WALK AROUND: GREY YEAR

2016-01-03


freezing

Verím, že tento rok sa bude naďalej niesť v odtieňoch mojej obľúbenej farby. Momentálne sa do nej zahaľujem dennodenne. V posledných dňoch som pocítil skutočný mráz na vlastnej koži. Ešte poriadne nenasnežilo, ale rada by som privítala jar, ktorú mám najradšej. Tuším, že to bude vyzerať ako každý rok - jar slušne preskočíme - čo ma vždy mrzí. Každopádne, dosť toho bolo o počasí. Nedá sa mi pochváliť, že kabát, ktorý "trochu" môžete vidieť na fotografiách stál len tri eurá. Doteraz tomu neverím, že sa mi podaril zohnať tak skvelý kúsok. Teraz ho nedávam dole a je mi dobrým priateľom cez dni plné mínusov.

Okrem toho veľa rozmýšľam na tým, ako bude vyzerať môj ďalší šedý rok. Verím, že bude ešte lepší ako ten predtým, pretože sa chystám na veľké veci a niekedy mi to nedáva spať. V roku 2016 chcem vyskúšať toľko noviniek, ktoré ma desia, aby som dokázala prekonať samú seba. Pevne verím, že to neostane len v mojich snoch, ale pomaly sa to stane vytúženou realitou. Som veľmi natešená a už sa neviem dočkať.

scarf - h&m
hanbag - mango
coat - thrifted
jeans - f&f

Veľmi pekne by som sa ešte chcela poďakovať za vaše novoročné želania, ktoré ma nesmierne potešili a vyčarili úsmev na tvári! Aj vďaka týmto prianiam bude o niečo šťastnejšia v tomto roku.

20 komentárov:

  1. ten kabat je uplne top, musim uz aj ja vyrazit na lov poctivych kabatov :-O

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Ten kabát :O panebože ani nevíš jak ti ho závidím :O Cappuccino Lover

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Ten kabát je prekrásny a veľmi sa k tebe hodí. ♥ Ja by som tiež už rada privítala jar, pretože táto zima mi veru nerobí dobre, stále by som bola len dnuká, pretože vonku sa mi ísť nechce kvôli tej veľkej zime.

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Keď vidím tie čísla na teplomeroch... -13 °C? Tak aj ja chcem už jar :D Ale vidím to tak, že ešte na sneh sa budeme pozerať až v marci - a ako hovoríš - jar preskočíme a rovno nás zaplavia horúčavy :D
    Ten kabát je neuveriteľne krásny <3
    BEELIEVIN

    OdpovedaťOdstrániť
  5. ten kabát je skvelý! a šedá ti vážne pristane :)

    OdpovedaťOdstrániť
  6. ten dlhý šál je úžasný! :)

    P.S: Chcela by som ťa poprosiť, či by si sa nepozrela na blog mojej sesternici http://partofnicol.blogspot.sk/ je to začínajúca blogerka a veľmi by sa tvojej návšteve, komentáru potešila :)

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Ve všem ti budu držet palce, to si buď jistá, protože mě taky čeká asi pár překonávání překážek, takže vím, jak se cítíš :). A ten kabát je boží, ze sekáče?? Nevěřím!

    OdpovedaťOdstrániť
  8. Super outfit! :) Ten šálik je megaa :)))
    partofnicol.blogspot.sk

    OdpovedaťOdstrániť
  9. Moc krásný outfit! Ta šála je naprosto dokonalá! :)
    Diary of a Girly Things

    OdpovedaťOdstrániť
  10. Kabát za 3€ ? Mám dosť. Super outfit!

    OdpovedaťOdstrániť
  11. Ten kabát je nádherný, stejně jako šála :) a to je hezké, že se chceš překonat, taky mám na tenhle rok podobné plány! :)
    Young, wild and free

    OdpovedaťOdstrániť
  12. Len tri eurá? Tak to si teda mala riadne šťastie, pretože ten kabátik je dokonalý! <3 Tiež som teraz nejako posadnutá všetkými odtieňmi sivej. Už som aj pocítila silu výpredajov a odniesla si šedé kúsky, z ktorých mám obrovskú radosť. V hlave mám teraz budík, ktorý je nastavený aby zazvonil, keď sa tu čírou náhodou objaví jar. Ako vidím konečne si našla šál podľa tvojich predstáv. Je fakt nádherný!!! :)
    WITH GREY WOLF

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ten šál je dokonalosť, veru, je to šál mojich snov, ďakujem krásne ♥

      Odstrániť
  13. Krásný kabát, hlavně ta délka!

    OdpovedaťOdstrániť
  14. jéjky, oblečená si super, niekedy si prajem aby som mala toľko chuti sa aj ja tak pekne obliecť, ja to mám totiž dosť v paži, i keď niekedy sa snažím, to hej :) ale nekráčam s módou, to by bolo pre mňa príliš "šik" (rozmýšľala som ako sa to píše, ale nechcela som to riskovať :D) a radšej si pozriem tie, ktoré to vedia a vedia to dobre ;) každopádne ďakujem za koment na blogu, mne sa veľmi páči tvoj blogový dizajn a všetko tu :)

    OdpovedaťOdstrániť
  15. šedááá !! miluju, žeruuu ! skvělej outfit... jaktože jsem tě ještě neobjevila?

    Janina
    bloggopis.blogspot.cz

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujem ♥ To netuším, ale každopádne ma tvoja návšteva teší!

      Odstrániť
  16. Si maximalne cool. Nedalo mi okomentovať aj tento outfit. Ten kabát je boží a ten šál k tomu maximálne top!

    Dominika Makarová fashion blog

    OdpovedaťOdstrániť

OXFORD © 2017
Theme by Blogs & Lattes

HORE