ŠTUDENTSKÝ PLÁNOVAČ NA STIAHNUTIE

2017-01-21

Veľmi, veľmi, veľmi ma potešili odozvy na posledné články od môjho návratu. A taktiež ste mi dodali náladu a energiu pridávať viac a viac! V študentskom duchu budem pokračovať aj dnes, keďže ma čaká ešte jedna skúška (snáď úspešne ako tie posledné). Po nej plánujem spísať do článku celú moju skúsenosť s doterajším štúdiom a hádam by sa zišli aj nejaké tie outfitové posty, keďže hlavu plnú nápadov už mám. Len realizáciu musím domyslieť, zvyčajne v tejto sekcii je problém. 

V tomto článku by som sa chcela sústrediť na jednu úžasnú vecičku, na ktorej som pracovala počas vianočných prázdnin namiesto toho, aby som pilne študovala (neľutujem). Určite poznáte kalendáre, ktoré si môžete vytlačiť a zavesiť na nástenku. Ja som sa snažila vytvoriť niečo v študentskom štýle. Prednedávnom som hľadala na internete niečo ako "day planner printables" a skoro všetkým, ktoré mali celkom schopný design, čosi chýbalo. A preto som si vytvorila vlastnú slovenskú študentskú verziu pre mňa a pre vás na stiahnutie zadarmo, alebo ak chcete pomôcť študentovi v cudzom meste s nádejou úspešného blogovania, tak si to môžete stiahnuť aj za symbolickú cenu 1€

Čo tento plánovač obsahuje?

Tak v prvom rade vytvorila som až 2 verzie = jednu komplikovanejšiu a jednu jednoduchú pre vlastné používanie, ale potom som si povedala, že sa možno niekomu zíde. Ako prvú si môžete všimnúť hlavičku, kde sa píše dátum a deň. Ďalej je plánovač rozdelený na ľavú a pravú stranu. Na ľavej je to hlavné a praktické, to, čo ja využívam každý jeden deň v svojom zápisníku a preto som tomu v druhej verzii dala viac priestoru = denný rozvrh rozdelený na tri časti "ráno, poobede a večer". Do týchto koloniek si vždy plánujem svoj deň, keďže je pre mňa dôležité vedieť, čo sa budem učiť ráno, čo poobede, a čo večer.  Na pravej strane sa nachádzajú akési doplnky: myšlienky, kde si môžete spísať to, čo vám napadne, ale aj nenapadne, test / úloha na dnes, tam si môžete zapísať skúšky aké vás v daný deň čakajú a aké domáce úlohy si urobíte, a nakoniec odmeny, ktoré sú taktiež dôležité. Na spodku strany nájdete nápis "zoznam materiálov", kde si môžete napísať zoznam kníh, učebníc, zošitov a iných pomôcok, ktoré budete potrebovať mať po ruke pri učení. Druhá verzia je o čosi zjednodušená, ako som už spomínala. Nájdete tam len hlavičku, kolonky ráno, poobede a večer a taktiež zoznam materiálov, taký zredukovaný ideál určený najmä pre mňa.


tu si stiahni zadarmo
tu si stiahni za symbolickú cenu 1€


Dúfam, že vás tento nápad potešil, a že to niekto využije, či už na strednej, na výške, počas skúškového, cez maturitu, jednoducho budem rada ak sa to niekomu zíde a ďakujem za každé vaše stiahnutie. Ak si plánovač stiahnete a dáte jeho fotku na instagram, určite ma nezabudnite tagnúť @feelikeunicorn, aby som videla, ako ho využívate vy. Veľmi pekne ďakujem za vaše milé slová a podporu, a prajem všetkým pilným študentom, nech sa im darí a nech študujú s úsmevom!


7 komentárov:

  1. Tak tohle je dokonalý! Věřím, že sis s tím dala velkou práci, plánovač jsem poslala i kamarádkám a věřím, že pomůže všem, kteří mají cokoliv dočinění se školou :). A doufám, že ti budu i moci přispět, přece jen, je potřeba se podporovat, no ne? :D :) Jen se tedy bojím, že to dopadne zase jako milionrkát - nakoupím si, nayhstám si a připravím si spoustu krásných, potřebných věcí k učení a pak strávím celý den přípravou k přípravě :DD, no, maturitka se nějak zvládne.

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Můžu se zeptat, v jakém programu jsi plánovač vytvořila? Je vážně super :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujem :) Vytvorila som ho vo Photoshope, keďže nič iné ani neviem používať ;D Konkrétne Photoshop CS6!

      Odstrániť
  3. Veľmi sa mi páči, že je taký minimalistický a prehľadný. Musela si sa s tým natrápiť, no určite tým mnohým ľuďom pomôžeš:)

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Wow, to je tak skvělý, že kdybych si to pořídila, můj život by byl až moc dokonale pohromadě.
    Ne, neboj hodlám tě v tomhle podpořit, protože mě to fakt doccela zaujalo.
    Prolhaná Mrcha

    OdpovedaťOdstrániť

OXFORD © 2017
Theme by Blogs & Lattes

HORE