all black everything

2014-10-16

Aj ja som dospela k článku s výstižných názvom [ól blek evriting]. Ách, tá fonetická transkripcia. Pojala som to v zmysle "čo všetko čierne sa nachádza momentálne u mňa doma" a myslím, že výsledok je celkom nezmysluplný, ale zaujímavý. Pôvodný plán bol urobiť outfit, ale nakoniec sa to zvrhlo na knihu, nožnice, pierko a podobné random essentials, ktoré sa nachádzajú v mojej izbe a majú dekoračnú vlastnosť. Čierno-čierna nálada s jesenným nádychom + už sa neviem dočkať kedy sa vrhnem na tento švédsky kriminálny román, film som už totiž videla a mimoriadne ma zaujal. (Švédsko ♥).

t-shirt: bershka / book: antiquarian bookshop / notebook: tesco / headphones: philips

7 komentárov:

  1. Úžasný a originální nápad ♥ Fakt se mi to šíleně líbí a z fotek úplně tryská podzimní zachmuřená nálada. Fakt dokonalost!

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Naozaj zaujímavý nápad :) originálne

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Sama neviem, čo na týchto fotkách tak nekonečne milujem, keď sú to actually len čierne veci, čo si našla doma, ale čosi sa mi na tom až nenormálne veľmi páči, celé je to akosi tajomné a veľmi veľmi originálne...

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Černá je stejně nejlepší barva, vždycky elegantní (:. Neskutečně se mi líbí ty brýle!

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Čierna je proste najkrajšia farba. Spolu s bielou. A tie fotky sú úplne úžasné. Fakt! Až mi, ako iste sama vidíš, úplne odišli slová.

    OdpovedaťOdstrániť

OXFORD © 2017
Theme by Blogs & Lattes

HORE