GOLDEN SUN

2015-03-12

Konečne vyšlo slniečko a v predchádzajúcich dňoch bolo poobede až 16 stupňov. Vytiahla som svetre a doplnky so zlatými detailami. Tieto okuliare som dostala na Vianoce od môjho brata (veru má vkus a ďakujem mu). Už som takéto dlhšie chcela a uvažovala som o objednaní z internetu, keď zrazu sa objavili v mojich rukách. Kabelku nosím do školy každý deň, pretože je praktická a vôňu, ktorú môžete vidieť je mojej mamky a veľmi jej pristane. Nuž páčilo sa mi balenie. Napriek tomu, že všetky tieto doplnky majú zlaté detaily, mám radšej strieborné doplnky a mám ich aj viac. Nápady na fotenie mi dochádzajú a dochádzajú a preto som tu aj menej a menej. Ale vždy si nájdem čas na odpovedanie vašich otázok.

6 komentárov:

  1. Ani si nevieš predstaviť, aká som nadšená, že je vonku tak krásne. Včera som sa nevedela dočkať a už som zo skrine vytiahla môj pláštik (je tenší ako kabáty či bundy, skôr na takéto prehodnejšie obdobie, keď ešte nie je hotová jar, ale na hrubú bundu je už teplo), no dnes sa už trochu zatiahlo, čo ma mrzelo celý deň.
    Kabelka je nádherné, rovnako ako i okuliare :)
    beelievin.blogspot.com

    OdpovedaťOdstrániť
  2. U nas bylo krasne minuly tyden, no tento je zase docela zima, uz se tesim, az bude slunicko zase zpatky :-) Ja mam rada zlate i stribrne doplnky, no stribrna mi prijde takova jemnejsi :-)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Ty sluneční brýle jsou fakt perfektní a úplně k tobě sedí:) Tvůj brácha má fakt vkus:) To mi připomíná to, že mi brácha taky říkal, že už ví, co mi dá k narozeninám... Jsem zvědavá protože si myslím, že ani neví, kdy mám narozeniny:DD
    DaydreamerNatty

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Tie okuliare vyzerajú priam dokonale krásne sú, veľmi sa mi páčia!
    U nás je práve dosť hnusné počasie, také daždivé a únavné, možno by mi to ani tak nevadilo, ale týždeň začal tak krásne slnečne.

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Také radši nosím stříbrnou, ale zlatá je hrozně krásná. A ty sluneční brýle jsou naprosto úžasné!

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Okuliare sú nádherné! Ihneď by som ich brala, škoda že mne by sa absolútne nehodili.

    OdpovedaťOdstrániť

OXFORD © 2017
Theme by Blogs & Lattes

HORE