky sú ozaj super, musela som si ich ešte raz všetky pozrieť, ako sa mi páčia :D :)

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Sněhurka, Maková panenka a Krteček na věky věčné ♥ :D!
    Outfit se mi strašně líbí, mdorá je dobrá, to nezapomeň ;). A jak teda vypadají pokoje? Bude se tam dát žít? Já teda doufám, že ano a myslím, že ty si to tam dokážeš zařídit po svém :)!

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Dúfam, že v IKEA (je to naozaj divné nesklonovať) nájdeš všetko čo chceš. Hlavne boxy - milujem boxy, ja mám doma jeden, v ktorom mám všetko od rodného listu až po maturitné vysvedčenie. Chcem ti ešte pochváliť topánky, ja ich strašne milujem ale keď som si jedny skúšala, moje nohy vyzerali ako dva kajaky. Proste nie sú pre mňa :(

    OdpovedaťOdstrániť
  7. celé zase ako obvykle krásne! :)) veľmi ti to celé pristane! a zdieľam fakt, že modrá je až príliš farebná :D a tiež chcem zažeľať veľa šťastia do nových vysokoškolských dobrodružstiev! :D
    Ivana xx

    OdpovedaťOdstrániť
  8. Viac sa usmievaj, veľmi ti to pristane! :) A jedna rada, fakt nenos topánky, ktoré sú nepohodlné. Často som sa na nejaké za dobrú cenu ulakomila v obchode, boli krásne a všetko... ale nemohla som ich nosiť. Zakaždým som mala pomaly krvavé päty, kým som prišla domov, a to som ich brala len na mikro krátke prechádzky :D Takých topánok som mala viac než len jedny a všetky poleteli preč (hoci boli krásne a bolo mi ich ľúto :D). Iba som mala pocit, že mám veľa topánok a v skutočnosti som nosila 2-3 :D

    OdpovedaťOdstrániť
  9. Síce som aj rada, že sa ešte nechystám na vysokú, ale brala by som ten "zhon" okolo všetkých vecí, ktoré sú potrebné do internátnej izby. Nakupovanie takých maličkostí, ktoré by mi uľahčili organizáciu všetkých vecí, to je moje.
    Znovu, krásne fotky, ešte krajší outfit a je to len môj skromný názor, ale veľmi sa ti hodí modrá farba! ♥

    OdpovedaťOdstrániť
  10. denníčkové blogy mám asi najradšej, keďže mi pripadajú osobné a som rada, keď môžem čítať o tom, ako bežní ľudia v mojom veku žijú, aké majú problémy a podobne, väčšina mojich blogov, ktoré pravidelne navštevujem, sú práve denníčkové (no a potom sú tu blogy, ktorých téma ma netrápi, pretože autorov blogu poznám strašne dlho a baví ma od nich čítať čokoľvek - a medzi nich patríš napríklad aj ty, už od dreamingu). ja osobne som to s topánkami takéhoto typu vzdala a na 99% ma uvidíš v pohodlných teniskách, neznesiem otlaky a krvavé päty, "pre krásu sa trpí" som vylúčila už dávno.

    OdpovedaťOdstrániť
  11. Moc ti to sluší! :) jen škoda těch bot, když jsou nepohodlné, vypadají totiž krásně. Jsem zvědavá, jak to na tom intru dopadlo, snad to nebude tak hrozné!

    OdpovedaťOdstrániť
  12. Držím ti palce aby si to všetko zvládla!♥ inak nádherný outfit, tu sa potvrdilo, že v jednoduchosti je krása. Okuliare tiež moc chválim♥
    Orlling

    OdpovedaťOdstrániť
  13. Dokonalý outfit! :)

    http://marketafrank.com

    OdpovedaťOdstrániť

OXFORD © 2017
Theme by Blogs & Lattes

HORE