WALK AROUND: GREY ON GREY

2016-04-29


kreativnô

Všetci študenti to určite poznajú. Keď je ten čas konečne si sadnúť za knihy a vy vymýšľate všetko možné, len aby ste si sadnúť za tie knihy nemuseli. Radšej budete behať po byte, variť si čaj, upratovať, rozprávať sa s rodičmi a kadečo iné. Ja som si vďaka tomuto hendykepu vytvorila novú záľubu, ktorá ma bude držať asi tak týždeň (ako to u mňa zvykne), ale aspoň mám pocit, že robím niečo prospešné (aj keď to je v skutočnosti na nič! Začala som kresliť. Nie, štetcami nie, ani perom, ani ceruzou a ani farbičkami. Ale myšou. Mojou krásnou počítačovou myšou. Vždy sa mi páčilo, keď si niekto kreslí po fotkách, prišlo mi to inšpirujúce a vždy sa mi to páčilo. Zistila som, že to robia pomocou grafického tabletu, ale ja momentálne na to nemám peniaze a tak sa snažím využívať to, čo mám. Chce to veľa trpezlivosti a nervov, ale potom to vyzerá naozaj dobre.

Okrem tejto mojej terajšej zábavky sa mi podarilo založiť facebookovú stránku pre tento blog. Prišlo mi to logické, keďže nie všetci ľudia majú blogspot a tak ma nemôžu sledovať cez GFC alebo sa tak nezaujímajú o blogový život, aby vedeli, čo je bloglovin. Dúfam, že sa ľuďom bude páčiť a ja sa budem snažiť pridávať rôzne informácie a novinky z môjho života okrem samotných článkov. Môžu sa tam objaviť aj moji knižný či filmový obľúbenci (recenzie, čo sa oplatí pozrieť) alebo zaujímavé videá, hudba, kadečo, o čo by ste mali záujem. Vytvorila som si aj logo a záhlavie, ktoré mi dalo zabrať mnoho času, tak snáď sa oplatilo.



top: terranova - cardigan: new yorker - trousers: f&f - trainers: deichmann





14 komentárov:

  1. Veľmi dobre poznám učiacu sa prokrastináciu a bohužiaľ mi ide lepšie ako práve to učenie. Ty si si našla úžasnú aktivitu! Raz by som chcela vedieť s grafikou pracovať profesionálne, avšak moja trpezlivosť má hranice a tie by som raz chcela zbúrať.

    Inak ešte jednu vec som ti chcela povedať. Keď si na workshope spomínala, že by si chcela lepší fotoaparát lebo s tým si tak trochu obmedzovaná, tak mne sa naopak páči, ako tvoje fotografie pôsobia. Od kedy som prvý krát otvorila tvoj blog, tak mi to k tebe pasovalo a myslela som si, že sú takto neviem, či staro, no tak šumivejšie upravované naschvál a ani si neviem predstaviť, žeby si ich nahradila zrkadlovkovou kvalitou.:)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. dufam ze ten graficky tablet raz budes mat lebo sa ti to vazne hodi! :) a facebookovska stránka? Predbehla si ma takze len schvaľujem :) po maturach sa zacnem hádam aj ja činiť.
    A s učením to mam rovnako, na miesto toho aby som sa ucila ti tu odkazujem komentáre.

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Tak je vidět, že prokrastinace je přeci jen k něčemu dobrá. A grafický tablet!! ♥ tak strašně moc dlouho ho chci, ale pořád se nemůžu dokopat k tomu, abych si ho koupila :/ Budu si muset udělat radost, dá se s tím dělat takových věcí! :3 A ty taky! Obrázky vypadají skvěle.

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Haha, ty první věty jsou jak vystřižené z mého života :D...ale jak píšeš, asi patří do života každého studenta. Ale jak vidno, i z "nicnedělání" můžou vzniknout dokonalé věci, jako třeba tento článek, ta grafická úprava je dokonalá..vážně seš jedna z nejoriginálnějších blogerek, které znám ;)!
    Mimochodem, je to trochu mimo, ale můžu se zeptat na jakou vysokou školu se hlásíš?

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Bola by som rada, keby ma prijali na prekladateľstvo a tlmočníctvo španielskeho a anglického jazyka v Bratislave na UK. Zálohy sú pedagogického charakteru.
      Inak veľmi pekne ďakujem za pochvalu ♥

      Odstrániť
  5. Sivá je moja obľúbená farba momentálne čo sa oblečenia týka :) Prokrastinácia je môj najväčší nepriateľ momentálne, pretože už sa do kníh nedokážem pozerať.. mne sa vždy veľmi páči, keď niekto takto kreslí, sama som to už aj skúšala, ale ja na to nemám trpezlivosť :/ aaa facebook som samozrejme lajkla aj keď ťa sledujem už všade kde sa dá :)

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Jak já miluju ten tvůj styl oblékání ^^ to je radost se jen podívat ^^ Cappuccino Lover

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Ja si aj sedemnásťkrát upracem v zásuvkách, len aby som nemusela vytiahnuť dejepis alebo geografiu :D Ale keď vidím dátum v kalendári a to množstvo učiva, ktoré na mňa stále čaká, tak sa neznášam za to, že som to všetko tak dlho odkladala :D
    By the way - otvorila som si dnes photoshop s tým, že skúsim aj ja to kreslenie, že aké to je, ale damn, máš u mňa obrovský obdiv... Pracovať s myšou (alebo mojom prípade s touchpadom na notebooku) je fakt ťažké - najmä nejako skoordinovať pohyby ruky, ktoré sú potom oveľa ťažšie...
    Tie nohavice sú úžasné - to už som síce spomínala asi tisíckrát, ale neviem si pomôcť :D
    A milujem tvoje fotky. Asi to nehovorím často (ale mala by som), no vyzerajú zakaždým jednoducho úžasne ❤
    BEELIEVIN

    OdpovedaťOdstrániť
  8. Outfit je celkově super, už jen kvůli tomu, že šedá je po černé moje nejoblíbenější barva. Ale hlavně jsem se zamilovala do těch kalhot, miluju tenhle střih.
    Young, wild and free

    OdpovedaťOdstrániť
  9. Takúto prokrastináciu práve teraz prežívam. Mala by som sa učiť a miesto toho tu čítam blog posty. V izbe som si už ako-tak upratala, ešte si plánujem umyť topánky, oprať šaty, zacvičiť si a potom si už k tej biológii hádam sadnem.
    A tvoje fotky sú super! Mne sa tiež veľmi páčia takto pokreslené fotky, len ešte som sa k tomu nikdy nejako nedokopala a keďže poznám svoje skills, bude to chcieť NAOZAJ VEĽA trpezlivosti. :)

    OdpovedaťOdstrániť
  10. Skvelý outfit! Myslím, že to každý pozná - robiť všetko možné, len nie to učenie. Vždy som však obdivovala ľudí, ktorí kreslia, akokoľvek, takže držím palce, nech ti nové hobby vydrží, čo najviac a hlavne nech ti prináša radosť :)

    OdpovedaťOdstrániť
  11. Šedou miluji! Skvělý outfit!

    OdpovedaťOdstrániť

OXFORD © 2017
Theme by Blogs & Lattes

HORE