WALK AROUND: VARIETY

2015-10-09

Posledné teplé dni som si užívala a ostatným som ukazovala variabilitu svojho šatníka. Stačí zmeniť jeden výrazný kúsok a hneď je to niečo iné. Základ outfitu je presne ten istý ako v predošlom článku, ale flanelová košeľa tomu dodala iný a zároveň ležérny šmrnc (ak už máte flanelových košieľ plné zuby a je vám trochu zima, stačí si cez čierny základ hodiť obrovský károvaný šál, ktorú už tak dlho zháňam za rozumnú cenu). Myslím, že v šatníku nejde o kvantitu, ale najmä o kvalitu a originalitu. Nájsť si základné kúsky, ktoré sa dajú ľahko kombinovať s inými a človek ani nepozná, že ste skoro to isté mali na sebe včera. Toto dokážem oceniť na viacerých blogeroch, ktorí nám ukazujú, že aj za málo peňazí sa nejakým zázrakom dá vyčarovať veľa muziky a ja sa ich v tomto snažím nasledovať. Samozrejme, aj ja by som ako každá žena mala rada plný šatník zaujímavých vecí, ale hlavné je pre mňa to, aby som si každý deň pripadala iná aj bez plných skríň a to sa mi zatiaľ darí. Onedlho prídu ťažké obdobia dažďa a vy na mne neuvidíte nič iné ako môj čierny kabát, ktorý ľahko zaplní stránky tohto blogu. Ďakujem za zvyšujúci sa počet sledovateľov a milých komentárov, znamená to pre mňa neskutočne veľa.
top: bershka | skirt: trifted | flannel: trifted | backpack: oriflame | ask.fm/feelikeunicorn




12 komentárov:

  1. Wow, zajímavé. :) Sama sebe si v tom nedokážu představitt, ale tobě to ohromně sluší! :)) Ty brýle jsou super.
    KattyLife

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Souhlasím s tebou, že nejde o to mít v šatníku co nejvíc kousků, ale spíš o to, aby se daly mezi sebou kombinovat a vytvářit tak každý den nové outfity :)

    Another Dominika

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Páni něco takového by mě sotva napadlo :) každopádně ale velký obdiv, protože je to úplně super ^^ Cappuccino Lover

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Mluvíš mi z duše. Kavlitu and kvantitou se snažím od léta tak nějak praktikovat a teď jsem si například slíbila, že si do Vánoc žádné oblečení nekoupím, ani v sekáči. A ty seš pro mě jendou takovou inspirací, jak si nějak udržet tu laťku, prostě do levných řetězců už hodlám chdoit minimálně. Momentálně šetřím na košili od GANTu a jeden krásný svetr od slečny z fleru. A to mi bude stačit myslím na celý příští půlrok. A snad i dál. A to nemluvím o tom tvém nelíčení, já se ráda maluju a užívám si to (když konečně nemám ekzém!), ale fakt, za tohle máš palec nahoře u mě ;)!

    OdpovedaťOdstrániť
  5. I ja som jeden z tých ľudí, ktorý by mal najradšej walk-in closet veľký ako predajňu v obchodnom centre, ale je pravda, že stačí len pár základých kúskov v jednoduchých farbách, ktoré sa dajú krásne doladiť a na svete je i dvadsať outfitov. Čo je podľa mňa oveľa praktickejšie ako mať blúzku, ktorá sa dá nosiť len k jednej sukni a môžeš si ju obliecť tak raz za týždeň.
    A károvaný šál má moja sestra. Dostala ho od mojej tety a asi sa jej budem musieť spýtať, kde ho zohnala, lebo je jednoducho perfektný a na zimu chcem jednoznačne niečo podobné, lebo je neuveriteľne krásny a mäkký :D
    beelievin.blogspot.com

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Úplne súhlasím!
    Inak tvoj outfit vyzerá skvelo, tá košela tomu fakt dala taký casual look. :)
    http://valley-of-the-dollss.blogspot.sk/

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Musím povedať, že máš naozaj krásny úsmev! Aj ja som strašne dlho hľadala károvaný šál a nakoniec som ho našla v sekáči za smiešnu cenu. (sama tomu nemôžem uveriť) :D Ináč, mám rada outfity, kde je obyčajný základ a na tom výrazná vec. Vyzeráš jednoducho perfektne! :)
    WITH GREY WOLF

    OdpovedaťOdstrániť
  8. Bože ty a tvoje super outfity :) ja ta tak blogersky ľúbim.

    OdpovedaťOdstrániť
  9. Aj ja zháňam károvaný šál, majú jeden aj v f&f, ale zatiaľ som si nepozrela ceduľku s cenou, pretože som si istá, že by ma ihneď odradila. V poslednom čase mi príde naozaj všetko predražené a radšej si peniaze nechám na iné veci. Pripadám si ako nejaká dôchodkyňa :D Obdivujem ľudí, ktorí vedia aj z menšej sumy peňazí vytvoriť variabilný outfit, ktorý sa dá obmieňať s rôznymi kúskami.

    OdpovedaťOdstrániť
  10. Moc ti to sluší:) miluju flanekové košile a velký šál už taky dlouho marně hledám v obchodech :D

    OdpovedaťOdstrániť

OXFORD © 2017
Theme by Blogs & Lattes

HORE