WALK AROUND: SCARF TIME

2015-11-22


thank you

Jediná vec, na ktorú sa často pri blogovaní zabúda sú čitatelia. A ja by som to chcela napraviť. Väčšina ľudí si zakladá blog z nudy či z potreby robiť niečo kreatívne, ja nie som v tomto iná. Je aj malá časť, ktorá to robí pre "slávu" a aj keď niekto týmto slovom nezačína, dosť často ho to láka, keď zrazu počuje koľko toho a čo všetko môže dostať, keď ukáže toto v článku a hento na videu. Je to príliš jednoduché a skvelé, aby to bola pravda, ale každý si to chce raz skúsiť. Ja osobne nevidím problém v tom, keď sa chce niekto touto skvelou aktivitou živiť, pretože kto by nechcel robiť každý deň to, čo miluje a ešte k tomu dostávať plnohodnotný plat. No zakladať si blog len s touto myšlienkou nie je práve vhodné, pretože tie najlepšie veci sa dejú len tak z ničoho nič a bez žiadnych plánov

Keď som začínala tvoriť, začali sa objavovať ľudia, ktorí mi chválili moje myšlienky, moje fotografie, môj design, moje znalosti týkajúce sa photoshopu, no ja som to nikdy nebrala nejak obzvlášť vážne. Len som sa usmiala, poprípade poďakovala, ale stále som pokračovala s tým, čo robím a aj s mojimi myšlienkami, že aj tak to nikto nečíta, preboha, veď píšem blbosti a tie fotky sú fotené v hroznej kvalite, že sa to vôbec niekomu páči. No čím ďalej tým viac si začínam ceniť odozvu od čitateľov. Dokonca si myslím, že pre prácu s blogom je kľúčová. Jednoducho som si všimla, že stále viac a viac ľudí ma začína podporovať a nielen to, dokonca mi píšu odkazy a svoje názory na veci, ktoré píšem, či fotografie, ktoré fotím. Nie žeby to tak nebolo aj pred tým, ale teraz si uvedomujem, aké je to podstatné a že v skutočnosti to všetko robím pre vás. 

SCARF / H&M
BODYSUIT / GATE
TROUSERS / F&F
HANDBAG / MANGO
BOOTS / DEICHMANN
ASK.FM/FEELIKEUNICORN

Všetky komentáre ma nesmierne tešia a o to viac, ak sa niekto vyjadrí aj k textu článku. Potom viem, že nič nepíšem zbytočne a niekto to aj číta, niekoho to povzbudí, možno aj zaujme. Najmä pri poslednom "walk around" článku som zažila trochu nostalgie. Dušou som sa vrátila k môjmu starému blogu, kde som neustále písala len svoje názory, myšlienky a kade čo mi napadlo. Ľudia to aj vtedy obdivovali, no ja som im veľmi nevenovala pozornosť, čo ma veľmi mrzí. Písanie mi začalo chýbať a tak som ho stále chcela viac a viac aplikovať do obyčajných článkov s fotografiami. Musím povedať, že svojou úprimnou odozvou ste ma prekvapili a najviac potešili. Nečakala som toľko pozitívnych ohlasov na moje myšlienky po tak dlhej dobe. Kvôli vašim komentárov som si opäť uvedomila ako veľmi rada som písala svoje názory a ako veľmi mi to chýbalo. Teší ma, že aj na tejto platforme nájdem čitateľov, ktorých zaujímajú aj tieto myšlienky a nielen oblečenie a fotografie. Snažím sa byť vo všetkom kreatívna a zlepšovať sa, či už je to nejaký obyčajný minimalistický design alebo výber témy článkov. Všetko by som chcela urobiť najlepšie a vždy to robiť lepšie ako pred tým, ale cením si, že aj tvorba, ktorá je vo vývoji si získava toľko ľudí. Ďakujem za vašu podporu, komentáre, odbery, ohlasy, jednoducho za to, že ste si klikli na moju stránku a usmiali sa na ňu. Že ste ma tu privítali a nezanevreli na mňa aj po pár chybách. A hlavne ďakujem všetkým, kto sa vyjadruje do komentárov aj na vážnejšie témy a dúfam, že uvítate aj množstvo iných myšlienok a názorov, či informácii o mne. Neverím vlastných očiam, keď vidím návštevnosť prevyšujúcu 30 000 ľudí a že už čoskoro dosiahnem 100 odberateľov. Je to neskutočné a za všetko môžem ďakovať len a len svojim čitateľom. Veru, zaslúžite si aspoň jeden takýto článok, aj keď to je málo. Budem rada, ak vám to aspoň vyčarí úsmev na tvári, keď už nič iné.




12 komentárov:

