SUMMER ESSENTIALS: SANDALS

2016-07-06

- in this article:
CCC sandals | Harper‘s Bazaar magazine
Rimmel eyeshadow stick | SONY phone
F&F purse | Gate sunglasses


s(r)andálky

Leto je v plnom prúde a ja pomaly začínam zbierať kúsky, bez ktorých by som sa toto leto jednoducho nezaobišla. Už druhý rok som žila v jedných sandáloch a bolo to trošku otravné nosiť stále tie isté topánky znova a znova. Tak som sa tentoraz rozhodla, že začnem pátrať po nejakých nových. Vybrala som sa do CCC, keďže tam majú momentálne až 50% zľavy a našla som tieto krásky. Na mňa je ťažké kúpiť topánky, najmä tie na leto, pretože mám dlhú a úzku nohu a tak sú mi skoro všetky široké. Tieto mi padli ako uliate (ako keby som sa do nich skoro narodila, fakt čudné). Nemohla som odolať ich jednoduchosti a nadčasovosti, pretože takéto základné kúsky budú stále in a to najmä v tejto krásnej hnedej farbe. Toto sú asi moje jediné hnedé topánky a to je čo povedať. Už som ich stihla aj prevetrať a sú veľmi pohodlné. No vyzerá to tak, že ich toto leto z nôh nedám dole. K hnedej a celkovo k letu sa hodí rose gold odtieň. Ja mám takýto celý mobil, ale keďže mám aj čierny obal, nikdy tú krásnu farbu nevidno. Rozmýšľam, žeby som si zaobstarala aj priesvitný silikónový obal, aby sa neprehrieval a aby tá krásna farba vynikla. Rose gold odtieň sa často v letných mesiacoch objavuje aj v kozmetike a osoba, ktorá sa vôbec nemaľuje vlastní očný tieň takejto výraznej farby. Tiež sa tomu trochu čudujem, ale bola to súčasť jedného zimného vydania časopisu Elle. Vždy sa nejak hecujem, aby som sa vyskúšala maľovať a použila tento krásny odtieň, no jednoducho stále nemám potrebu si dávať na tvár niečo, čo sa mi buď zlúpe z tváre (extrémne suchá pleť) alebo roztečie (nielen to počasie, ale aj moja prehnaná citlivosť).

Posledný tip, ktorý by som rada vyzdvihla najmä v týchto letných mesiacoch je peňaženka. Asi každá žena (vrátane mňa) vlastní obrovskú peňaženku plnú kartičiek, ktorá sa zmestí len do väčšej kabelky. Ja som si povedala dosť, keďže veľkosť mojej peňaženky ma lákala len k tomu, aby som tam hádzala viac a viac smeti, ktoré nepotrebujem. Našla som si túto malú, milú modrú peňaženku, ktorá je ideálnej veľkosť. Má priestor na bankovky, mince, ale aj karty a zmestí sa aj do malých letných kabeliek! Obrovská výhoda, keďže v lete sa nikomu nechce ťahať veľké kabely v ruke len preto, že mi treba brať peňaženku. 

Určite chystám ďalšie nevyhnutné kúsky a tipy na toto letné obdobie. Dúfam, že sa vám budú takéto články. Ak máte pre mňa nejaké vaše letné tipy, budem rada, ak mi dáte vedieť do komentárov. 

6 komentárov:

  1. Krásne sandálky, presne v takejto farbe mi chýbajú. :) Podobné mám čierne a nosím ich takmer stále, keď sa dá, lebo sú to tie najpohodlnejšie sandále na svete! :D Taký pekný mobil určite neskrývaj v čiernom obale a ak sa na to necítiš, tak sa nemaľuj, pristane ti to aj tak :) Ja mám doma viacero tieňov v dosť výrazných farbách a stále čakám, kedy ich vytiahnem aj von, nielen doma pri experimentovaní :D

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Ty sandalky jsou opravdu krasne :-) Jinak se take snazim vejit do nejakych mensich penezek a netahat s sebou hromadu zbytecnosti a starych listku :-)
    Lovely imperfections

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Krásne fotky!! Ja si leto nedokážem predstaviť bez mojich čiernych ortopedických šľapiek za pár korún z gate, ktoré každý aspoň raz v živote mal. Taktiež termálna voda v spreji je v horúcich letných dňoch základ pre mňa :3

    SASHA´S LIFE

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Keď som včera videla tú druhú fotku na instagrame, pozerala som na ňu asi 5 minút, pretože je neskutočne krásna! ♥ Tie sandálky sú veľmi pekné! Rovnako je skvelá aj tá peňaženka, pretože si mi ňou pripomenula, že tá moja je taká obrovská a nepraktická. Len tak tak sa mi zmestí do malej kabelky a vyberať ju z nej pri pokladni je hotová výzva, pretože sa tam neustále zasekne. Potrebovala by som sa poobzerať po nejakej podobnej, šikovnej, ktorá nebude zaberať tak veľa miesta, ale zároveň bude praktická a zmestí sa mi do nej to, čo potrebujem. :)

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Ja už mám toľko vecí, bez ktorých si neviem predstaviť leto, že by sa asi nezmestili do jedného článku:D No ak by som mala vyzdvihnúť jednu, boli by to šaty, v pastelových farbách, úplne ľahké, bavlnené, s palmami na spodku. Nosím ich denno denne, po celkom dome, záhrade, všade. A zbožňujem ich. V ničom inom som sa asi tak dobre nikdy necítila!:)

    Tvoje sandálky sa mi veľmi páčia, úplne sa mi k tebe hodia. Ja úprimne vôbec nemám rada hnedú farbu,, no páči sa mi, keď ju zladíš práve s farbami ako svetlomodrá a biela, v lete je to jedna z najkrajších kombinácií.♥

    OdpovedaťOdstrániť

OXFORD © 2017
Theme by Blogs & Lattes

HORE