ZAMATOVÝ TREND

2017-01-07

Momentálne sa pomaličky balím, keďže zajtra odchádzam preč a vraciam sa k svojmu internátovému životu. Učiť sa učím, ale nechce sa mi veľmi, samozrejme, opadlo zo mňa to neustále učenie a najradšej by som to mala konečne všetko za sebou, ale musím aspoň teraz poriadne zabrať. Na skúškové obdobie som si pre vás pripravila pár článkov, väčšina sa bude týkať vzdelávania a vysokej školy, ale najprv som si dovolila zverejniť takú malú oddychovku, kde som odpútala svojho kreatívneho ducha a čosi pokombinovala so zamatom. V roku 2016 sa objavilo mnoho trendov, ktoré zaujalo blogerky po celom svete. Mne jeden z nich padol do oka a ním je nosenie zamatu v rôznych formách. Zamat ako materiál mi prišiel vždy zaujímavý. Pred dvoma rokmi som si dokonca kúpila večerné šaty na ples v tomto materiály a cítila som sa ako taká plyšová hračka celý večer. Teraz, keď sa tento materiál stal hitom všade po svete, snažila som sa nájsť pár inšpirácii a vyskúšať si ich skombinovať v polyvore, kde som už dlhšiu dobu nič nepridala. Mohla som sa tam vybúriť a vytvoriť niečo, čo sa mi veľmi páči.

#0017
Obľúbený typ zamatu? Určite ružový! Romantický, taký naivný. A ako dobre vyzerá v kombinácii so svetlosivou - láska na prvý pohľad. Hlavný kúsok tohto outfitu je sukňa, ktorá sa stala taktiež veľkým trendom - tomu sa vraví dva v jednom. V kombinácii s obrovským svetrom a šálom zahreje aj v prechodnom období. Samozrejme, že s topánkami som sa taktiež musela vyhrať a zamatovo zapadajú do celku. Ružovo-medená, mačička, kryštály a mramor nesmú chýbať a najmä vďaka takýmto rozkošným detailom sa tento set stal mojim obľúbeným.

#0018
Po svetlej kombinácie som sa trochu posnažila navrátiť k mojej milovanej čiernej - k tej sa veľmi hodil tmavozeleno-modrý zamat, ktorý mi vždy pripomenie morské panny a preto mi jednoducho príde jedinečný. K zamatovým topánkam a tope som pridala culottes, ktoré sa taktiež ujali v blogovom svete. Opäť u mňa vyhrali detaily v podobe atypicky chlpatej kabelke a baretke, ktorá spôsobí ideu sviežeho francúzskeho večerného odevu.

#0019
Nemohla som si po takýchto elegantných kombináciách dovoliť zabudnúť na niečo farebnejšie a adekvátnejšie na každodenné nosenie. Boyfriendy so zamatovými opätkami a body, ktoré ladia v prírodných odtieňoch. Sivý kabát, šál a klobúk, ktorý zahrejú a batôžtek na nosenie toho najpotrebnejšieho - retro fotoaparát, slnečné okuliare a mramorová fľaša, ktorá vždy ochotne pomôže pri dodržiavaní riadneho pitného režimu. Malá veľryba a kreatívne doplnky sú len bonusy k tomuto hravému celku.

Páči sa vám tento trend? Ako by ste zamat skombinovali vy a aký je vás obľúbený zamatový kúsok?

13 komentárov:

  1. mne sa to celkom aj páči, len na niektorých kúskoch sa to ťažko kombinuje...preto vyberám iba také detaily, kde je zamat,napríklad topánky :)
    MakeUpByVeo

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Krásny článok Dianka ♥ ja popravde neviem, čo si mám o tomto materiáli myslieť, páči sa mi napríklad na topánkach a batohoch a všeobecne doplnkoch, ale zamatové tričko alebo sukňu by som si asi neobliekla :)

    CALLAESTHETICS

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Prvá a tretia kombinácia ♥ Zamat som si veľmi obľúbila! Mala som ho na plese ešte pred dvoma rokmi, potom aj minulý rok a dokonca aj tento! :D
    CAROLINE

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Tento trend ma nechytil, ale na týchto fotkách je dokonalý... :)


    Zvláštne dievča

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Plisovanou sukni bych si moc chtěla pořídit a v tomhle materiálu vypadá dvakrát tak skvěle! :) Jinak se mi semišové kousky taky moc líbí, nedávno jsem v F&F narazila ve výprodeji na vínový semišový bomber se zlatými detaily a hrozně doufám, že ho tam budou ještě mít, až mi přijdou peníze! :)
    Lovely imperfections

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Ja som zamatu zatiaľ neprišla na chuť, najmä preto lebo ho vídam v bordových, strieborných aj modrých verziách, a neviem prečo, ale na tých kúskoch mi nesedí. Avšak tie, ktoré si použila ty, sa mi veľmi páčia a celkovo tvoje koláže sú krásne♥

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Všetky tri koláže sú...WAU!! Ale musím vyzdvihnúť môjho obľúbenca a to číslo dva. Čierne je jednoducho čierna!! Zamat je podľa mna jedne z najpodarenejších trendov roku 2016 ale určite aj 2017. Zatiaľ mam doma len pár kúskov ale napríklad take zamatové topánky či body.. no nebránila by som sa :3

    SASHA´S LIFE

    OdpovedaťOdstrániť
  8. Ja veľmi na zamatový materiál nie som, skôr mám rada denim, bavlnu a čipku, ale v ružovej farbe sa mi veľmi páči:)

    Giveaway o balíček produktov v hodnote 100€

    OdpovedaťOdstrániť
  9. Nádherné :) Mne sa veľmi páči zamat v ružovej farbe, je to dokonalá kombinácia

    OdpovedaťOdstrániť
  10. to je krásny článok, ty si veľmi kreatívna ♥

    OdpovedaťOdstrániť
  11. Prosím môžem vlastniť všetko z tohto článku? Ďakujem! :D milujem všetko zamatové asi sa už z toho stáva závislosť :D
    Ivana xx

    OdpovedaťOdstrániť
  12. Tak já osobně si samet taky zamilovala. V obchodě s látkami jsem si našla žlutý a právě zmíněný tmavě modrý. Ze žlutého vzniklo triko a z modrého plánuji dlouhé šaty a jsem zvědavá, jak to dopadne. :D Krásné koláže!

    OdpovedaťOdstrániť
  13. Nejvíce se mi líbí druhá kombinace a celkově se mi samet moc líbí, ale ještě jsem neměla odvahu koupit si něco z něj, protože si úplně nejsem jistá, jestli je to zrovna můj styl a jak bych v tom vypadala.
    Super článek :)

    OdpovedaťOdstrániť

OXFORD © 2017
Theme by Blogs & Lattes

HORE