WALK AROUND: FLANNEL SHIRT

2015-04-16

Prekvapenie? Možno pre niekoho, ale ja som si to pečlivo pripravila. Tento víkend bol tak náhderný, že som si jednoducho musela pripraviť nejaké outfity. Toto je ďalší, ktorého dominantným kúskom je flanelová košeľa. Viem, že je to hrubší materiál a už sa to veľmi nehodí, ale keď som dlho večer von, som rada, keď si môžem na seba hodiť niečo príjemné, čo zahreje aj keď fúka vietor. Ako si môžete všimnúť, zvyšok outfitu je celý čierny spolu so striebornými doplnkami. Jediné, čo ma mrzí je, že som si nevzala strieborný náhrdelník, pretože som naň zabudla (to len ja sa dokážem vracať domov 5-krát pre úplné hlúposti a vždy na niečo zabudnúť). Bol to taký malý experiment, pretože nikdy v živote som pred tým na sebe niečo podobné nemala. Dokonca aj tú košeľu mám dlho, ale mala som ju na sebe možno tak dvakrát. Konečne som si ju obľúbila, pretože tá modrá je jednoducho perfektná a môžem ju naplno využiť v nosení. Ospravedlňujem sa za veľký počet fotiek nôh, ale nejako sa len tieto vydarili.

Dajte mi vedieť do komentárov, či sa vám takéto články s názvom walk around páčia a či by vám ich množstvo v budúcnosti neprekážalo.
Pre otázky a odkazy k článkom môžete využiť aj môj ask.fm, kde vždy rada odpovedám - ask.fm/feelikeunicorn
boots: new yorker | t-shirt: takko | coat: F&F

7 komentárov:

  1. Určitě takové posty nejsou na škodu, takže je sem tam zařaď ;)
    Flanelka je takový základ šatníku..pro mě teda spíš v červenočerné barvě, ale i tato modrá je super =)

    Michael
    www.ontheleaf.net

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Krásný outfit a ta košile se mi velmi líbí :)
    Nápad super, určitě pokračuj :)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Zbožňujem tvoje walk around články, zbožňujem tvoje outfity a štýl a neviem, čo sa mi páči viac - či košeľa, botinky alebo kabátik/pláštik, ktorý je úplne perfektný :)
    beelievin.blogspot.com

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Skvelé fotky! :) Tá modrá flanelova košeľa je naozaj super.
    Určite pridaj aj viac takýchto článkov, rada si ich pozriem a prečítam :)

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Tenhle outfit je mi asi jakoby nejbližší... Košile naprosto miluju a ráda je nosím uvázané okolo pasu. Skvěle jsi to skombinovala a košile vážně vynikla:)

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Za me jednoznacne flanelova kosile v cervenocerne barve.

    OdpovedaťOdstrániť
  7. V poslednom čase sa mi neskutočne páčia košele, vlastním jednu v tej takej červenočiernej farbe a ešte jednu, ktorú som vyhrabala z pivnice a ktorá patrila asi nejakému chlapcovi z rodiny v zeleno čiernej farbe a tiež ju mám veľmi rada, aj keď je na nej už trochu vidno, že je obnosená, o to viacej sa mi to páči.
    Inak v tejto kombinácii sa mi to páči tiež, určite si zaobstarám ešte jednu, možno takúto modrú :D

    OdpovedaťOdstrániť

OXFORD © 2017
Theme by Blogs & Lattes

HORE