WALK AROUND: NEUTRALS

2016-02-03


februárová neistota

Aj napriek môjmu nemrznúcemu úsmevu mám v poslednej dobe, že nad sebou strácam kontrolu. Môj vstup do nového roku bol plný nadšenia a očakávania, a teraz mám dojem, že to ide znova príliš rýchlo. Kedy okolo mňa stihol prejsť ten január? Kde sa podel? Vždy hovorím, že na všetko je čas, ale v skutočnosti je to tak relatívne. Ani nie o dva mesiace ma čakajú písomné maturity a ja som ako prikovaná a nič nerobím. To si myslím, že to zvládnem až tak dobre? Už sa vážne neviem dočkať ako si budem o chvíľu biť hlavu o stenu a vylievať si tu svoje srdce, čo za otázky tam boli (veď poznáte maturantov, vždy kecajú o tom istom). Aj keď školu nechcem veľmi spomínať, musím. Momentálne je to to najdôležitejšie - písomné maturity, príprava na skúšky, krajské kolo olympiády zo španielčiny (ani neviem ako som sa tam sakra dostala, ale v pondelok ráno sa stratím v Prešove).

Okrem tej strácajúcej kontroly nad mojou budúcnosťou by som podotkla moje momentálne správanie v spoločnosti. Neviem, čo sa to so mnou stalo, ale za posledný týždeň som zažila viac trápnych momentov ako za celý život. Veď viete, keď spomeniete na hodine španielčiny to aké je nehygienické mať vaňu a záchod v jednej kúpelni a po tej poznámke sa na vás každý nemo pozrie alebo keď kričíte na spolužiaka, ktorý sa vás neustále vypytuje na vaše dni, aj keď je to nanajvýš neslušné a nevhodné, keď to nie je práve vás priateľ (toto vážne nepochopím).

Mám dojem, že o svojej budúcnosti ani nerozhodujem. Ja chcem urobiť to, ale ten povie, že by som najprv mala urobiť to alebo radšej počkať. Už ma trochu unavuje to čakanie. Najprv som čakala kým budem mať 15, potom kým budem mať 18 a teraz čakám kým zmaturujem, potom budem čakať, kedy už budem na vysokej a mám dojem, že premrhám mnoho príležitostí, po ktorých som tak túžila. Nuž január bol plní očakávania a február je plný neistoty.
coat: second hand - turtleneck: f&f - jeans: f&f - boots: deichmann







10 komentárov:

  1. My sme sa dnes na nemčine tak na chvíľku zakecali a došli sme až k maturám a moja spolužiačka zrazu len tak prekvapene vykríkla - veď to je už o mesiac! A mne to všetko akosi došlo - vždy to bolo priam "nekonečno", no máme nejakých blbých päť týždňov. A ja nerobím nič. Nič sa neučím. Budeme dve, čo si budú trieskať hlavu o stenu.

    V prvom rade držím palce na olympiáde zo španielčiny - kde presne idete? Či ťa náhodou niekde (konečne) nezbadám :D
    (A nikde sa nestratíš, Prešov je diera s troma ulicami :D)

    Ale to čakanie chápem - ja mám rovnaký pocit. No snáď po maturách už budeme voľnejšie :D

    BEELIEVIN

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ideme do gymnázia sv. Moniky - ževraj to nie je ďaleko od stanice, tak by sme to mali zvládnuť! Ja si teda stále neuvedomujem, že to bude už len mesiac, ja som celkovo zvedavá ako to dopadne.

      Odstrániť
    2. Tak z malej stanice to je fakt len chvíľočka :D Ideš sama či ešte s niekým? ❤
      Inak, Di, čo používaš na úpravu fotiek? ❤

      Odstrániť
    3. Idem ešte s ďalšími piatimi žiakmi z našej školy a samozrejme učiteľkou, takže by sme sa mali nejak poskladať tam kde máme. A čo sa týka tých úprav, tak tie robím vo photoshope, ale som veľmi lenivá vymýšľať nejaké nové efekty a tak mám väčšinu už stiahnutých, na tumblr sa ich dá nájsť kopu, stačí napísať do vyhľadávania psd a dá sa tam nájsť kopu krásnych efektov.

      Odstrániť
  2. Panebože :O ten kabát je L-U-X-U-S-N-Í :O jinak krásné myšlenky jako vždy :) a nezoufej, určitě za chvíli opět najdeš nějakou vnitřní stabilitu :) Cappuccino Lover

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Ani jsem nevěděla, že děláš španělštinu, tak přeju štěstí (a i kdyby ses umístila nejhůř, aspoň jsi nebyla ve škole ;) :D). Ale jinak mi mluvíš z duše, únor je takový nevyzpytatelný měsíc a často bývá horší než leden :D. ALE! nemusí být.
    A toho spolužáka si fakt nevšímej, vždyť takhle se ptali kluci někdy v osmé třídě, ne? :D Bože, bože...

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Tak teda začiatok článku si mi zobrala z jazyka, do nového roka som vstúpila totálne optimisticky a cítila som rovnováhu, no ako sa tak rozbehol a ten január je už naozaj preč, neviem čo so sebou, všetko sa opäť vracia do stereotypu.
    Držím palce s maturami, mňa čakajú prvé o rok a druhé až o 2, čiže zatiaľ som v relatívnom pokoji.

    Inak držím palce s Olympiádou, aj moje 2 spolužiačky tam idú, možno sa niekde stretneme na ulici.♥
    LILY OF THE VALLEY

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Úplně mi mluvíš z duše! Čas mi protíká mezi prsty a maturita je mi každým dnem blíž a blíž, na což nejsem ještě vůbec připravená. Poslední dobou se točí všechno jen okolo školy, maturity, přihlášek, přijímaček a už se nemůžu dočkat, až tohle období skončí. Je to ale tak, jak píšeš...taky jsem čekala až mi bude 15, 18 a teď čekám až skončí tenhle rok... Každopádně tobě přeju hodně štěstí! :)

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Mne ide od januára všetko ako rýchlosťou svetla, veď pred chvíľou bol len Silvester. A ja už mám prvý polrok za sebou. Bol to hrozný polrok. Toho učenia sa naozaj nakopilo a neviem si predstaviť, že o 2 roky budem v rovnakej pozícii a potom na to o rok znovu a budem sa tu triasť od nervozity, pretože ja sa trasiem už teraz kvôli maturitám.
    Hrozne ťa obdivujem, že sa učíš španielčinu, je to môj vysnívaný jazyk ♥

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Neuveriteľný kabát. Vždy sa mi na tebe páči že tvoje outfity sú tak sofistikované, ale zároveň jednoduché a krásne. :)
    http://valley-of-the-dollss.blogspot.sk/

    OdpovedaťOdstrániť

OXFORD © 2017
Theme by Blogs & Lattes

HORE