WALK AROUND: LONGLINE

2016-03-20


#jakvybľutárezanka

Slnko s ľuďmi robí divy. Mne sa chce neustále tancovať, kúpila som si dvoje rôzne zelené čaje (závislák), pozerám rozprávky, zahadzujem kabáty a vyberám botasky. Celkovo sa tejto zmene teším. Už len pár dní a ja budem mať opäť o rok viac, ani sa mi nezdá, ako to rýchlo zbehlo. Teším sa všetkému ako keby som mala už všetko za sebou, čo je veľký omyl. Od zajtra sa oficiálne začínam učiť na ústne maturity (skoro že?). Nenechávam sa tým zatiaľ stresovať, veď prečo aj. Dokonca sa nám blíži Veľká Noc. Keď som bola menšia, tuším, že som sa do týchto sviatkov angažovala viac. Som zvedavá, kto ma tento rok príde oliať (samozrejme okrem rodiny a priateľa). Stále sa ten počet zužuje a ja ráno vstávam len kvôli jednému malému rozkošnému susedovi. Ako veľmi som zostarla, cítim sa ako taká teta v tejto mojej bytovke a nie ako skoro čerstvý vysokoškolák. Ale o mojom veku sa asi porozprávame v inom článku.

Akosi som si uvedomila, že som už dlho nerozprávala o oblečení, ktoré nosím, tak tento jeden odsek venujem konečne outfitu, nech sa aspoň trochu aj on poraduje. Možno neuveríte, ale tento celý outfit bol zostavený okolo čiapky. V zime som na hlave žiadnu nemala a teraz sa ich onosím, až keď svieti slnko. Každopádne, priateľ si ju kúpil z Tesca za pár eur a mne sa veľmi páčila najmä preto, lebo je obojstranná - čierna a tmavosivá. Ďalšia vec, ktorá môže byť šokujúca je fakt, že toto bol môj maturitný outfit. Fotili sme ho po angličtine. Bez bundy, topánok a čiapky to vyzeralo vážne reprezentatívne! Dlhé sukne zbožňujem a v kombinácii s týmto dlhým cardiganom to vyzerá ešte lepšie. A ešte k tomu to vrstvenie dĺžok, verím, že nie každý sa v tom nájde, ale ja teda áno. Aké kúsky ste si v poslednej dobe zamilovali vy?


  jacket: second-hand - boots: deichmann - beanie: f&f - top: zara - cardigan: new yorker - handbag: mango



9 komentárov:

  1. Moc pěkná kombinace, jen ta bundička se mi k tomu tolik nelíbí :)

    Everythin Kate

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Vyzerá to naozaj veľmi dobre! :) Zbožňujem takéto dlhé sukne s ešte dlhším kardiganom, vyzerá to naozaj super.

    CAROLINE
    POZÝVAM ŤA NA MOJU GIVEAWAY

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Och, prečo nemôžu byť len napríklad ústne matury? Či načo sú dobrú aj tie písomné? Zbytočne veľmi veľa stresu (u mňa hlavne čo sa týkalo tých hárkov) :D Ale učiť sa chcem začať už aj ja, no jediné, čo ma tak upokojuje, je myšlienka, že s učivom do konca marca skončíme a celý apríl budeme venovať iba opakovaniu - takže času máme dosť :D
    Veľmi sa mi páči tá sukňa ♡
    BEELIEVIN

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Ja by som mozno volila kratsiu suknu, ale aj tak je outfit naozaj pekny a vydareny :) snad ti dopadla maturita podla tvojich predstav :)

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Kéž bych byla v čapkách stejně roztomilá jako ty! K outfitu, aˇtu pořád nejsme tak filozofické :D, taky mi k tomu moc nesedí ta bunda, ale dokážu si představit, že to umíš nosit, tohle je prostě tvůj styl.
    A učení se zdar :D!

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Outfit je hrozně super a ta čepka je krásná - to nejjednodušší stejně vždycky vyhraje :) a taky mi to blížící se jaro dělá radost :)
    Young, wild and free

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Osobne som si už zvykla na to, že u nás je Veľká Noc taká o ničom. Poliať ma poleje možno ocko a ostatní ako starký a bratranci prídu s nejakou voňavkou.
    Outfit je veľmi skvelý, k tebe sa to proste hodí. ♥

    OdpovedaťOdstrániť

OXFORD © 2017
Theme by Blogs & Lattes

HORE