WALK AROUND: SUNSET

2015-11-09


purple & yellow.

Ako môžete vidieť, trochu ma chytila známka kreativity. V škole počas nacvičovania tanca mi udrela do hlavy myšlienka ohľadom zmeny designu, ktorý tu už bol snáď veky. Veľa som toho nemenila, ale opäť som to trochu poprehádzala a pohrala sa s HTML. Milujem a zároveň ho nenávidím. No myslím, že sa časom zlepšujem a je to čoraz hodné vašeho oka. Inšpiráciu pre tento typ designovania článku do stĺpcov som získala z tohto skvelého blogu, ktorý vlastni veľmi šikovná osoba.

Aj keď včera padli na viacerých častiach Slovenska teplotné rekordy, ja som to akosi nepocítila a všade som chodila zababušená v šáli. Vážne vám hovorím pravdu, tieto fotografie boli nafotené v septembri a úplne som na nich zabudla, čo by bola škoda, pretože to zafarbenie západu slnka bolo čarovné. Hneď ako prestalo pršať sa slnko neunúvalo ostať hore a pomohlo mi vytvoriť krásne fotografie s fialovo-žltým odtieňom. Na toto som vážne pyšná, aj keď outfit bol v celku obyčajný. Opäť som svojou čierno-bielou kombináciou nikoho nezabila, no ani neohúrila.



DRESS / GATE
BAG / MANGO
SUNGLASSES / GATE
JACKET / TRIFTED

ASK.FM/FEELIKEUNICORN



11 komentárov:

  1. jéééé...! Tak nový design ti jen a jen chválím, protože je fakt promakaný a není nudně "simple", přesto je zajímavý. Můj cíl :D ♥.
    A teplotní rekordy mě přepadly nepřipravenou, musela jsem pobíhat po městě s kabátem, v kozačkách pod kolena a svetru :D. Stane se. A mimochodem, strašně se mi líbí tvoje brýle.

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Máš úplně nakažlivý úsměv! Opravdu krásný, tak strašně upřímný a veselý :)
    Getmovin by Deni

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Design je opravdu moc povedený, fakt paráda! :) Já s HTML pořád bojuju, takže máš můj obdiv! Jinak fotky jsou krásné, stejně tak i tvoje brýle. :)

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Páči sa mi ten tvoj jednoduchý štýl obliekania, hoci ja sama vždy skôr volím farby (ale s mierou). Tie fotky majú skvelú atmosféru, aj s tým, ako sa v skle tej budovy odráža ten západ slnka. Jej <3

    DominicaLand

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Wau si nádherná! a ten design je krásny, kiežby som tiež tak vedela robiť s HTML :D
    U nás v Brne boli tiež extrémne teploty, teda stále sú, úplne som sa cítila ako keby bola jar, ach, kiežby. :D

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Úplne skvelý look! ♥ Bundička je nádherná :)

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Hezký outfit, krásný úsměv! A ten odrážející se západ slunce...:)

    OdpovedaťOdstrániť
  8. ty brýle jsou k tomu fakt zajímavé :D sluší!

    OdpovedaťOdstrániť
  9. úžasný je ten nový design ♥

    OdpovedaťOdstrániť

OXFORD © 2017
Theme by Blogs & Lattes

HORE