NEW IN: HOUSE BAG

2015-04-21

Dnes som si všimla, že som už dlho nepridala nijaký článok. V tej škole sa občas cítim ako v tranze a nejako nevnímam ako ten čas letí. Pripravila som si len takú oddychovku a zároveň moju srdcovku a tou je táto skvelá taška. Dostala som ju ešte k narodeninám od môjho brata, pretože som od neho zúfalo žiadala nejakú väčšiu čiernu tašku, ktorá by som mohla nosiť do školy. On mi zohnal tento skvelý kúsok. Mne osobne to pripomína takú elegantnú aktovku, ktorá má však veľmi zaujímavé detaily, takže je vážne vhodná pre mladšie ročníky, ktoré chodia do školy. Mne sa hlavne páči ten zips, ktorý môžete vidieť na prvej fotografii, pomocou neho sa dá otvoriť celá taška, kde sa vytvorí taký skrytý priestor (vhodné na nejaké tajnosti. Pri normálnom otváraní sú použité magnetky a dnu jeden veľký obrovský priestor. Zmestí sa mi tam akurát formát A4, čo je vyhovujúci pre učebnice. Vpredu je ešte jedna malá kapsiška taktiež na magnetky, ktorá sa tá skvelo využiť. Taška má držiak do ruky, ale taktiež aj dlhšiu verziu pre rameno, ktorá je nastaviteľná, takže som vážne spokojná. 
Pre otázky a odkazy k článkom môžete využiť aj môj ask.fm, kde vždy rada odpovedám - ask.fm/feelikeunicorn
bag: house | 30€,-

4 komentáre:

  1. tvoj brat má teda rozhodne úžasný vkus, táto taška (aktovka) vyzerá veľmi dobre, tak jednoducho a predsa zaujímavo. škoda, že chodím do školy stále nabalená a tak by mi ten priestor nestačil :/

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Tvoj brat má úžasný vkus :D A hoci mne by bola trochu malá (teda aspoň iba podľa toho, čo sa mi zdá), vyzerá perfektne :)
    beelievin.blogspot.com
    Pozývam ťa na aprílovú giveaway na mojom blogu!

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Krásná kabelka :) a ještě takový super výběr od bráchy

    OdpovedaťOdstrániť

OXFORD © 2017
Theme by Blogs & Lattes

HORE