NEW IN: LITTLE WHITE DRESS FRAGRANCE

2016-02-28

minimalistic & pure
Nové ročné obdobie si vyžaduje novú vôňu (aj keď jar je ešte celkom ďaleko, dnes som bola von v botaskách a ešte mi bolo horúco). Prednedávnom som dala do giveaway vôňu Little Black Dress a toto je jej väčšia zodpovednejšie sestra Whitey (super prezývka, že?). Zatiaľ čo Black sa túla každú noc niekde po rôznych akciách v tých najžiarivejších róbach, realistická Whitey si žije svoj život plný schôdzok, školy, ale aj oddychu. Každodennú rutinu sa snaží osviežiť čistotou a svojim pôvabným minimalizmom, ktorým si ma veľmi získala. Tá čistá, jednoduchá vôňa mi príde odlišná od iných, ktoré sú väčšinou presladené alebo prekorenené. Vo vôňach sa vždy snažím hľadať niečo originálne a veľmi špecifické a táto ma veľmi prekvapila. Už sa teda neviem dočkať, kedy ju začnem používať a možno moje dni v škole budú o niečo lepšie.

Balenie je taktiež dokonalé (kombinácia bielej a šedej je momentálne moja obľúbená) a veľmi sa hodilo k môjmu novému kúsku alebo teda prvému šperku (veľký kamarát Whitey), ktorý som dostala ako darček od môjho priateľa. Okrem náušníc je toto jediná nebižutéria, z čoho som veľmi nadšená. Už som ho mala na každom plese a oslave a dúfam, že tento zirkon ma bude sprevádzať naďalej.

Ja sa momentálne snažím vyriešiť to, ako zvládnem v noci pozerať odovzdávanie Oscarov a zároveň byť čulá a schopná zajtra v škole. Veď byť hore od tretej rána nie je až taká sranda. Dnes sa chystám aj na ďalší nominovaný film - Brooklyn a tak budem mať filmový večer-noc-ráno-deň (?). Každopádne, musím to nejak vyriešiť.



7 komentárov:

  1. krásne si to všetko nafotila ♥ užívaj si šperk, je jednoduchý, ale pri tom naozaj pekný! a vôňa musí byť skvelá, ja som pokukovala po tej little black dress. raz si snáď objednám.

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Ten prívesok je dokonalý! <3 Presne po tej vôni som pokukovala tiež a stále som uvažovala, či áno či nie. No keď tak teraz čítam ako pekne o nej píšeš, myslím, že som rozhodnutá! :D Fotky sú naozaj krásne. Máš talent na fotenie!
    WITH GREY WOLF

    OdpovedaťOdstrániť
  3. V prvom rade - páči sa mi, že vôňu - niečo, čo viac ako polovica sveta vníma ako prostriedok proti tomu, aby si nesmrdela ako svoj obed - berieš ako svoju súčasť, ako časť svojej osobnosti, ako čosi, čo ťa vie istým spôsobom zmeniť.
    Ten prívesok je prekrásny ♡
    Ja som vo štvrtok pozerala BRITs, ktoré šli len do jedenástej, čo je inak bežný čas, kedy chodievam spať, ale mala som dosť - to sedenie za notebookom ma nesmierne vyčerpalo, takže sledovanie odovzdávania Oscarov ide toho roku, bohužiaľ, mimo mňa a výsledky si pozriem ráno :D Ale tak držím ti palce :D
    A po vôni sa určite poobzerám, keďže ju tak vychvaľuješ ♡
    BEELIEVIN

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Nádherne spracovaný článok ♥ Milujem tie fotky, nehovoriac o krásnom náhrdelníku. Takáto jednoduchosť je top :))
    Vôňa vyzerá veľmi lákavo, len som k nej nemala ešte možnosť privoňať :)

    CRYSTAL PEOPLE

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Krásne si ju popísala, je takou elegánkou ešte keď si k nej priložila tú retiazku.♥

    Haha, ja som včera odolala Oscarom, keďže som bola unavená po ceste a výlete, no dnes ma to mrzelo, že som im nedala šancu, keď ešte k tomu Leo vyhral! Musím si niekde nájsť reprízu.

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Ten prívesok je dokonalý, taký jednoduchý a elegantný ♥
    Ja si veľmi užívam little black dress, a zamilovala si ho aj moja mamka (ktorá je na vône citlivá ale táto sa jej nesmierne páči), takže nemôžem byť viac rada, že som tú giveaway vyhrala, pretože samej by mi asi nenapadlo kúpiť si ju. :)

    OdpovedaťOdstrániť

OXFORD © 2017
Theme by Blogs & Lattes

HORE