WINTER SALE WISHLIST

2016-01-17

Rok 2016 bude plných blogových a osobných "poprvé" a ja som z toho tak trochu natešená. Zvyčajne je pre mňa obdobie januára depresívne, ale tento rok pociťujem akýsi vnútorný pokoj a nadšenie na všetko, čo ma čaká, pretože toho bude ozaj veľa. Hneď po prvej blogovej giveaway píšem ďalší článok, ktorý som ešte v živote nepísala a to je niečo ako wishlist. Momentálne je obdobie ohromných zliav a všetky tieto produkty, ktoré sú na obrázkoch pochádzajú z manga a všetky majú viac ako polovičnú zľavu. Vždy keď je obdobie zliav, rada zavítam na ich eshop, pretože tam nájdem skvelé kúsky a skoro za nič. Problémom je väčšinou to, že nemám peniaze a teraz som na tom rovnako, takže po stránkach lietam len tak pre zábavu a inšpiráciu. 

1. JUMPSUIT - alebo nám známy overal. V poslednej dobe sa objavuje všade, najmä pre jeho jednoduchosť, pohodlnosť a že sa dá vždy ľahko skombinovať. Ak nestíhate do školy / práce / na schôdzku alebo kdekoľvek, stačí ho na seba natiahnuť a vždy bude vyzerať nadčasovo. Sú rôzne typy overalov, no mne sa najviac páčia elegantné a jednoduché strihy. 

2. SPRING COAT - mojou druhou voľbou, na ktorú som sa počas výpredajov vrhla je kabát z ľahších materiálov. Nie je príliš hrubý a tak je to ideálny kabát na jar. Je to jeden z kúskov, ktorý po zime nebudete musieť zavrieť do skrine. Opäť preferujm jednoduché strihy a jasná biela farba rozjasní každý deň. Najmä v jari, kedy začína všetko kvitnúť. 

3. TROUSERS - v poslednej dobe som dosť prepadla nohaviciam. Nič proti džínom, ktoré sú vždy pohodlné a zídu sa. Ja jednoducho neviem odolať tej nadčasovosti a elegancii, ktorá sa dá skombinovať aj formálne, ale aj na každodenné nosenie, a keďže už vlastním šedý a čierno-biely pár, čierna klasika mi nesmie v šatníku chýbať. Dúfam, že sa mi čoskoro podarí uloviť perfektný kúsok ako je tento.

4. SKIRT - sukňa je ďalším kúskom, ktorý sa perfektne hodí aj na jar. Ja osobne vlastním buď len dlhé sukne pod kolená, alebo krátke obtiahnuté. V skutočnosti nemám žiadnu sukňu áčkového strihu, čo ma dosť mrzí. Na tejto sa mi páči najmä farba (veď šedofil) a strih, ktorý pripomína školskú uniformu. Opäť tá nadčasovosť a jednoduchosť ma dobehla, nuž ani v ďalších odsekoch to nebude inak.
5. BLAZER - keď už vravím o tej klasike, v mojom šatníku mi chýba poriadne sako. Už asi rok sa snažím nejaké zohnať, ktoré by bolo mojej veľkosti a takého strihu, aby som v ňom nevyzerala ako idiot, ale nejak sa mi to nedarí. Toto ma však zaujalo na prvý pohľad a som vážne zvedavá, ako by na mne vyzeralo. Snáď by som vyzerala primerane inteligentne. 

6. TURTLENECK - rolákom na blogu snáď už prepadol každý a ja nie som výnimkou. Vlastním už čierny obtiahnutý rolák, ktorý sedí mojej postave, z čoho som nesmierne nadšená. A nedávno som si dokonca kúpila rolákové šaty, ktoré sa budem tiež snažiť upraviť na obtiahnutý tvar. Takže jediné, čo mi momentálne chýba je rolák nejakej svetlej farby, trochu voľnejšieho strihu a prevedenia ako je napr. ten na obrázku.

7. PATTERN - svetrov mám dosť, ale všetky sa tvária tak jednotvárne. Keďže je môj šatník prevažne sivo-čierno-biely, rada by som ho oživila aspoň nejakými vzormi a tento ma naozaj zaujal. Pruhy sú už všade, ale zaujímavé na tomto svetri je, že neobsahuje len jeden typ pruhov, ale máme možnosť vidieť aj tie vertikálne, aj horizontálne. 

8. DENIM - denim je takisto nadčasový ako každá čieno-biela klasika. Najmä v posledným rokoch sa z neho stáva hit a čím ďalej, tým viac ľudí začína nosiť denim on denim. Mňa zaujala táto bunda nielen odtieňom daného denimu, ale taktiež kožuchom, ktorým je vyteplený. Ideálne na prechod zimy a jari.

9. OVERSIZED - neviem či treba zmieniť aj výhody oversized mikiny. Jednoducho v mojom šatníku nájdete asi len jednu mikinu, ktorú nosím aj tak raz do roka, takže by sa mi nejaký neutrálny kúsok tohto typu hodil.

9 komentárov:

  1. Ten jumpsuit a riflovka sú kráásne!!

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Všechno beru! :D (Mimochodem, vážně miluju ty tvoje designově pojaté články ♥)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. úžasný článok ♥ uvedomila som si, ako strašne milujem jednoduchosť a týmto článkom a kolážou si mi to len pripomenula. tú riflovú bundu by som brala ihneď, je dokonalá!

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Super kúsky! Tá denimová budičkaaaa <3

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Potřebuju naprosto vše, hlavně tu pproužkatou mikinu a klasický overal. No a ty kalhoty... to je můj vysněný kousek!!

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Všechno to mám v šatníku a všechno maximálně využívám!
    Prolhaná Mrcha

    OdpovedaťOdstrániť

OXFORD © 2017
Theme by Blogs & Lattes

HORE