POLYVORE: HOW TO STYLE BLACK & WHITE STRIPES

2015-11-26


cozy stuff

Približne pred mesiacom som vytvorila článok týkajúci sa mojich nových jesenných topánok, ktoré od vtedy nosím každý deň. Aby to nebolo veľmi nudné, pripravila som si pre vás aj mnou vytvorené outfity na stránke polyvore. Každý z nich obsahoval ten istý typ topánok. Malo to v celku veľký úspech, čo som ani nečakala a tak som si myslela, žeby som to mohla zopakovať, keď sa vám to predtým tak veľmi páčilo. Tentoraz som vybrala môj obľúbený vzor, ktorými sú pruhy.

Posledné roky s nimi bol obrovský boom a ja som tomu taktiež nedokázala odolať. Síce vlastním len dve tričká a jedny nohavice s týmto vzorom, občas by som si priala toho mať viac. Myslím, že nie som jediná, ale celkom by ma zaujímalo či mate radi aj iné vzory okrem pruhov?





#0012

Opäť som vytvorila 3 outfity, do ktorých som zakomponovala pruhovaný vzor. Prvý z nich je zostavený z pruhovaných šiat a hnedého kabátu, ktorý svojím strihom pôsobí ako trenchcoat. V poslednej dobe nie som zaťažená len na pruhovanom vzore, ale taktiež nad rolákmi a celkovo ja som nikdy nemala rada veľké výstrihy, lebo na mojej postave vyzerali vždy čudne, takže radšej preferujem niečo podobné ako môžete vidieť u týchto šiat. Myslím si, že toto je asi najelegantnejší outfit, ktorý som kedy vyrobila už len preto, že som tieto šaty a kabát spojila s topánkami na opätku, s klobúkom a úžasnými slnečnými okuliarmi. Taktiež som nevedela odolať a ako vždy, pridala som tam výrazný rúž - tentoraz oranžový! Neviem si predstaviť, žeby som ho niekedy mala na perách, ale na niektorých dievčatách vyzerá úžasne. Namiesto kabelky, ktorá by sa typicky hodila k tomuto outfitu som vybrala batoh. Aj napriek tomu, že tam možno na prvý pohľad nesedí, myslím si, že to nie je len obyčajný batoh a svojou jasnou farbou a skvelými zlatými detailami sa hodí k ostatným doplnkom, ktoré som tam pridala. 



#0015

Myslím, že môžeme pokračovať v elegancii v prevedení pruhovaného čiernobieleho topu a krásnej semišovej midi sukni, po ktorej túži asi každá žena vrátane mňa. Tentoraz som zvolila biely kabát jednoduchého strihu (takých by som najradšej vlastnila milión). Pridala som trochu farby v podobe burgundy doplnkov ako napríklad lak na nechty či braletka, ktorých sa nemôžem nabažiť a myslím, že ste si to už všetci všimli. Dúfam, že tomu nezaškodil ten drevený motív, ale celkom sa mi to hodilo k  sukni ako taktiež aj množstvo zápisníkov. Ja jednoducho neviem odolať veciam, ktoré by som najradšej vlastnila, ale nemôžem - ako napríklad topánky s opätkom, som na nich príliš vysoká a prídu mi príliš nepohodlné (a ešte k tomu mám neforemnú nohu).

#0016

Nakoniec nezaškodí trochu pohodlnosti vo voľných nohaviciach spolu s voľným pruhovaným tričkom a nesmierne voľným šedým kabátom, do ktorého som si taktiež zamilovala. Napriek zamýšľanej pohodlnosti som zvolila opätky, avšak tentoraz v podobe pravých jesenných topánok. Jednoduchosť a takú tú útulnosť som sa snažila naladiť sviečkami, vankúšmi či pohárom s dokonalým mramorovým vzorom s nádychom fialovej. Fialovú som sa nebála taktiež zakomponovať do voňavky, laku na nechty či rúžu. Veľmi praktický batoh spolu s veľmi praktickými hodinkami som si nemohla odpustiť a tak som to tam bez hanby pridala. 

PS: Zajtra strávim celý deň nacvičovaním na stužkovú, ktorá sa bude konať v sobotu, takže budem trochu mimo a hlavne vo veľkom strese. Držím palce všetkým ostatným, ktorí taktiež budú najbližšie prežívať tieto muky so mnou. Dúfam, že si to v tých mojich opätkoch a dlhých šatách užijem a modlím sa, aby som nespadla. xxx

10 komentárov:

  1. Oranžová rtěnka je taky taková moje vysněná barva, na mně vypadá blbě, protože mám poměrně tenké rty a navíc jsem hlavně v zimě hodně bledá, ale na některých působí úžasně atak moderně. No a proužky jsou nesmrtelná stálice, od dob toho, čemu se říká "pařížský styl", myslím ;D.

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Vsechny tri outfity vypadaji skvele, umis veci krasne zkombinovat :) At se stuzkova vydari :)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Vsechny tri outfity vypadaji skvele, umis veci krasne zkombinovat :) At se stuzkova vydari :)

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Outfity jsou skvělý, já mám pruhované věci ráda :-) No a ty krásný svíčky tam... ach... :-))
    http://verrygusto.blogspot.cz/

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Milujem prúžky ♥ Sú jednoduché, ale predsa oblečenie nepôsobí tak... nudne :D
    Brala by som hneď všetky tri, štýl máme viac-menej rovnaký, takže u mňa si vedľa určite nešľapla :D
    beelievin.blogspot.com

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Taktiež úplne zbožňujem prúžky a dokázala by som ich nosiť každý deň, v každej kombinácii! ♥ Vytvorila si naozaj nádherné outfity, celé sa dopĺňajú a vyzerá to spolu veľmi dobre :)
    Uži si stužkovú, dúfam, že dáš nejaké fotky, aspoň tvojich šiat :)

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Skvelé kombinácie! Ten trenčkot je super aj trojuholníkové podprsenky! <3
    Nemaj stres, hlavne si večer naplno uži, my sme mali minulý týždeň a bol to fakt zážitok! Veď stužková je len raz za život :))
    Simimaus

    OdpovedaťOdstrániť
  8. Všetko z 3. outfitu by som brala ihneď. Aj keď vlastne zo všetkých, ale ja som stále sa nekonečnú voľnosť vo všetkom a tie nohavice sú dokonalé aj keď by som v nich vyzerala pravdepodobne smiešne. Rozplývam sa nad braletkami, pretože .. sú dokonalé. ♥

    OdpovedaťOdstrániť

OXFORD © 2017
Theme by Blogs & Lattes

HORE