WALK AROUND: SCARF & DENIM

2016-05-07


#schoolthoughts

Po neúspešnom bookovom poste sa znova ozývam s "aprílovýmpočasímpostom". Môjmu šatníku toto počasie dáva zabrať, aj keď je už máj, pretože cez deň je 25 stupňov a večer 14. Nosím batohy skoro všade, aby som tam napchala rôzne svetre, šály, šatky, ponožky v prípade dlhšieho sa zdržania vonku. Rifľová bunda je moja najväčšia kamarátka a užívam si rôzne viazania šatiek. Čím zaujímavejšie, tým viac to púta pozornosť.

Okrem toho sa nútim do učenia, lebo sa mi akosi nechce. Asi som sa preučila a teraz to jednoducho nejde. Veď o dva týždne už maturujem a ja mám dojem, že nič neviem, aj keď som už prešla väčšinu vecí. Pozvánky z vysokých škôl mi chodia a ja si uvedomujem, že pokoj od všetkého budem mať až v druhej polovici júna, ale ten pocit, že si môžem konečne oddýchnuť snáď bude stáť za to. Takto intenzívne som sa nikdy neučila a nejako sa bojím, že na vysokej na výber ani nebudem mať. Veď táto celá maturita bude jedna skúška na výške a to je strach. V posledných dňoch som v napätí, strese a očakávaniach a preto zo mňa nevýjde ani jedno pozitívne slovo, škoda však? Ako ste na tom vy v tomto jarnom období?

 

top: bershka - scarf: mango - trousers: f&f - handbag: mango - denim jacket & shoes: mom‘s




10 komentárov:

  1. Outfit je moc hezký...ty kalhoty! A džínovku taky miluju, i když u mě vyhrává spíš černá kožená :) mě maturita ještě nečeká, takže jaro se spíš tak líně táhne, ale tobě držím palce! :)
    Young, wild and free

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Och, nech už je tá polovica júna a ja konečne môžem aspoň trochu vydýchnuť... S učením som na tom rovnako - keď skončím s listovaním zošitov, mám pocit, že všetko viem, ale keď ich potom vezmem znova do rúk, akoby sa to všetko vyparilo, ja neviem nič k ničomu zaradiť a mám pocit, že mi vybuchne hlava :D
    A musím si už konečne nájsť nejakú schopnú denim jacket! ♥
    BEELIEVIN

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Na všechny mé známe maturanty teď fakt myslím a držím vám všem palce :). Obklopovat se krásnými věcmi (třeba oblečením), ale, myslím, taky pomáhá ;)!

    OdpovedaťOdstrániť
  4. tento outfit sa mi veľmi páči! :) a s tou maturitou držím ozaj palce a hlavne nech už máš to zaslúžené voľno čo najrýchlejšie :)

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Ahhhh, ja mám úplne rovnaké pocity ako ty! Na jednej strane sa už teším, keď bude po maturite a bude konečne pokoj a potom si uvedomím, že ma ešte čakajú prijímačky na vysokú. A čím bližšie sú maturity, tým viac mám pocit, že nič neviem a toľkoto som sa v živote ešte neučila a už nevládzem, preto sa práve bojím, čo bude na tej vysokej :D
    Aaa outfit je veľmi pekný. Denim jacket je podľa mňa skvelá stále, ale v tomto jarnom období ju ja nosím najradšej ♥

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Maturitu zvládneš levou zadní a vysoké se neboj. Pořád nás děsili tím, jak bude každá zkouška jako maturita, ale vůbec to tak není. Učíš se na zkoušku vždycky jen jeden obor, okruh informací. Maturita je v tomhle horší, na jeden den se musíš naučit všechny předměty. Všechno se zvládne! :)

    OdpovedaťOdstrániť
  7. S tými batohmi s tebou musím súhlasiť! Niekedy ani neostávam v meste dlhšie, pretože viem, že mi bude zima. (a to hlavne vtedy, keď si zabudnem doma batoh s mojou prvou pomocou) Na maturitu Ti strašne držím palce. Určite to zvládneš, lebo si veľmi šikovná! Čo sa fitu týka, tá kabelka mi vyrazila dych! Je bombastická!!! <3
    WITH GREY WOLF

    OdpovedaťOdstrániť
  8. Mne je vás už tak ľúto. Verím, že to neznie zle, no minimálne na tvojom a Berenikinom blogu stále čítam aké ste z toho zúfalé a ja už sa bojím asi aj za vás:D Ale ja verím, že to dáte, určite áno! Veď už musíte mať toho toľko v hlave naskladaného, ako to do vás maturantov posledný rok pchajú, že si nemyslím, že to dopadne zle:)

    OdpovedaťOdstrániť

OXFORD © 2017
Theme by Blogs & Lattes

HORE