WINTER ESSENTIALS: SOFT SHADES

2015-01-07

Zajtra je to tu znova. Stres a panika v každom ohľade. Pretože to by som nebola ja, keby som nestresovala a nekričala na všetkých naokolo, aby každý vedel, že som opäť v škole. Bolesti hlavy, rozsypávanie cukru a chaotické myšlienky. Chcem to už mať za sebou, chcem znova odpočívať a čítať, a hlavne spať. Z tej choroby sa cítim veľmi slabá, ale nič s tým nemôžem urobiť. Zajtra sa musím vrhnúť do mrazov a nejak to všetko zvládnuť, veď už len dva dni a je tu znova víkend. A po víkende zas samé písomky. Snažím sa na to nemyslieť, ale prišiel ten čas, kedy si to musím začať uvedomovať. A kvôli nástupu do školy tu je tak trochu intelektuálne winter essentials s mojimi dioptrickými okuliarmi, ktoré nosím popri šošovkovému režimu. Milujem ich, pretože sú originálne, pretože ich rám patrí mojej mame, ktorá ich nosila v mojom veku. Neviem si ich vynachváliť! 
scarf: tally weijl | boots: deichmann

6 komentárov:

  1. ty brýle jsou super!! Sice je to retro, ale já mám hrozně ráda tenhle styl :)
    www.sarkazelena.blogspot.cz

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Milujem tvoje essentials :) A verím, že ti je už lepšie, chorá ísť do školy v takejto zime nie je sranda a možno by bolo lepšie, keby si ešte ostala doma, i keď toto obdobie, keď sa krúžkujú známky, je práve najhoršie.
    beelievin.blogspot.com

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Tie okuliare sú proste ... dokonalé. Také netradičné a zároveň krásne, prajem si, aby som také mala tiež. Aj keď zas tiež nechcem, aby som mala nejaký problém so zrakom. Prajem ti skoré uzdravenie, drž sa! :)

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Tak ať se brzo uzdravíš! :) Ty brýle vypadají skvěle :))

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Dokonalé okuliare, retro štýl proste milujem. Ešte aj originál retro :)
    http://zoniaworld.blogspot.sk/

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Písemky před pololetí z celého srdce nenávidím! Já příští týden pšíu každý den minimálně čtyři testy, které budou rozhodovat o konečné známce na pololetí... Vážně se nemůžu toho stresu dočkat! Jinak fotky jsou samozřejmě dokonalé:) Strašně se mi líbí ta bota obalená v tom šátku ♥

    DaydreamerNatty

    OdpovedaťOdstrániť

OXFORD © 2017
Theme by Blogs & Lattes

HORE