50% OFF SALES

2016-06-29

- in this article:
simple white trainers: H&M 12€
stripped cotton t-shirt: Zara 6€
sleeveless tops: Terranova 3€-4€
raw hem sweatshirt: Mango 10€
red detailed clutch: Mango 10€
crossbody handbag: Mango 10€


výpredaje

Výpredaje sú v plnom prúde. Po mojej návšteve Bratislavy som sa odobrala aj na pár dní do Košíc, keďže minulý víkend bola moja posledná šanca ísť niekde zadarmo vlakom. Musela som využiť túto príležitosť a myslím, že som aj dobre urobila, keďže skoro všetky veci (okrem jednej) som kúpila v 50% zľave. Chcela som si nakúpiť nejaké základné veci na leto, keďže viem, že toto sú asi moje posledné nákupy do doby neurčitej. Už len z toho dôvodu, že na vysokej nebudem míňať absolútne na nič, a preto teraz viem, že tento blog utrpí. Alebo budem žiť sekáčovo!

Vrhneme sa na tieto asi posledné (už mi chýbajú len sandále kúpiť, musím nejaké chytiť v tých zľavách) poriadne nákupy. Začala by som Bratislavou, keďže som sa tam ocitla skôr. Môj brat mi s jeho priateľkou podarovali rovno 2 kabelky za skvelé zmaturovanie a snáď úspešné prijímačky. Obe sú z Manga a boli kúpené obe v polovičnej cene. Tá červená je "psaníčko" alebo ako to mám presne nazvať a má zaujímavé červené detaily. Ja som sa však zamilovala najmä do tej druhej, ktorú teraz nosím snáď každý deň. Je to crossbody kabelka, ktorá sa veľmi hodí na leto. Má "slamené" detaily, je svetlobéžová a prúžky tomu dodali šmrnc. Ja sama som si v Bratislave kúpila ešte 2 kúsky. Zaujalo má HMko, keďže mali výpredaje. Ako vždy, buď boli veci špinavé alebo nemali moju veľkosť. Možno som jediná, ale ešte stále ma tento obchod nepresvedčil, že sa odtiaľ dajú kúpiť dobré veci za dobrú cenu. Ja som si tam však našla biele botasky, po ktorých som túžila od začiatku jari. Viem, že kvalita je všelijaká, ale boli zlacnené z 30€ na 12€, takže ma veľmi nebude mrzieť, keď sa predčasne rozpadnú. Vzadu majú hadí detail, ktorý skoro celobiele botasky oživil. Posledný kúsok nákupu som objavila v Zare. Aj keď som si vždy myslela, že sú tam veci predražené, vždy som tam rada zavítala. Odtiaľ pochádza jediný kúsok, ktorý v zľave nebol a tým je pruhované tričko, ktoré ma ohúrilo. Je z ľahkého, pružného materiálu, ktorý nepresvitá a ani necítim, že sa potím. Je to zatiaľ to najlepšie tričko, ktoré som kedy vlastnila a materiál je neopísateľne príjemný. Stále nad ním žasnem.

Čo sa týka košických nákupov, tak tie boli veľmi frustrujúce. Opäť som chcela dať šancu HMku a tak som tam nabehla, nabrala asi 8 kusov nohavíc a 6 kusov šiat, blúzok a podobných topov a zavrela som sa do kabínky. Verili by ste, že ani jeden z nich mi nebol dobrý? HMko asi nemá rado moju postavu. Naštvaná, najmä na moju postavu, som vyletela z obchodu a bežala do Manga, kde taktiež mali polovičné zľavy. Musím vám povedať, žeby ste sa tam mali aspoň ísť pozrieť na kraťasy, pretože sú geniálne. Ja kraťasy veľmi neobľubujem, mám len jeden pár. Prídu mi nezaujímavé a aj trochu čudné, ale tie v Mangu ma ohúrili. Každý pár bol iný a niečím výnimočný + skvelé materiály. Ja som si bohužiaľ neodniesla žiadne kraťasy, ale naopak som našla perfektnú oversized mikinu, ktorá zaujme na prvý pohľad. Určite viete, že som si v poslednej dobe zamilovala otrhané konce a táto mikina si ma našla. Je biela, široká a konce ma otrhané. Veľmi skvelý letný, ale aj jarný či jesenný kúsok. Veľkosť som si vzala L, keďže bola aj posledná, ale vôbec mi to neprekážalo, opäť v polovičnej zľave.
Nakoniec som zavítala do Terranovy. Tento obchod nie je vôbec môj štýl, chodím tam nakupovať len tričká. Aj keď mám rada vzdušnejšie a ľahšie materiály, najmä v lete, ak potrebujem tričká vážne len za pár eur, zavítam tam rada. Mali polovičnú zľavu na všetky strihy tričiek a taktiež akciu 4 tričká + jedno zdarma. Neodolala som. Vzala som si jedno dlhé čierne tričko bez rukávou za 4 eurá a potom ďalšie štyri tričká rovnakého strihu v sivej, modrej, čiernej a bielej farbe, všetky za 3 eurá. A mám na leto postarané. Každý deň iné tričko = každý deň iný outift. Musím sa priznať, že som nikdy predtým nekupovala viac kusov rovnakého produktu v iných farbách. Ale za takú cenu ma to ani nemrzí.

