WALK AROUND: DENIM

2015-06-02

Walk around sa opäť vracia a tentorkát je to v denime. Zbožňujem jar aj preto, že môžem vytiahnuť svoju džínsovú bundu, ktorú rada nosím s bielou košeľou, ktorú v poslednom čase pchám asi všade. Keďže celý outfit je sivo-biely v kombinácii s denimom, tak som sa rozhodla pridať trochu viac zaujímavé slnečné okuliare, ktoré sa pomaly stávajú mojimi najobľúbenejšími. Moje fotografie sa mi zakaždým zdajú nekvalitnejšie a vážne zvažujem kúpu zrkadlovky, ale k tej sa tak skoro nedopracujem. Zatiaľ si budem pekne krásne chodiť po svete vo svojej bundičke s vedomím, že školský rok sa pomaly končí a ja sa môžem tešiť na prázdniny, ktoré snáď prežijem.

jeans: F&F | shoes: deichmann | shirt: gate | t-shirt: gate | sunglasses: tally weijl
Pre otázky a odkazy k článkom môžete využiť aj môj ask.fm, kde vždy rada odpovedám - ask.fm/feelikeunicorn
Bonusové fotografie sa nachádzajú na mojom instagrame - instagram.com/feelikeunicorn




8 komentárov:

  1. Také jsem si moc oblíbila denim poslední dobou a tak zbožňuju veškeré takové kousky! :)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Ugh, asi nejako popresviedčam sestru, aby so mnou vybehla von ona :D Ďalšie skvelé fotky, džínsová bundička vyzerá skvelo :)
    beelievin.blogspot.com

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Miluju tvoje minimalistické designy ♥ Jinak fotky vypadají skvěle, džínovou bundičku si budu muset taky pořídit :-) A bílá košile je nejvíc super kousek oblečení, hrozně se mi líbí v kombinaci s černými skinny džínami a červenou rtěnkou :-)

    OdpovedaťOdstrániť

OXFORD © 2017
Theme by Blogs & Lattes

HORE