OUTFIT: CHERRIES ON TOP

2015-06-30

V prvom rade by som vám chcela poďakovať za vaše komentáre a návštevnosť pri predchádzajúcom článku. Vážne sa mi stalo po prvýkrát, že som na článku v priebehu dňa dostala desať komentárov! Je neuveriteľné, ako veľmi sa vám páčia moje walk around príbehy, aj keď outfity v nich sú celkom obyčajné a jednoduché. Neskutočne ma to teší a motivuje k tomu, aby som fotila ďalej niektoré outfity aj vonku. Ale tento vám predstavím na bielom podklade, ako ste si už možno zvykli. Dnes bol posledný deň školy, teda sa odovzdávali vysvedčenia. Ja som si svoj tohtoročný cieľ splnila tým, že som na konci roka mala samé jednotky a to je asi po prvýkrát na strednej škole (vždy tam vyskočila matematika, fyzika či chémia). Práve som skončila tretí ročník a mám trochu strach, no zároveň sa teším na štvrtý ročník. Teším sa najmä kvôli tomu, že nebudem mať predmety, ktoré ma skôr obťažovali (už spomínané), ale budem sa môcť viac venovať tým, ktoré ma bavia a rozumiem im. No možno príde trocha viac zodpovednosti s maturitou a prijímačkami na vysokú školu, snáď to všetko zvládnem, ale teraz sa budem snažiť trochu si užiť to leto. Letnú atmosféru som sa snažila naznačiť už dnes svojim outfitom, ktorého hlavným prvkom sú čerešňové šaty. Nenosím ich veľmi často, pretože sú špeciálne a snažím sa, aby sa okoliu nezunovali. Majú širokú sukňu a roztomilé nadýchané rukávy, takže sa cítim ako rozprávková postava. Vlny vo vlasoch a príjemný balzam na pery sa k tomu príjemne hodia, a aby som to trochu rozbila, tak nesmú chýbať veľké slnečné okuliare, ktoré sa mi aspoň doobeda zišli. Ešte večer sa stretneme ako trieda na malú rozlúčku, pretože množstvo z nás sa rozbehne po dovolenkách. Už sa veľmi teším a prajem vám, aby ste si prázdniny užili naplno a gratulujem vám k všetkým úspechom, ktoré ste počas tohto školského roku zažili.

dress: gate | notebook: tesco | lip balm: oriflame
Pre otázky a odkazy k článkom môžete využiť aj môj ask.fm, kde vždy rada odpovedám - ask.fm/feelikeunicorn

10 komentárov:

  1. Držím palce k úspěšnému ročníku! A moc hezké fotky :)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. zdá sa mi, že tieto šaty som už niekde videla a veľmi sa mi páčil ten vzor. aj ty si uži prázdniny, nech si potom dosť oddýchnutá do ďalšieho ročníka! :)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. to je krásne! :) úžasne to ladí. uži si prázdniny ;)
    www.gummybaum.blogspot.sk

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Krásná kombinace. Ty šaty jsou naprosto boží! Určitě ti to seklo :)

    theelegantzone.com

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Gratuluji k úspěšnému zakončení roku, já s vysvědčením nemůžu ani být nespokojená, 4 dvojky s tím, že jsem celý rok skoro nic nedělala :-D A ty šatky vypaadají dokonale! :-)

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Čtvrťák zvládneš levou zadní! :)) Užívej prázdnin! :)

    anotherdominika.blogspot.cz

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Nejroztomilejší šaty co jsem v poslední době viděla ♥

    OdpovedaťOdstrániť
  8. Tie šatičky by som chcela vidieť i na tebe alebo tak v celom prevedení, lebo vyzerajú super ♥ A gratulujem k vysvedčeniu. Ani neviem, prečo ma to tak udivuje, i ja sama som celkom prekvapená, že sa mi to znova podarilo vytiahnuť na samé jednotky, rovnako ako i ďalším šiestim spolužiakom v našej triede. Sama som v máji myslela, že to už nedám, lebo proste... veď to chápeš, posledný rok s niektorými predmetmi - už nikdy potom neuvidíme fyziku :D Ale teším sa i za teba, obe sme to dali, teraz máme pred sebou celé krásne leto, potom sa začnú stresy, ale tak snáď všetko zvládneme ♥
    beelievin.blogspot.com

    OdpovedaťOdstrániť
  9. Gratuluju k vysvědčení :) šaty jsou skvělé :) užij si prázdniny :)

    OdpovedaťOdstrániť

OXFORD © 2017
Theme by Blogs & Lattes

HORE