DECEMBER COLLAGE

2015-12-06


Ešte nikdy som nerobila žiadnu "mood board" či celkovo koláž, ktorá by niekoho inšpirovala. Ale dnešné pochmúrne počasie mi pripomenulo, že už je december a zima sa na nás rúti neskutočnou rýchlosťou. Svet opäť začínam vidieť viac čierno-bielo a len niektoré milé maličkosti sú hodné žiarivých farieb, ktoré mi spestria deň. Presne na toto som myslela, keď som otvárala photoshop a pár hodín som strávila popri hudbe vytváraním tejto koláže. Pomyslela som si, že aj pre vás bude lepšie, ak sa budete môcť pokochať aj niečím iným, krajším ako moje obyčajné fotografie. Budem rada, ak táto koláž niekoho poteší, pretože som tam dala všetko, čo pre mňa stelesňuje december. Viac podobných fotografií nájdete na mojom tumblr a určite mi dajte vedieť, či by ste chceli viac. 

Taktiež by som od vás prostredníctvom tohto článku vytiahla vaše priania. Budem veľmi rada, ak mi napíšete aké články by ste chceli na tomto blogu vidieť počas zimných mesiacov, pretože je zjavné, že sa tu nebude objavovať toľko outfitov ako sa zvyklo už len z toho dôvodu, že v zime nenosím až tak veľa kombinácii, mám len jeden kabát a skoro celý deň je tma. Samozrejme sa posnažím ešte nejaké pofotiť, ale za vaše ďalšie nápady budem veľmi vďačná.

10 komentárov:

  1. Miluju tyhle koláže a ještě víc v tvém podání♥ Určitě je dělej častěji:)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. milujem spracovanie tvojich fotiek, či už v tomto článku alebo celkovo na blogu! <3 určite tohto rob viac, budem sa tešiť:)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Ak nebudeš vedieť, čo máš pridať na blog - sprav ďalšiu takú koláž, sprav ich aj tristo, lebo sú krásne ♥
    A ak nemôžeš outfity fotiť vonku, prečo nepreniesť nápady do polyvore?
    beelievin.blogspot.com

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Tá koláž je jedným slovom dokonalá. Veľmi ti asi nepomôžem, pretože pre mňa sú všetky články od teba úžasné, originálne a tak neviem či ti práve ja dokážem nejak pomôcť. Možno by si mohla napísať niečo o Vianociach - ako ich prežívaš ty, ako to máš s nakupovaním darčekov alebo čo na nich máš rada. Síce viem, že všade je to naokolo už iba o Vianociach, ale rada by som poznala tvoje názory :)

    OdpovedaťOdstrániť
  5. viac koláži!
    mňa potešili tučniaci.
    sup.
    :D

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Nádherná koláž. Rozhodne by si mohla skúsiť nejaké fashion essentials alebo niečo podobné. Myslím že by bolo zaujímavé vidieť, ktoré fashion trendy sa ti páčia v zime. :)
    http://valley-of-the-dollss.blogspot.sk/

    OdpovedaťOdstrániť
  7. To je nádherná koláž :) Moc se ti to povedlo

    OdpovedaťOdstrániť

OXFORD © 2017
Theme by Blogs & Lattes

HORE