WALK AROUND: UNIFORM

2016-02-12


#znovasaopakujem

V poslednej dobe som mala neskutočnú náladu písať. Problém je, že ja okrem svojich pocitov nedokážem opísať absolútne nič - nulová fantázia (spisovateľka zo mňa asi nebude). Neviem čím to je, možno tým upršaným počasím, možno tým, že som videla jeden skvelý film, o ktorom nedokážem prestať premýšľať (chystám článok o filmoch a bola by som zvedavá, či by vás čosi také zaujímalo). A možno iba tým, že sa blížia prázdniny a ja si musím vymyslieť plán učenia, aj keď by som sa najradšej povaľovala v posteli a pozerala neskutočné kvantum filmov (študentský život).

Napriek tomu, že sa v týchto mesiacoch zamýšľam nad vážnymi témami (aj keď fiktívnymi) a moja tvár vyzerá skôr ako pokrčený papier, nemohla som nezverejniť tieto fotky, ktoré boli fotené ešte v novembri. Nejak som si uvedomila, že tieto týždne sú rovnaké teplotné podmienky a opäť sa vraciam k noseniu tejto mojej jesenno-zimnej alias prechodnej uniformy. Rozdiel medzi novembrom a februárom je snáď iba v mojej nálade a myšlienkach, jarná únava či depresia? To ma teraz čaká? Neustále výkyvy nálady? Úsmev lieči, chcem ho navrátiť, no uvedomujem si, že sa čím ďalej, tým viac cítim lepšie v svojom umeleckom, uzavretom, melancholickom, neustále premýšľavom ja, ktoré by najradšej písalo o láske, o filmoch, o pocitoch - tie moje malé lyrické výlevy, na ktoré sa skoro zabudlo. Energiu mi dodávajú len tieto vlogy a vaše komentáre.

Celkom by ma zaujímalo, ako vy momentálne trávite čas? Čo zvyknete robievať v tomto období a či aj vy zažívate takéto stavy alias náladové výkyvy? Nuž v jednom článku píšem o neustálom úsmeve, ktorý je podstatný a v ďalšom o tom, ako je všetko zle. Baví vás to ešte?


 coat: f&f - scarf: h&m - jeans: f&f - boots: deichmann - backpack: oriflame





5 komentárov:

  1. Ani nevieš ako ťa chápem. V poslednom čase nemám náladu. Nemám chuť na nič. Aj keď na to v podstate ani nie je dôvod. Jediné, čo mi zapĺňa čas je učenie. Občas to beriem ako únik, pretože popri učení nepremýšľam nad blbosťami. Učím sa, učím a učím, potom som z toho unavená a jediné na čo mám chuť je ísť do sprchy a potom spať. Síce to nie je správne, ale teraz je to jediné na čo mám chuť. Ale konečne mám prázdniny a to ma robí skutočne šťastnou, pretože si dám doporiadku všetko v hlave a v živote, začnem viac hľadieť na seba a hádam sa mi podarí nejako vycúvať z tohoto hnusného stereotypu.
    Článok o filmoch áno áno áno, milujem sa inšpirovať a v posledom čase si pozriem naozaj všetko čo mi ľudia odporúčajú ♥

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Ja pozerám na hodinky už asi od šiestej a bojujem s myšlienkou, či si fakt má ísť už ľahnúť a konečne sa od Vianoc poriadne vyspať. Nevládzem, je všetkého strašne veľa, chuť do učenia som už stratila, chcem len ležať, počúvať pesničky a možno aj konečne vziať do rúk nejakú knihu, a nie stále myslieť na školu a hlavne matury, ktoré na jednu stranu nechcem ani vidieť a ani o nich počuť, ale už do chcem mať konečne všetko za sebou, nech sa môžem posunúť trochu ďalej.
    A článok o filmoch pridaj určite ❤

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Mám pocit, že tohto roku maturuje takmer každá blogerka:D Verím, že toho máte vyše hlavy, no zároveň ti úsmev z tváre nemizne tak to je aspoň pozitívne:))

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Jaký to byl film? Docela by mě to zajímalo, sbírám tipy na filmy, protože...ta halda učení postupným sledováním filmů zmizí :D. Tohle období, kdy se nálada mění jako počasí je, myslím, dost typické pro všechny dospívající (aka NÁS), bohužel. Každý si tím prochází, jen to dává každý plus mínus trochu jinak najevo a každý s tím jinak pracuje.
    Když mám blbou náladu, většinou mi za a) pomůže se kouknout na nějakou jednoduchou věc do školy, o které vím, že ji zvládnu (ale budu aspoň mít pocit, že jsem do školy něco udělala), za b) si pustím tohle krátké video od Smart Girls https://www.instagram.com/p/BBiVr2ANoKp/?taken-by=amypoehlersmartgirls (Amy je prostě úžasná a má ve všech bodech pravdu...i v tom, že jsi skvělá). A jinak...se snažím to všechno vytancovat. Jo, tanec (v mém případě spíš "tanec") mi vždycky pomůže ;).
    Tak přeji hodně síly do dalších dní!

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ten film je Danish Girl, ale počas týchto prázdnin som videla ďalšie množstvo skvelých a zaujímavých filmov, o ktorých sa určite zmienim aj v osobitnom článku, keďže je o to záujem! A ďakujem za tvoje rady (to video je skvelé) a pozitívnu náladu, všetci ju teraz potrebujeme!

      Odstrániť

OXFORD © 2017
Theme by Blogs & Lattes

HORE