Tak to by bolo asi všetko. Teraz už len nájsť nejakú brigádu. O jednu ponuku som prišla, keďže z toho nakoniec bol podvod a teraz som odpísala na jeden inzerát. Chcem si už konečne našetriť na môj vysnívaný fotoaparát a potom pilne študovať. Ako si budete užívať leto vy?



Včera večer som sa dozvedela oficiálne rozhodnutie Univerzity Komenského a hádajte čo?
+ nakoniec som si včera kúpila sandále, ktoré boli plánované, tak len tak snapchatovo - malá ukážka

7 komentárov:

  1. Krásně věcičky, taky teď nakupuju jako divá :) Jinad držím palce, aby další brigáda už klapla :)
    BLOND SITE

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Nakoupila jsi si krásné kousky! Obdivuju lidi, co umí nakupovat ve slevách, já za poslední týdny obešla několik obchodů a obchodních center a výsledkem jsou jedny šaty a boty, ale aspoň jsem tolik neutratila ;)

    Another Dominika

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Aké super veci!
    Ja som včera zavítala do Reserved, vyskúšala si niekoľko zľavnených vecí a nakoniec aj tak odišla s jednými šatami, ktoré v zľave neboli. Priznávam, nakupovať v sale mi nikdy nešlo a obdivujem ľudí, ktorí to vedia a vždy tak perfektne ušetria.
    Inak hej, moje najobľúbenejšie tričko je tiež zo Zary. Niektoré tam majú naozaj skvelé materiály :)
    A v Mangu som si minulý rok na začiatku leta kúpila super veci, tak asi sa tam pôjdem pozrieť znova. Ich letné kolekcie sa mi veľmi páčia :)

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Tie H&M-kovské tenisky vyzerajú dokonalo! Skvelé úlovky!! :)
    WITH GREY WOLF

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Obe moje sestry zakaždým nájdu v H&M desiatky vecí a za všetko zaplatia takú sumu, že sa za to ani normálny človek nenaje :D Chcela by som mať ich šťastie v prehľadávaní regálov s vecami vo výpredajoch - lebo (rovnako ako ty) nájdem len veci zničené alebo v takých veľkostiach, že sa do toho zmestí celá rodina :D
    Terranova veľmi nie je ani môj štýl, ale ceny za tričká a nohavice majú skvelé - výber takýchto basic kúskov majú celkom slušný a kvalita tiež nie je nejaká strašná :D :D
    A gratulujem k prijatiu ♥♥♥
    BEELIEVIN // Facebook Page

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Gratulujem ti k prijatiu! ♥ Ja vôôbec nie som ten človek, ktorý by mal vo výpredajoch šťastie. Priam naopak. Nikdy neviem nájsť nič poriadne. Asi raz sa mi zadarilo a našla som v Terranove obyčajné čierne tričko bez rukávov za 2 eurá. Ale okrem toho nikdy nič a väčšinou sú tie veci (ako si už povedala) špinavé alebo obrovské. Tie topánky sú nádherné a už aj ja sa budem musieť poobzerať po nejakých takých. :)

    OdpovedaťOdstrániť

OXFORD © 2017
Theme by Blogs & Lattes

HORE