CREATIVE CHAOS DRESSED IN FLARE JEANS

2016-08-29

- in this photo:
t-shirt: Pull&Bear | jeans: F&F
handbag: Gate | sneakers: H&M


hviezdičkovo

Dlho tu neboli ružové okuliare, hviezdičky a ani zvonáče (tento strih nohavíc som nosievala ako 10 ročná a zbožňovala som ich, potom som ich nechala mamke zúžiť, lebo už boli trápne). A teraz sú tu znova (áno, takto začína článok, o ktorom rozmýšľam pol dňa a nakoniec si aj tak sadnem a píšem, čo mi napadne). Nikdy to nebolo inak. Vždy sa snažím vymyslieť niečo kreatívne, atraktívne, pozitívne a hlavne niečo také, z čoho by ste si niečo vzali. Ale potom príde stará dobrá Diana "ujíždející" na blog.cz časoch a píše ako jej hlava narástla. Sem-tam sarkazmus, sem-tam suchý humor, ktorý nikoho nerozosmeje a potom fotografie, na ktorých vyzerá ako trubka, pretože aj keď sa minútu pred fotením upravila vietor o sile 20 kilometrov za hodinu jej nedovolil vyzerať "flawless" (neviem prečo to slovo tak veľmi obľubujem, najmä ho vyslovovať).

A ja sa pritom snažím len tvoriť - hviezdičkovo, kolážovo, fotograficky, melancholicky, pisateľne (sranda vymýšľať slová, slovenský jazyk nám dáva toľko možností). Potom neviem, či sa mám cítiť ako hlupák, lebo píšem nezmysly alebo ako génius, ktorý si práve myslí, že prišiel na niečo, čo pred tým ešte nebolo nikdy objavené (keď používam takéto gramatické časy, občas rozmýšľam, ako by som to napísala v cudzom jazyku).

A skutočnosť je taká, že píšem hlúposti len preto, lebo celé dni rozmýšľam iba nad jedným - Aké veľké skrine budú na intráku? Zmestia sa mi tam všetky veci? Ako prežijem hodinu s rodenou Španielkou, keď nás tam bude iba 20 a ja budem musieť komunikovať zfleku cudzím jazykom? Budem mať čas písať články? Musím nafotiť toto a hento, aby som si prednastavila kopu článkov, kým mám to kreatívne obdobie, ktoré sa môže čoskoro stratiť! Bude mi horúco, keď si dnes vezmem botasky?  Bavilo by ľudí čítať recenzie na kozmetiku od amatérky? Chýba mi môj starý grafický blog, ale nemám naň čas. Prečo musím mať vždy plnú hlavu nápadov, ktoré sa ani nedajú zrealizovať? Dám si niekedy moje myšlienky do poriadku?




Toľko zo zásuvku junikorna, ktorý sa snaží najviac ako môže a asi to je to, čo nemá robiť. Tieto mi jednoducho pripomenuli moju "starú ja" a to ani neviem prečo. Každopádne, výlev citov sa tu raz za čas musí objaviť a ešte sa ich len bude objavovať, keď nastúpim na štúdium. To bude zábava (skôr "zábava"). Ja len rozmýšľam, prečo sa vždy za každých okolností musím cítiť zmätene? Chcem si všetko usporiadať a potom sa cítim zúfalo, že to akosi nejde. No treba si uvedomiť že som ešte hlúpučká 19-stka(?) a tak ma trochu zmätku nezabije. Na záver vám chcem poďakovať za všetky milé a výrečné komentáre, ktoré ste mi zanechali na posledných článkov. Bavia ma vaše názory, zážitky, radosti a vždy sa budem tešiť na každý jeden!


snapchat: feelikeunic0rn






18 komentárov:

  1. Nádherné tričko a tiež rifle! Veľmi sa ti hodia, vyzerajú tak retro ale zároveň tak dievčensky sviežo (moje vyjadrovanie sa je taktiež za 100 bodov veru).
    Ja by som mala ešte väčšie obavy ako ty. Rozmýšľala by som o každej maličkosti a strachovala sa aj o to, o čo by som vôbec nemala. Príliš rozmýšľam nad vecami a potom vydedukujem, že to bude všetko celé zle a nič nevyjde tak, ako má. Verím však, že tebe to nebude robiť taký veľký problém a všetko si v hlave nejak vytriediš. :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujem ♥ Ja som taktiež veľmi premýšľavý typ človeka a niekedy premýšľam až zbytočne veľa a tým to nakoniec všetko pokazím! Treba len veriť, že tentoraz to bude iné.

