FIRST GIVEAWAY

2016-01-13


100 followers

Giveaway. To je niečo, čo som nikdy nerobila a nikdy ani netušila, žeby som mohla urobiť. Je to niečo nové, ale zároveň vzrušujúce niekoho obdarovať len tak, pretože klikol na môj blog a zapáčil sa mu. Vážne neverím, že sa mi podarilo nazbierať na blogu 100 ľudí, ktorý ma sledujú cez GFC a 25 ľudí, ktorý ma sledujú cez google+. Dokonca som na instagrame presiahla 200 followerov, čo je neskutočné a nikdy som nečakala, žeby sa niečo také stalo. Za tieto všetky čísla a za to množstvo odoziev, ktoré mi tu nechávate si určite zaslúžite aspoň malú odmenu. Aj keď obdaruje len jedného človeka.

Napriek tomu, že nie som veľmi "beauty person" a o týchto záležitostiach nič neviem, vybrala som do giveaway tieto 2 produkty. Oba vyhrá jeden zúčastnený. Ako inak, musí to byť voňavka, keďže je to jediná beauty vec, o ktorej na svojom blogu píšem. Je to 30 ml little black dress a k tomu telový krém. Snáď niekoho tieto produkty zaujmú a zúčastní sa. Mňa zaujala vôňa, je veľmi príjemná, ale ja osobne som si objednala inú voňavku, o ktorej ešte budem písať článok.

PRAVIDLÁ PRE ZAPOJENIE DO GIVEAWAY

1. musíte tento blog sledovať cez GFC, pretože táto giveaway je len pre followerov (join the site, úplne dole)
2. sledovanie platí aj pre instagram, keďže je to neodlúčiteľná súčasť blogu (ak instagram nemáte, tento bod vynecháte)
3. do komentárov mi napíšte emailovú adresu (alebo nejaký iný kontakt) spolu s názorom na tento blog - prečo ste sa môj blog rozhodli sledovať, čo vás zaujalo, aké články sa vám najviac páčia alebo aké články najradšej čítate + do budúcna, aké články by ste privítali v roku 2016

(viem, že odpoveď na tretiu otázku môže byť zdĺhavá, ale upozorňujem, že je pre mňa veľmi dôležitá a aj keď bude vyberanie výhercu náhodné (cez internetový generátor), budem túto tretiu otázku zohľadňovať, takže ak vám odpovede na otázky z tretej časti budú chýbať, vaša účasť bude neplatná - rozhodla som sa to takto urobiť preto, aby túto giveaway naozaj vyhral niekto, kto na môj blog chodí rád a pravidelne)
trvanie giveaway: 13.1.2016 - 20.1.2016

7 komentárov:

  1. evie.lasova@gmail.com ,tvoj blog som objavila náhodou keď som prechádzala cez môj Fb a všimla som si tvoju fotku ktorá ma zaujala na stránke Móda zo slovenských a českých ulíc, klikla som na tvoj blog, páči sami na ňom ako spracúvaš fotky, text je písaný zaujímavou formou, páčia sa mi tvoje články o móde všeobecne,môže byť viac článkov o cestovaní :)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Sledujem nielen tento blog, ale aj tvoj instagram veľmi dlho - ale to vieš :D A môj mail je zakarovska.b@gmail.com

    Hm... Tvoj blog sledujem už roky. Nie tento, samozrejme, začalo to ešte na dreaming, kedy som sa raz nejakou náhodou dostala k tebe a nevedela som prestať žasnúť. Nepamätám si, kedy to bolo, ale viem, že som strávila hodiny čítaním tvojich článkov, hrabala som sa v archíve. Už vtedy som sa nevedela nabažiť tvojich článkov, ktoré boli neuveriteľné - či už tým, ako si do nich vypisovala svoje pocity, alebo celkovou úpravou.
    Keby som teraz povedala tej pätnásťročnej Berenike, že jedného dňa bude môcť považovať "slávnu Dainn" za kamarátku... Asi by sa rozplakala a ani trochu tomu neverila. Ale na druhú stranu, vtedy si bola pre mňa nedosiahnuteľný level, bála som sa aj napísať komentáre pod tvoje príspevky, lebo som sa cítila hlúpo a mala som pocit, že s najväčšou pravdepodobnosťou moje blbé názory vymažeš a nadobro mi zablokuješ adresu.
    V mojich očiach si nijako neklesla - dúfam, že si tak tie riadky nepochopila. Len som za tie roky zistila, že si ako ja a bolo odo mňa hlúpe schovávať sa, keď sme také rovnaké :D
    Medzitým si zmenila adresu a dá sa povedať, že aj viac-menej zameranie blogu. Čo však nie je zlá vec, ja tiež už na blog nepridávam len každodenné denníky.
    Ak by som to mala stručne zhrnúť - zbožňujem tvoj blog.
    A myslím to vážne.
    Každý jeden tvoj článok je úžasný. Nielen tým, ako sa vieš hrať so slovíčkami, že vidieť, že si ho nedala dokopy za tri a pol minúty predtým, než si utekala kdesi na autobus, úžasnými fotografiami, no tým, že do všetkého dávaš SEBA. A to je to najdôležitejšie. V každom jednom článku sa o tebe dozviem niečo nové - a je to neuveriteľne zaujímavé, nevieš si to ani predstaviť :D. Každý článok je neuveriteľne plný inšpirácie. A je úžasné sledovať, ako sa s novými príspevkami meníš i ty, ako sa snažíš nájsť, čo sa ti páči, ako začínaš veriť v samú seba a prestávaš sa báť skúšať nové veci. Si úžasná, krásna, priateľská, milá, ochotná, dobrosrdečná, rozhľadená, sympatická a múdra osoba, ktorú verím, že v blízkej dobe stretnem ♥
    Gratulujem k 100 (momentálne už 101!) pravidelným čitateľom a všetkým úžasným číslam, prajem veľa veľa šťastia, nápadov a kreativity pri písaní ďalších skvelých príspevkov ♥
    BEELIEVIN