  1. Ty jsi úžasná!♥ nejen, že ti to stašně sluší a tento outfit je prostě snad úplně nejlepší, ale taky jsi pro mě jistou inspirací! :)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Bez čitateľov sa nedá blogovať. Inak by sa človek nikam neposunul. Ale priznávam, že niekedy sa na to skutočne zabúda, čo je dosť škoda.
    Je úžasné vidieť, ako sa blog "rozrastá", ako ho sleduje viac a viac ľudí a potom sa človek cíti tak populárne, ale zakladať blog len kvôli vybudovaniu nejakého impéria - tak to sa ani nedá :D
    Niekedy je trochu sklamanie, keď si človek pri niečom vyleje dušu a niekto mu k tomu napíše "pekné fotky". Ja keď nemám čas na to, aby som si poriadne prečítala celý článok, tak radšej ani blog neotváram - radšej si to nechám na ďalší deň a budem sa k tomu môcť poriadne vyjadriť. Mám rada, keď k takýmto outfitovým článkom dopíšeš čosi zo svojho života, nie je to potom také suché a nepôsobí to dojmom, že si len v priebehu troch minút uložila na blogger fotky a rýchlo niečo zverejnila "aby sa nepovedalo".
    Mám fakt rada tvoj blog. Ty si to možno neuvedomuješ, keďže jediné, čo z mojej strany vidíš, je len nejaký úbohý dvojriadkový komentár s milión chybami, lebo môj mozog myslí rýchlejšie, než dokážem písať. Už si to čítala, už som to tisíckrát spomenula, ale si pre mňa skutočne obrovskou inšpiráciou - sú chvíle, kedy sa neviem pohnúť ďalej, kedy neviem, o čom písať, no potom akosi automaticky zavítam sem a pohrabem sa v tvojich starších článkoch. A bum, zrazu otváram blogger a píšem. Nie z toho dôvodu, aby som napísala rovnaký príspevok ako ty pred troma mesiacmi, ale niekedy stačí len nejaké tvoja veta, fotka či odkaz a vo mne to vyvolá dávku inšpirácie, ktorá mi chýbala. A keď hovorím, že si i moja motivácia, tak to i tak myslím. Vidieť, koľko zo seba dávaš do svojich príspevkov, ako sa tu otváraš a zdieľaš svoje myšlienky je čosi úžasné a nádherné a neviem, mne osobne sa veľmi páčia tvoje outfitové články. Na svoj predošlý blog si ich nedávala, tak si si zrazu povedala, že tým možno nič nestratíš a začalo to článkom s dvoma či troma fotkami a teraz... tá dávka sebavedomia (dobrého, samozrejme), ktorú si za tie mesiace nabrala... Ani si nevieš predstaviť, ako veľmi ma to motivuje ísť ďalej :)
    beelievin.blogspot.com

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Tie topánky sú úplne úžasné!! a dokopy je to top! Veľmi veľmi pekné :))

    SASHA´S LIFE

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Najprv musím povedať, aký úžasný tento outfit je! Milujem také šály, ktoré sú dostatočne dlhé na to, aby si ich človek mohol len tak okolo seba omotať a hneď má väčší pocit tepla.♥
    Dosť sa stotožňujem s tvojím názorom. Nikdy by mi nenapadlo zakladať si blog pre to, že chcem byť slávna alebo tak. Ja by som sa tomu dokonca skôr vyhýbala. Nie som ten typ človeka, ktorý by po niečom takom prahol. Aj keď v tomto svete ide niektorým ľudom už iba o to. Ale ja som toho názoru, že čím "menšia" a osobnejšia tá komunita je, tým viac je človek odvážnejší, otvorenejší a sám sebou. Kebyže začínam s tým, že chcem svoj blog čo najviac zviditeľniť a prilákať umelo k sebe ľudí, to by už nebolo ono. Pre mňa je čaro blogovania v tom, že píšem kedy chcem a čo chcem. Nie pre 50 ľudí, ktorí .. ako si už povedala napíšu "pekné fotky" k článku, ktorý ma inak úplne iný zmysel ale pre 5-10 ľudí, ktorých beriem za kamarátov.
    Už som to síce spomínala, ale už od tvojho starého blogu si pre mňa bola "tou" blogerkou. Ani nevieš ako som ti závidela tvoje zručnosti vo photoshope a v písaní článkov, pretože tie sa doslova hltali nie čítali. Je veľmi dobré, že si začala tieto odozvy brať .. "vážnejšie" a pripustila si ich, pretože ty si ich naozaj zaslúžiš :)

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Ja som sa zalúbila do tvojich nohavíc ach! a inak blogovanie bez čitateľov podľa mňa ani nejde, keďže oni sú tí ktorí ťa posielajú dopredu. Dijoun&Klaudi

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Ja som si až teraz všimla, že máš len 89 odberateľov (!?), zaslúžiš si omnoho viac. Texty čítam vždy, bez toho by to nebolo ono. Držím palce, len tak ďalej :)

    OdpovedaťOdstrániť
  7. súhlasím s tebou :) začať blogovať preto že si ľudia myslia že niečo zato dostanú a robia to len z vypočítavosti asi nie je tou najlepšou cestou. Keď som začala písať svoj blog ani ma nenapadlo že by som mohla mať nejaké spolupráce alebo niečo dostať "zadarmo". Robila som to rada a aj keď blog nemám dlho všetky články píšem s láskou, chuťou a hlavne pre ľudí bez ktorých to veru nemá zmysel. Je skvelé ak vieš že ťa niekto podporí a vyjadrí sa k tomu o čom píšeš, bez spätnej väzby je to naozaj ťažké a som rada, že más svojich čitateľov a že ti pribúdajú :) určite sa k ním pridám, pretože sa mi veľmi páči tvoj čistý štýl blogu a aj outfitov :)
    PS: Outfit je krásny :)
    www.simplytheblog.com

    OdpovedaťOdstrániť
  8. Plně s tebou souhlasím, hezky jsi to napsala.

    OdpovedaťOdstrániť
  9. Pěkný článek! Ano, je pravda, že každý komentář potěší. Je super se radovat z maličkostí a mít možnost se radovat i z velkých věcí.

    OdpovedaťOdstrániť
  10. Výborný kalhoty, mají super tříh!! :)

    OdpovedaťOdstrániť

OXFORD © 2017
Theme by Blogs & Lattes

HORE