      Odstrániť
  2. Jsi prostě https://www.youtube.com/watch?v=IyuUWOnS9BY ♥!
    Myšlenky si do pořádku nedávej, jelikož se mi strašně líbí tvoje spontánní články a tvoje nápady - rozhodně jsem za kosmetické články, za hvězdičky, za zvoňáky (áá, musím je taky vyzkoušet) a za všechno jiné, co tě napadne. Experimenty a zkoušením se přece člověk posouvá dál ;). A mimochodem, JAK velké budou skříně na intráku? :D Protože jestli budou malé, mám nápad na skvělý článek: capsule wardrobe :D :).

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. ĎAKUJEM ♥ Ja z tvojich komentárov jednoducho nemôžem! Pár viet ma vie rozosmiať, dojať a zároveň inšpirovať ♥ Spontánnosť nadovšetko (som rada, že dokáže zaujať v plánovanom svete). A čo sa týka tých skríň - ja už teraz plánujem si vziať len tretinu svojho šatníka (takže na capsule wardrobe sa určite chystám), no nakoniec sa uvidí, či to dodržím alebo spanikárim a nabalím si tam celú kopu zbytočností, ktoré si potom môžem akurát rozvešať po stoličkách :D Ale fakt, som zvedavá na tie skrine... (ten pocit, keď ide celá pozornosť na tie "najdôležitejšie" veci je na nezaplatenie)

      Odstrániť
  3. Ty máš tak zvláštní styl, že ani nevím jestli se mi to líbí nebo ne :D zvony nenosím, ale na ostatních se mi líbí :)

    Style Solution blog
    Giveaway o rtěnky bourjois! :))

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Outfit je hrozně super, i když já osobně jsem tyhle džiny vždycky nesnášela :D Ale na ostatních mi nevadí. Jinak doufám, že ti ta škola nějak vyjde a jen piš dál, jak píšeš. Mě to třeba rozesmálo.
    Young, wild and free

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Tak to som rada, že dokážem niekoho pobaviť ♥

      Odstrániť
  5. Božínku tie džínsy sú dokonalé a normálne mi už na tebe chýbali tvoje okuliare! :D Vyzeráš naprosto perfektne! <3
    WITH GREY WOLF

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujem ♥ Ja sa zvyčajne onosím okuliarov najmä počas chladnejších mesiacov, keďže cez leto je horúco a svieti slnko a oplatí sa mi viac nosiť šošovky, ale áno, aj mne občas chýbajú na nose :D

      Odstrániť
  6. rifle sa ti úplne hodia!
    a tvoje písanie mám fakt rada. :D dúfam, že intrák bude úplne vpohode a že sa nemáš čoho báť a všetko bude super :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujem ♥ Ja už môžem veriť v to, že ten celý študentský život bude aspoň zábava ;D

      Odstrániť
  7. Milujem, milujem tie okuliare!!! A strašne, neuveriteľne milujem aj tvoje písanie!!! Keep it up girl! >3
    Ivana xx

    OdpovedaťOdstrániť
  8. Super článok a máš super štýl. Síce to nemá nič spoločné s mojim štýlom ale to neznamená, že by sa mi ten tvoj nemal páčiť. Je super! :)

    OdpovedaťOdstrániť
  9. Ty džíny vypadají skvěle, krásně ti sednou :3 na ostatních se mi zvonáče často strašně moc líbí, ale pořád k nim mám takový ten odpor, který se po jejich éře, kdy jsme je nosili jako malí, objevil + jsem omezila nošení džín na minimum, protože mi přestaly být pohodlné.:/ Mám strašně ráda tyhle tvoje přemýšlecí články a mám to úplně stejně s tím, že mám spoustu nápadů, které se mi zdají prostě nerealizovatelné.. a čekám na víc času.. a čekám a čekám a čekám

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ja som mala taktiež obdobie, kedy som zvonáče jednoducho neznášala a teraz si na seba tiež radšej zoberiem nejaké nohavice či sukňu. No tebe by jednoducho pristali, keďže zvonáče na dlhých nohách vyzerajú úžasne ♥ Ja taktiež vždy na niečo čakám, asi musím prestať čakať a poriadne sa do niečoho pustiť - momentálne to teda bude štúdium na výške :D

      Odstrániť
  10. Je neuveriteľné ako ti všetko pristane! Outfit je úplne nádherný a tie nohavice! Myslela som, že na nich každý zanevrel. Skvelé. :)
    http://valley-of-the-dollss.blogspot.sk/

    OdpovedaťOdstrániť

OXFORD © 2017
Theme by Blogs & Lattes

HORE