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Krásná výhra, určitě se hodí :) GFC: Katherine Sýkorová, Inst.: katherine_sykorova, E-mail: katerinas.sykorova@seznam.cz
    Tvůj blog se mi zalíbil na první pohled, doteď se kochám nad tvými fotkami - prostě úžasné a nádherné! :) Nejvíce se mi líbí new in články :)

    OdpovedaťOdstrániť
  4. gfc: jay, insta: jayis_, juliapavlikova2@gmail.com
    podobne ako bee ťa sledujem už od dreamingu, vtedy som na tvojom blogu zbožňovala úplne všetko - od dizajnu cez fotky až po samotné články a tvoj štýl písania. bola som sklamaná, keď si mala istú dobu pauzu, lebo vážne, v tej dobe som začínala a ty si bola jedna z tých bloggeriek, ktoré mi pripadali tak vzdialene super a neviem.... proste som sa ti hanbila čo i len ozvať. a potom si prestriedala blogy a skončila si tu, kde to máš rovnako krásne ako vtedy. aj keď už ti tak často nepíšem komentáre, ale mám prečítaný každý jeden článok a kvôli niektorým veciam, ktoré si tu spomínala ako úplne odveci (že sa sem nehodia také vykecávačky a tak) som sa reálne zamyslela a prišla som na to, že som vlastne celkom podobná - napríklad tými osobnosťami naposledy a podobne. každopádne som vážne rada, že som na teba vtedy narazila. :))) sama neviem, ktoré články sa mi tu páčia najviac, prečítam si od Dainn (s rovnakým priezviskom ako to moje, keď som to prvýkrát videla, prišlo mi to tak zvláštne, že som aj ja našla svoju menovkyňu :D) čokoľvek. dúfam, že ťa písanie bude baviť ešte dlho a že na tomto blogu dosiahneš ešte oveľa vyššie čísla, lebo si to zaslúžiš!

    OdpovedaťOdstrániť
  5. gfc: archtropic; ig: tera_ly; terry.lyskova@gmail.com

    Jednoduše jsem v tobě našla spřízněnou duši. Četla jsem tvůj blog ráda, i když jsem až doteď nebyla flwr, měla jsem ho jen v záložkách. Uznáváme stejné hodnoty; minimalismus a jednoduchost. Cením tvůj smysl pro organizaci fotografií a jejich "čisté" pojetí. Nejspíš mi lichotí, že jsme ve stejném věku a přidává to i na oblíbenosti, who knows. I kdybych nevyhrála, budu tě s nadšením sledovat dál, protože o nějakou výhru tady přece vůbec nejde. Když je člověk něčím zajímavý a má potenciál, obecenstvo si ho vždycky najde. ')

    OdpovedaťOdstrániť
  6. sledujem ťa na gfc ako monica a instagrame xxmonkaxx, email : monka.xxx.1d@gmail.com

    Sledovala som ťa už na starom blogu, ktorý som len obdivovala "z diaľky" pretože som si prišla ešte -nie dostatočne dobrá- na komentovanie takého úžasného blogu, ktorý mal dokonalé články, úžasnú grafiku a milú sympatickú hostiteľku. Stále si vynikala, pretože si strašne originálny a inšpiratívny človek s úžasnými názormi, pohľadmi na svet a štýlom. Cítim sa, ako keby som to tu písala do každého tvojho článku ale ty si to naozaj zaslúžiš. Veľa som sa od teba naučila a za to ti veľmi pekne ďakujem. Každý tvoj článok ma nejakým spôsobom poháňa dopredu a naozaj si poviem : začni niečo so sebou robiť a píš články, aby si si aj ty raz mohla povedať, že si to dokázala. Pretože ty si to dokázala. Síce je to možno silné slovo, ale ja ťa naozaj beriem ako kamarátku, človeka, pri ktorom mám pocit, že ho poznám už roky aj napriek tomu, že som ho stretla len raz (aj keď len tak z diaľky, ale dúfam, že sa nám raz podarí aj osobne sa porozprávať, pretože to je taký môj life goal :D).
    Asi sa opakujem, ale prečítam si od teba hoci čo. Aj kebyže robíš recenziu o čínskych ponožkách. (neviem z kade prišlo toto prepáč mi, ak to vôbec nevyznelo smiešne :D)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. ešte by som sa chcela priznať, že aj napriek tomu, že na dreaming neprispievaš článkami, z času na čas tam chodievam a čítam si tvoje staré články, pretože to vo mne evokuje také spomienky, keď som aj ja ešte začínala a čítala si ich a svet videla trochu inak ako teraz. a naozaj to veľmi rada robím :) ♥

      Odstrániť

OXFORD © 2017
Theme by Blogs & Lattes

HORE