2014-09-02


Dnes sme sa všetci vybrali prvý krát do školy v novom šk. roku 2014/2015. Ja som nastupovala do tretieho ročníka štátneho gymnázia. Úprimne, stále tomu neverím, že som už tretiačka a na ďalší rok ma čaká maturita. Je to trochu desivá predstava, ale taktiež sa teším. Prvý deň začal ako inak útekom na autobus. Posedeli sme si v najchladnejšej učebni našej školy, kde sme si prevzali rozvrhy a odišli sme domov. Čakala som hrozný rozvrh, no toto ma prekvapilo. Keďže som tretiačka volila som si semináre, ktoré budú taktiež známkované. Pôvodne som chcela dvojhodinovku španielskej konverzácie, ale tento seminár sa bohužiaľ neotvoril a tak som zvolila hodinu psychológie a hodinu práva a politológie. Tieto semináre sa mi zídu na maturite, keďže budem maturovať z náuky o spoločnosti a toto zahrňuje aj uvádzané aspekty. Uvidíme ako sa mi bude dariť.

Rada by som sa aj vyjadrila k outfitu, ktorý som dnes na sebe mala. Rozhodla som sa vziať si jednoduché čierne šaty po kolená bez ramien, nejaký ten sveter pre efekt a kontrast s bielou farbou. Po prvý krát som využila aj náhrdelník (doteraz neviem, či to mám brať ako zub alebo ako pazúr). Topánky som zvolila trochu jesenné, aj keď som ich doplnila slnečnými okuliarmi, ktoré zbožňujem. Vlasy som si musela vypnúť, pretože som v noci mala na hlave natáčky, no jedna strana sa mi rozopla a polovicu hlavy som mala kučeravú a druhú rovnú. Obyčajný drdol sa časom zmenil v hniezdo, no tak nejak upravené hniezdo.
ŠATY: GATE | SVETER: ××× | TOPÁNKY: NEW YORKER | NÁHRDELNÍK: TALLY WEIJL | TAŠKA: TERRANOVA 


8 komentárov:

  1. Moc pěkný outfit. Strašně se mi lbí svetřík a taška!:)
    http://www.endavargova.blogspot.cz/

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Krásně zvolený outfit=) taška je super

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Prajem ti veľa šťastia do nového školského roku. A outfit sa mi veľmi páči :)

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Zamilovala som sa do tých topánok. Sú dokonalé. Milujem ich proste. A tak isto aj tašku. Všetko je tak čisté a jednoduché. Zbožňujem kombináciu čiernej a bielej, pretože ňou človek nikdy nič nepokazí. Prajem veľa šťastia do nového školského roku, dúfam, že bude úspešný :)

    OdpovedaťOdstrániť
  5. paci sa mi, ze nakupujes v dostupnych obchodoch a aj tak to vyzera super )

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Naprosto super outfit ♥ Já jsem si za poslední půlrok šíleně oblíbila kombinaci bílé a černé barvy takže už jen proto se mi líbí:) Navíc jsi to perfektně zkombinovala z botami a ten řetízek je dokonalý ♥ A o úroveň jsi to celé posunula zpracováním fotek:) Fakt super nápad!

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Skoda ze nefotis outfity aj z dialky, inak velmi pekne :-)

    OdpovedaťOdstrániť

OXFORD © 2017
Theme by Blogs & Lattes

HORE